Tak tohle je sympatické. Prémiová auta se nám začínají dostávat na cenu trochu lépe vybaveného mainstreemu. Chceš li býti zlatým kovbojem, tím správným prémiovým drzkem, vysázej na dřevo 700 tyček a tenhle bavorskej mazel ti bude říkat pane... 😉
T613
0
někteří si teď možná stýskají a říkají si: "kdyby to bylo tak před čtvrt rokem! ach jo, teď mám doma výběhový model! ach jo, jak já tu ostudu přežiju! ještě, že v té Kopřivnici se v tom nevyznají!" >😒]
EDIT: povzdech je čirá fikce, a jakákoliv podobnost s realitou je čirou náhodou >😒]
0
Jeste ze jsi nam tu nahodu vysvetlil :-!
T613
0
jj, náhodná náhoda. Zdravím Kopřivnici 😉
0
Moje nova hracka je naprosto skvela- tu by meli videt v Koprivnici. A manzelcina je taky OK :yes: - proti reklamovane jezdi za podstatne min a zatim bez sebemensiho problemu
T613
0
o kolik míň to oproti té původní žere?
0
O 5- zatim rekl bych ze jeste o litr se to snizi
T613
0
ve městě nebo kombinačka?
Pierro
0
Má tu někdo ve městě problém s kombiné anebo s kombinačkama? Ani nevim proč ale napadnul mě Helmut opravář komínů... >😒]
T613
0
protože bys chtěl za zády slyšet: "ale vejde" a pak bys řekl: "au" >😒]
Pierro
0
Já??? No dovol? Ty ještě nevíš že jsem se v německu nějakou dobu na černo živil jako kominík a opravář komínů? >😒]
T613
0
a jednou jsi ho vymetal Horstovi >😁
Pierro
0
To ne ale Fuchs mi vyhrožoval, že bych mohl být stíhaný... >😁
0
Oba jste zvrhlici :-!
Pierro
0
No tak jo. Vraťme se zase zpátky na zem. Vadere, co tě dokáže nejspolehlivěji odradit u ženský?
T613
0
když se jmenuje Horst?
0
Ne ja byl na neho asistenta/ asistentku :-!
0
Kdyz je takovy ten prirodni typ- batikovane tricko, hackovana kabela, neholene podpazdi, prirodni mydlo a zadny parfem a pak je vysoka pravdepodobnost vyskytu bobra- coz ja nemusim. Jinak taky kdyz je tlusta, stara, neni si s ni o cem povidat protoze je omezena a neni blond.
Pierro
0
Takže stará prochlastaná hipísačka s chlupatejma tlustejma nohama, podpaždím, bobrem, knírkem, mastnejma vlasama a v kristuskách není tvůj ideál??... >😒]
0
Odpovim ti kratce - Ne >😁
T613
0
aspoň víc zbyde >😒]
0
Jasne :yes: :yes: :yes:
Pierro
0
čuňata - oba dva.... >😒] ošlu na Vás Blažkovou i s hadrama. Mokrejma, co se fasujou naleo od dveří... >😒]
0
Ve meste ale ja radsi takovne sikovne kombine -to se mnou dela divy :-!
T613
0
tak to plně souhlasím 😉 :yes:
Pierro
0
nápodobně, ale hlavní je aby to dotyčná dělala jako královna a aby se to vešlo... 😉
T613
0
au
0
Tak bacha ja pak za sebe nerucim a kombine nekombine :yes:
T613
0
beru na vědomí, že k tobě se stavět zásadně čelem >😁
Pierro
0
No pěkné kombiné je O.k., zato tělové spoďáry alá stará Blažková mě dokážou odradit i kdyby je měla na sobě samotná Maruška anebo Borhy... >😒]
0
Ja jsem skromy mne staci i jessica Alba nebo Eva Herzigova :yes: .
Pierro
0
Je vidět, žes neviděl starou Blažkovou za mlada... >😒]
T613
0
člověče, ty máš stejný vkus jako já >😁
0
Tak to te chvalim mas dobry vkus :yes:
Pierro
0
Kdo z kolegů to měl modelku, ze který měly oči přecházet??? Nebyl to náhodou Wolff???
T613
0
jediná prokázaná modelka na tomto serveru je Maruška od Ronaulta.
T613
0
na borhy nepotřebuju ani ty tělové spoďáry :-!
Pierro
0
Borhy ani s pytlem na hlavě?? >😒]
T613
0
tato slečna mě rajcuje asi jako účet týden před výplatou 😄
0
Bohry jedine s kombine jinak nic 😉
Pierro
0
Já bych si dal Žužu Belohorcovou >😒]
Pjenkava
0
Pěkné, pěkné! Vskutku zdařilý facelift, ceny také zpříjemnily. Zadek je parádní...
EDIT: povzdech je čirá fikce, a jakákoliv podobnost s realitou je čirou náhodou >😒]