Ekonomika
že f ofiko nabídce je mimo německou trojku těch šestiválcových kupé jak šafránu. Krom zméněného Nissanu mě z ofiky nabídky napadá ještě tak Cadillac ATS-V coupe, ale to nestojí pod milion.
Nabídku českého trhu tak rozšřuje akorát šedý dovoz. Ovšem taky ne za ceny pod milion, ale těsně nad.
K mání je tak Camaro V6 za cca 1,1 mega [odkaz]
Challenger V6 za téměř totožných 1,1 mega [odkaz]
Nabídku českého trhu tak rozšřuje akorát šedý dovoz. Ovšem taky ne za ceny pod milion, ale těsně nad.
K mání je tak Camaro V6 za cca 1,1 mega [odkaz]
Challenger V6 za téměř totožných 1,1 mega [odkaz]
pamatam ze aj hyundai genesis coupe bol kedysi u vas v predaji s 3,8 V6 za cenu tiez okolo 900 tisic az milion... co tiez bola na V6 zadokolku super cena
tieto americke muscle cars nemaju chybu ... presne tento typ kupatok nam dnes v eu uz hodne chyba.... proste nieco zivocisne .. vskutku aj hodne mechanicke a zaroven jednoduche nepredrazene...
to camaro je mega .... akoze vyzera brutalne :yes:
tieto americke muscle cars nemaju chybu ... presne tento typ kupatok nam dnes v eu uz hodne chyba.... proste nieco zivocisne .. vskutku aj hodne mechanicke a zaroven jednoduche nepredrazene...
to camaro je mega .... akoze vyzera brutalne :yes:
"presne tento typ kupatok nam dnes v eu uz hodne chyba" - ha ha ha - nepsal jsi tu včera, že raději Juke turbo? 😲
ale ved som tam dal za tym aj tohto smaila >😁 ... ci nie? ... a ten znamenal to ze to musis brat kusok s nadsazkou 😉
hej kupátka chýbajú ked všetci chcu Juke / Soul hlavne v TURBO >😁
juke a soul su zaujimave crossy... obe ponukaju slusne naslapane 1,6 turbo verzie a obe su dnes uz rychlejsie ( teda aspon v pruznosti ) ako nejeden sportovejsie sa tvaraci voz... a este ked sa k nim prida Kona s t-gdi tak tu vidim akusi novu vznikajucu triedu hot-crossov >😁 :😉
ved kto by si este pred 10 rokmi vobec pomyslel ze moze mat raz aj 200 koni v 4m dlhej a vyvysenej "kadibudke"
ved kto by si este pred 10 rokmi vobec pomyslel ze moze mat raz aj 200 koni v 4m dlhej a vyvysenej "kadibudke"
No Juke jede docela sympaticky, ale nijak zazracne. A Soul realne poztracel oproti tabulkove hodnote tak 50 koni a rychly vazne neni. 1.6T kia/hyu jede obecne docela mizerne. I v i30 jeho porjev neodpovidal.tabulce.
je niekde test soulu s tgdi? asi je.. len nejak som ho zatial ani nehladal ...
ale tak juke nismo musi ist pekne .. zrychlenie za 7s hovori jasnou recou... a potom ze preco sa nepredavaju vozy ako GT86... no ked uz crossy su dnes rychlejsie ako skutocne sportove vozy tak sa niet comu divit ze zacinaju byt kupatka druhom odsudenym na vyhynutie
ale tak juke nismo musi ist pekne .. zrychlenie za 7s hovori jasnou recou... a potom ze preco sa nepredavaju vozy ako GT86... no ked uz crossy su dnes rychlejsie ako skutocne sportove vozy tak sa niet comu divit ze zacinaju byt kupatka druhom odsudenym na vyhynutie
To je tabulka, reálně bych řekl, že snad to Toyoabru je i rychlejší. Samozřejmě mluvím o akceleraci v přímce. Test Soulu je třeba tady [odkaz]
"niet comu divit ze zacinaju byt kupatka druhom odsudenym na vyhynutie", nie, to je tym, ze ludia su uz dnes totalne zblbnuti cislami, tabulkami , nahananim koni turbami, tahom vocpoda a podobne.
