Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Auto CZ
0
>:D vidím tu minimum plastu a aj kvalita farby bude asi výborná. Kde sa hrabú dnešné koncernové plechovice?
3_diamanty
ale ja na tom dizajne nic podivne nevidim .... ved je to nahodou aj docela pekne... ale hlavne to ma 4 kola cize vacsia stabilita ako tie ine trojkolky ... aj ten nosic na streche je docela prakticky... panovi Vranovi ( aneb inzenyrovi Kralikovi ) by sa to iste pacilo... aj farba je podla mna dobra ta orandzova... taka docela pekna plazova stylovka by z toho dnes uz bola... :yes:
PS: skoda ze na tom orandzovom kusku chybaju vonkajsie spatne zrkadla.. aspon na vodicovej strane mohlo byt... pritom tento vzhladovo akoby stari kusok ho mal [odkaz] .. inak chvalim aj svetlost... parada... bral by som to na zahradu ... tam by mi super posluzilo.. lepsie ako dnesne SUV navonane lestenky
PS: skoda ze na tom orandzovom kusku chybaju vonkajsie spatne zrkadla.. aspon na vodicovej strane mohlo byt... pritom tento vzhladovo akoby stari kusok ho mal [odkaz] .. inak chvalim aj svetlost... parada... bral by som to na zahradu ... tam by mi super posluzilo.. lepsie ako dnesne SUV navonane lestenky
Egi
Víte jak vypadal náš Velorex? Já tedy podivnější "auto" fakt neznám. Nebo Vám přijde normální mít zadek z motorky a karoserii z koženky natažené přes trubky? Vážně nevím, co je na tomhle výtvoru divnějšího než na našem...
Barrichello
byl jedním z neprodávanjších osobních aut v SSSR v 90. letech díky nizké ceně a bezpočtu verzí. SeAZ dělal i pikapy třeba
Sdílení komentáře