Design
hodný hlupáka... A obsah článku kupodivu v souladu s titulkem, taky kupa h0ven. To jste se zase vytáhl, Bureši.
a proto ho kopírují BMW i MB 8-s
jakmile to má logo Mercedesu nebo BMW je to v pořádku.
stačí se podívat na fotografie a hned víme odkud vítr fouká.
Actyon si říká SUC = Sport Utility Coupe ........ 😄
podobnost s několika modely Mercedesu a BMW je čistě náhodná.
ale jak říkají Číňani, kopírováním vyjadřuješ obdiv k originálu.
A máme tu vyhlášení nejošklivějšího auta desetiletí. Nominování jsou😒br />
SsangYong Rexton
SsangYong Actyon
SsangYong Rodius
A vítězem se stává...
.
.
(chvilka napětí)
.
.
.
BMW X6!
SsangYong Rexton
SsangYong Actyon
SsangYong Rodius
A vítězem se stává...
.
.
(chvilka napětí)
.
.
.
BMW X6!
mne sa dokonca novy rexton velmi paci len skoda ze ho u nas nemame ;-\ .. ale tusim ze nejaky ten ssangoyong tivoli uz kdesi v rakusku v predaji bude ( opravte ma ak sa mylim ) ale u nas ssangyong akosi zahadne skoncil a kde nic tu nic -- pritom to posledne korando [odkaz] u nas obcas stretnem s nejakou tou ukrajinskou znackou ... ale svojho casu bolo aj u nas normalne v predaji a neprislo mi vobec uz skarede... pamatam si na jeho nejeden slovensky test a nebolo to ani moc davno....
inak paci sa mi aj ta predlzena verzia modelu tivoli s oznacenim XLV .. podla mna dnes uz "yongy" nemaju ziadne strasidelne vozy... sice su stale kusok "zvlastne" a svojske ale vyslovene skarede mi uz nepridu... ved sa len pozrime na nejake to vajce C-HR v com je krajsie od takeho rextona alebo tivoli? podla mna v nicom ... ale tak je to toyota a ma spravne logo tak samozrjeme ze je uzasna krasna dokonala vzdy a vsade.... rovnako prius je vzdy dokonaly aj ked sa na neho neda ani pozerat..... ako chapem ok... 😉
alebo napriklad fabia sedan .. kym ja som s nou nemal problem ked sme sa tu o nej bavili ... tak ty si ju vzdy bral za akysi dizajnovy nepodarok. .. ale je to zaroven aj ukazka toho ze dizajn je fakt velmi subjektivny a kludne chapem ze sa niekomu moze pacit aj mirai... akurat ze bude asi v mensine voci zbytku sveta 😉
PS: ved ani musso ( predchodca rextona ) nevyzeralo zle ... bol to taky kusok nosorozec ale podla mna dodnes celkom pekne auto :yes:
Neviete čo je poriadny dizajn!!