A dovolit si spomenut pri BRZ/GT86 Kia Soul, co je skareda krabica, je toho len dokazom.
A dovolit si spomenut pri BRZ/GT86 Kia Soul, co je skareda krabica, je toho len dokazom.
....kupatka druhom odsudenym na vyhynutie....tak tak, smutné ale pravda. Chtělo by to podrobnou analýzu co všechno za tím je, ale ekofašisté a jejich bruselští přisluhovači v tom dozajista mají své zassrranné prsty... >😒]
Dost pochybujem, ze mozu za tvar karoserie 😄
ja viem co je za tym a pisem to dookola... za ustup kupatok mozu paradoxne crossy a SUVecka 😉 .. nie je to ani o cene ani o emisiach... lebo SUV tiez nie su moc ekologicke... ale je to o tom ze ludia dnes uz nechcu dvojmiestne vozy s bruchom na zemi kde nalozis tak maximalne golfovy vak a cestou na green ta budu boliet vsetky zuby .. ludia dnes chcu pohodlie komfort a majestantnost a byt na ceste respektovani neprehliadnutelni a co "najvacsi".. a toto ti da jedine SUVecko
Zapomínáš na to, že EU normy začali tím, že řešily spotřebu a emise. Sportovní vozy a s tím i kupátka měli vždy silnější motory a proto i větší spotřebu i emise. A proto trpěly víc než ostatní vozy. Vidíš to i dnes, kdy takové parádní GT 86 se neprodává, protože má motor udušený zkkurrvennýmí ekofašisty a parazity z Bruselu. SUVéčka se prodávají dobře, protože jezdí na naftu a ekonomicky. Také proto, že se v nich cítí řidič bezpečněji kvůli výhledu a to platí hlavně o ženských.
Brusel tvoří lidé, které tam volíme a posíláme. Až přestane vládnou zelenorudá levice, tak to snad bude trochu lepší.
Naneštěstí mají po celé Evropě právo volit i lidé, kterým to nemyslí a kteří se dají koupit za koblihu nebo za populistické sliby... ;-\
To byl stroj...........ale je to kua už strašně dávno.... ;-\
vyzera fakt dokonale.... to boli este casy kedy vladli autam corvetty a carrery... ziadne X6tky :😉
najkrajsie sportove auto vsetkych cias je za mna miura... potom je moc pekna corvetta zo 70 rokov taka svalnata
najkrajsie sportove auto vsetkych cias je za mna miura... potom je moc pekna corvetta zo 70 rokov taka svalnata
Znal jsem jednoho, co je sbiral. Kanibalizoval je navzajem, aby alespon jeden kus udrzel pojizdny. Dost se mu sra*y. Jednou me s tim svezl. Moje prvni jizda ve sportovnim aute. Ja mel tehdy Trabant.
Jinak je to pěkná nabídka, pro petroheada, co je single, určitě lepší volba než hot hatche za stejné peníze.
ja u nas vidim jedno cierne camaro s ceskou znackou .... sranda... jazdi nam tu aj jedna lancia thesis s ceskou znackou... a minule som videl malicky roadster MR2 s ceskou znackou... co exotika na 4 kolesach to cz znacka... pride mi ze to ne je nahoda uz... jednoducho fandite viac exotike... a tym padom aj muscle autam sa u vas dari viacej ako u nas
Ono japonska skola sla vzdy trosku jinou cestou, beznejsi bylo spis mene valcu (spis 4 nez vic) nebo valce zadne (wankel), vysoke otacky, nizka hmotnost a/anebo 4x4. Vetsich, tezsich, vicevalcovych aut s RWD miricich i na typickeho zakaznika muslecaru bylo poskrovnu.
