Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Rozhovor s Michalem Davidem: Když zní píseň dobře v autě, bude hrát skvěle všude!

22 komentářů

wladyk
Tak jsem si lámal hlavu kdo je M. David a už to vím. >😒] Vladimír Štencl.
maxi!
dakujem!
Uz len zistit, ze kto je ten Vladimir Štencl.....
:-!
MMX
"pokud zní píseň dobře v autě, bude hrát skvěle všude!"

Skoda ze ty jeho s***ky by neznely dobre ani v opere... (I kdyz volicum CSSD zjevne staci)
Dixik2
Máš to špatně.Má tam být voličům sekty ANO.
MMX
Ja ho videl jenom na fotkach s CSSD, tehdy ANO tusim jeste ani neexistovalo. Babis mu plati lip? >😁
Dixik2
Tipnul bych,že jo. 😉
Beefcake
Az na to, ze on sa venuje aj serioznejsim veciam, ako je napr. jazz.
Ale to bezny Franta Jouda, ktoreho formuju komercne radia, zrejme nema odkial vediet.
Hlavne, ze sa sem zase taha politika.
Cello sa predpokladam bude aspon venovat tym jeho "amerikam".
Hammunasakra
Jasně že to F.J. ví = psali to v [odkaz] >😒]

Kdo poslouchá Milese Davise nebo Pata Methenyho než aby poslouchal Michala Davida tak radši [odkaz] 😉
jhamil
My jsme ten správný tým - tehdy zpíval pro ČSSD. >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
praděda7
už asi složil aj nejakú tu piesničku o Čapím hnízdě, kdy tam onehdá kolaboroval na veselce...... 😉
Dixik2
Ještě hrál v Itálii na vánočním večírku Agrofertu.
Anonym
Michal má dva Cadillacy, z toho jedno ATS-V :yes: :yes:
praděda7
Na komunistického aktivního kolaboranta dobrý....... >😒] Měl kliku, že to tu přebrali v 89tém sluníčkáři, jinak by si dnes ani nepípl, tak jako Kubiška za normalizace. :-!
Anonym
sluníčkářu? V roce 1989 došlo k předání moci a dohodě mezi disidenty,západem, ksč, kgb a sssr. moc byla předaná hlade a bez komplikací vměnou za naprostou beztresnost všech.

To nevíš?
praděda7
Hahaha, jen sluníčkáři byli tak blbí, že jakousi tu smlouvu dodrželi. Kdyby ji nedodrželi, a to se po nějaké době stát mohlo, tak by kandelábrů bylo v Praze málo......... >😒]
Anonym
nešlo jí nedodržet, když 25% členů ods, čssd, kdu , ksčm a levého bloku byli bývalí komunisté, dalších 20% s těmi bývalými kšeftovali a na dalších 30% se něco vědělo >😁 >😁 >😁
praděda7
Nikdy neříkej nikdy.... 😉
Zetti
Diky, to jsem fakt potreboval. Jeste ze se mu nelibi muj barak, nevim kam bych se stehoval
praděda7
Jo, a dali to dohromady v ČTK, kde se to jimi jen hemží, anebo jejich dětičkami...... >😒]
Hammunasakra
:yes: >😒]

Vym.dávaj s náma ale slušně = tehdy [odkaz] [odkaz] i dneska [odkaz] 😉
Bubáq
:yes:
Napadlo mě to samé. Stačí vyslovit "Michal David" a je jasno. * charakter.
Katikakus
.. nejhrubsiho zrna. Ze se na tomto serveru objevi rozhovor s touto kolaborantskou svi*ni jsem opravdu necekal. Opet jste me prekvapili, ze dokazete klesnout do jeste hlubsiho bahna. Z auto.cz se stal totalni odpad. 8-s :no: