Novinky
Bosch je jediný z výrobců, který používá na stěrače přírodní kaučuk. Perfektně kopíruje a to i v zimě (netvrdne). Aerotwin nemají konkurenci.
Já jednou za rok či dva koupím Bosch Eco za 150 Kč sadu, nejsou super, ale tu chvilku vydrží, ten lepší zepředu dám dozadu. 😉
Na to jsi přišel jak? 😄 Přírodní kaučuk je látka velmi neodolná, proti syntetickému kaučuku se nechytá. Z přírodního kaučuku se dělají šprcky... 😄
Značku Bosch mám rád, ale jejich stěrače nikoliv. 2x jsem je koupil a vždy začaly po roce skákat. Vzhledem k tomu, že dříve stály skoro 1000Kč a konkurence 300, považuji je jen za předražený produkt "stejné" kvality. Identická zkušenost i s Valeo. Mimo jiné obojí Made in Poland.
Už delší dobu kupuji jen německé Heyner (Alca) a vzhledem k ceně vydrží násobně víc. :yes:
Už delší dobu kupuji jen německé Heyner (Alca) a vzhledem k ceně vydrží násobně víc. :yes:
Ale prd. Bosch sú jedny z najmizernejších stieračov vzhľadom na cenu. Treb a ich šanovať, párkrát nimi prejdeš po skle zalepenom od hmyzu, alebo nedajbože po trochu namrznutom skle, a môžeš ich meniť. Bosch na nedôležitých trhoch predáva vpodstate len pekne zabalené šmejdy. Len našinec, keď vidí značku, hneď padá na zadok a chrochtá si, aké sú kvalitné... 8-s
Došel jsem k tomu, že to stojí 4 stovky dál to pro mě nemá smysl číst, protože celej stěrač od Bosh mě stojí 100,- a výměna trvá 10s takže nevím proč se s tím trbat >😁
nemá ani na benzín, servis a ručení. A ani 400,- na tenhle klumprt. MHD je jasná volba.
:-! :-! :-!
:-! :-! :-!
Po zkušenostech se stěrači Bosch je považuji za jeden z největších šuntů mezi stěrači. Na to, kolik stojí vydrží méně, než noname za pár kč a za chvíli začnou pískat a vrzat a dělat čmouhy. Vyzkoušel jsem plno stěračů od noname po značky, ale jednoznačně nejlepší poměr cena výkon má, jak už tady zaznělo Heyner. Navíc jsou i bezramínkové a mají v balení také rezervní gumičku navíc. Případná výměna gumičky je pak otázkou několika sekund. Používám na třech autech v rodině a max. spokojenost. Jiné už nekupuji, protože jsou to akorát vyhozené peníze.
lepší a rychlejší je koupit si za 60 kč stírací lišty ze silikonu a vyměnit to. A stírá to jako nové.
Kupte si Regum alebo podobne zmakcovadlo gumy, stierac treba natriet, nechat polhodinu posobit, zotriet zvysok a podla staroby stieraca zopakovat; guma citelne zmakne a stierace zrazu funguju.
Mozete to pouzivat na cokolvek gumene, bez problemov to funguje.
Mozete to pouzivat na cokolvek gumene, bez problemov to funguje.
Som absolútne presvedčený ze ostane ostrý ešte veľmi, veľmi dlho a že investícia do toho orezávadla sa oplatí.
Skúste si chlapi v ACZ urobiť taky e😜eriment na výdrž toho britu, a odrezať obyčajným orezávadlom prúžok tenkej gumy v dostatočnej dĺžke, ze koľko desiatok metrov budete musieť odrezať, aby sa nejak badateľne prejavilo otupenie ostria / britu.
Teraz to vyzerá ako by vas platil Bosch a spol aby im nespadli predaje stieračov >😁