Smekas se v tom(!), v lete je v tom vedro (vylozene to pali... a ze trva, nez clovek auto vyklimatizuje), v zime je v tom zima. Musis se o to starat, jinak je to po trech letech hnus.
Dekuju, nechci. Ted mam stred latkove, bocnice kozene a to mi prijde jako dobry kompromis, ale klidne jen latka/alcantara. Navic vetsinou stoji nesmysl a casto se do nich nenabizi ventilace v nizsi stredni/stredni, takze proste FAIL s velkym F.
Ad jedna BMW má dofukovací bočnice, které tě sevřou jak potřebuješ.
Jestli teda mluvíme o M2.
Ad dvě - černá kůže vypadá i po letech dobře a bez velké údržby. Rozhodně líp, než látka za stejnou dobu.
Ad tři - ventilace - někdo to snese, mně to spolehlivě přinese bolení zad nebo zánět ledvin.
Na koženou sedačku v létě ručník a je to...
Auto vyšší střední je bez kůže skoro neprodejné. Látka vypadá lacině, asi proto se dává jako základní varianta do všech aut...
Mě se v S-klasse nelíbí sedadla tak jako tak. Co jsem viděl (přes sklo >😒] ) tak mi přijde, že ani nemají vůbec žádný boční vedení.
Kupodivu sem se nikde nesmýkal, v zimě sem nemrznul protože všechny auta krom Alera měly i vyhřívání těch sedaček a v létě to s tím vedrem není zas tak tragické když je tam klima, navíc moderní auta maj odvětrávání (z mých aut jen CTS).
Spocenou zádel jde mít i na látce když je extrémní vedro, stejně tak záda, neboj.
A péče? 2x do roka to ošetřím přípravkem na kůži a pohoda.
ja osobne s kožou problem nemám a nejak sa v tom ani nepotím. Nejaká na guvno látka je horšia ako koža a človek je potom len z toho orosený. Koža vypada aj po rokoch pekne,len to treba raz za čas niečim natrieť.
- sportovní sání (KN)
- lakované pruhy
- průhledný lak celé auto
- lakovaný kryt motoru
- kapota se sáním
- bočnice
- spoiler
- pneuzvedání kapoty
- interiér - věnec ze Shelby v alcantaře
- na zakázku z alcantary s hnědým prošitím u řadičky, ručky, opěrku...
- chromované kroužky na repro soustavu
- koberečky s logem
- LED svícení v interiéru
- LED denní svícení místo halogenů
A i další věci, porád se dá vymýšlet. Protože s tím cestuju, neměnil jsem tlumiče, nedával vložky pro rozšíření jako kolegové. Na brzdy jsem taky zatím nešahal. Na okruh to není nic moc (v Mostě vydrží tak 4 ostrá kola), ale na běžné ježdění ta Bremba stačí. Zvažuju palivovou mapu. Do kompresoru bych nešel, necelých 500 koní bohatě stačí. S manuálem zvlášť.
Jo zapomněl jsem napsat vzpěru do motoru kvůli zvýšení torzní tuhosti. Ono je těch změn (drobných) hodně.
motor, brzdy, podvozek - beze změn😊
slyšel jsem jednoho človíčka říkat, že nebude investovat do něčeho, co není vidět😊
Aspon viem, ze aj toto sa rata do "tuningu". Ale zase vzdy lepsie ako 80% z toho indianovho zoznamu vyssie... Vzpery su aspon prakticke, hlavne na takej velkej kapote. Okrem sania, LED svetiel a mozno vyfuku samy tuzing. A samozrejme este rozperna tyc.
Přehodit sedačky je akce na hodinku a prodat ty kožený a koupit někdo v USA nebo v polsku ty hadráky je taky děsněj problém no 😄 😄
P.S.: Kdo ti ty kožený sedačky koupí, když každý je má v základu? >😒]
Je fajn, že znáš lidi. Ikdyž u tebe je to docela zázrak, pokud s nimi diskuteš stejným stylem jako zde >😒]
P.S. Já znám zase lidi (a je jich většina), kteří taky nechtějí kožený sedačky do sportovního auta.
