Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Opel Astra: První oficiální informace, premiéra až za rok

14 komentářů

GTS
Mám tady novou dávku spy fotek, na kterých je dobře vidět interiér a zřejmě i finální řešení malého bočního okénka vzadu. [odkaz]
GTS
Nový Golf VI.- další variace na téma Golf V. Das (volks) auto. >😒]
Bude mít zadní nápravu víceprvkovou?
Well-being
Nová Astra, další variace na téma hokejky 😉
jurajos
Díky...aspoň čosi.
Máš pravdu. Na Flextreme som úplne zabudol. Tam je ta línia okien úplne jasná.
GTS
No dostupné spy fotky toho zatím moc neříkají a rendery nejsou taky moc kvalitní, ale pár odkazů tady můžu nechat: [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Jinak co se týče podobnosti s jinými auty, předek je podle mě taková zmenšená Insignia (a tím pádem i něco dynamičtější) z boku to je studie Flextreme a zadní část mi hlavně řešením zadních dveří připomíná Corsu. Každopádně nová Astra je opět naprosto designově odlišná od předchozí generace, což může proti Golfu VI. znamenat velkou výhodu.. :yes: :yes: :yes:
Buď v klidu, nesere ... další recenze je na cestě, dočkáš se.
Navtech
Tebe z toho puntíčka *** asi každý větší auto, že?
Killiether
Kde si to vyhrabal?
Naštěstí opel má svůj vlastní styl a v tom si kráčí.
Je prostě jasný, že když už nejsou krabicovitý auta ale pěkně uhlazený a elegantní, že je těžký je od sebe odlišit tak aby to byl furt Opel a nepodobal se někomu jinýmu.

Nesmíš všechno házet do jednoho pytle..
Tak to se divím, čekal jsem LZ, ale asi to autor dostal příkazem seshora ... ;-\
Jaký náskok, když 6 let starý Volkswagen bude chtít konkurovat zcela novému modelu ? Ještě se jdu podívat, kdo je autor článku ...
Kvasoň
A proč to nenaformulovat třeba "a Golf bude v době prodeje Astry už rok staré auto"? Nebo ještě lépe prostě ikonu své třídy z většiny článků o autech stejné třídy vynechat, možná by ty články pak vyznívaly lépe... :-! 😉
jirka1203
niekto ma tušim potrebu kopirovat bravo.. linia bočných skiel vs zadne sklo.. >😁
jurajos
...nie je tu nejaký frajer ktorý by vedel o nejakých slušných spy foto alebo rendroch?
Btw. tá prostredná silueta je až nápadne podobná Mazde 3.