Navic, nedela se M2 (btw. jako jedine ///M) na stejne lince jako bezne 2er taky v Lipsku? Pokud ano tak to uz nechapu tuplem kdyz ty identicka sedadla maj navic "na miste".
Zmínka o tříhvězdičkovém Mustangu do každé diskuze😊
Inak bol to nejaky cerveny model so sklapacou strechou, celkom pekny.
Není to tak jednoduché jako řídit prémii. To auto se musí krotit, je neurvalé. Je třeba se na něj soustředit a chvíli trvá, když člověk přesedne z dailly caru než si zvykne na spojku. Pak to ale nadšence odmění. Není to ale auto pro každého. Určitě doporučuju nejdříve projížďku, ideálně půjčit někde na jeden den.
Já jsem - dejme tomu hypoteticky - od teď majitelem přeplňované verze Mustangu GT a říkám: 416 koní do muscle caru? To je k smíchu!!! Jedině kompresor, jedině 716 koní je správně a když na to nemáš, tak si kup Passata v tdíčku! Základní V8 je tak akorát na nákupy v neděli do Kauflandu, dyť to vůbec nejede!
Jsou lidi, kteří si to auto koupí o 200 tisíc levněji, s nižší spotřebou a budou ho dva roky jezdit a ušetří 400 tisíc.
A Nismo 370Z si s Mustangem vytře zadnici za stejné peníze a je to skutečně okruhové nářadí, ne bachraté GT...
Na druhé straně chápu, že jezdec BMW se na věc dívá jinak. Tam ubírají válců a objemu permanentně už delší dobu. Jen číselná označení zůstávají.
Je to presne 6000E , Cize od nejakych 16% naviac.
Takový neznáš vid.
Tak už si poznal. Já když kupoval CTS tak sem vybíral mezi dvěma kus, kde byl cenový rozdíl 90 litrů. Vybral sem si ten dražší, protože byl lepší.
a že někdo "neřeší" 300 tisíc nebo o 30% vyšší cenu to je uvažování stylem no tak si vlastně může koupit M3 za 2.5...
Stejně tak s tím jestli to stojí 900 nebo 1,1 mega atd.
Tam by to bylo o to smutnější mít na káru přesně 900 a dál nemít kačku.....
Když jsi vybíral o 90 tisíc dražší tak jsi určitě věděl, že nechceš o 200 tisíc dražší, nebo se pletu?
Kdo má rozpočet přesně na kačku je bud šílenec, nebo mu to tak nastavili ve firmě a jde o výběr služebáku. O tom tady nediskutujeme že, bavíme se o tom kdy si to někdo kupuje soukromě.
To samý je když budeš mít 30 mega a dáš si rozpočet 899 900 a lepší auto za 1 080 000 už prostě nekoupíš. Protože máš hranici >😁 >😁 >😁
Když budu vybírat auta za 300, tak mě roztyl 100-150 táců rozhodně finančně nezrujnuje a když budu vybírat auto za mega, tak nebudu mít rozptyl 100 táců ale třeba půl mega.
Samozřejmě je přepoklad že vím, že chci sportovní kupé nebo rodinnej kombajn nebo mpv nebo suv nebo limuzínu.
Nemůžu si určit že mam 500 litrů a zadat si do tipcarsu aby mi to vyhodilo všechny káry za tu cenu, žeee
Ano, ak Mustang, tak jedine s tym 5L V8, inak je to len na polceste k muscle car.
Je to asi auto s najlepsim pomerom cena/kW a preto pritahuje ludi, co chcu mat co najvacsi vykon v TP.
Ale vybral by som si opat raz o 200kg lahsieho Japonca pred hrubou silou Mustangu na rovnej ceste. Vyzera na rozdiel od Fordu ako cistokrvne sportove auto. Mustang mi pride ako hruba sila v hrubom kabate.