Ekonomika
Pjenkava
0
Pěkné, pěkné! Vskutku zdařilý facelift, ceny také zpříjemnily. Zadek je parádní...
Přejít do diskuze
čuňata - oba dva.... >😒] ošlu na Vás Blažkovou i s hadrama. Mokrejma, co se fasujou naleo od dveří... >😒]
Takže stará prochlastaná hipísačka s chlupatejma tlustejma nohama, podpaždím, bobrem, knírkem, mastnejma vlasama a v kristuskách není tvůj ideál??... >😒]
Kdyz je takovy ten prirodni typ- batikovane tricko, hackovana kabela, neholene podpazdi, prirodni mydlo a zadny parfem a pak je vysoka pravdepodobnost vyskytu bobra- coz ja nemusim. Jinak taky kdyz je tlusta, stara, neni si s ni o cem povidat protoze je omezena a neni blond.
No tak jo. Vraťme se zase zpátky na zem. Vadere, co tě dokáže nejspolehlivěji odradit u ženský?
No pěkné kombiné je O.k., zato tělové spoďáry alá stará Blažková mě dokážou odradit i kdyby je měla na sobě samotná Maruška anebo Borhy... >😒]
Já??? No dovol? Ty ještě nevíš že jsem se v německu nějakou dobu na černo živil jako kominík a opravář komínů? >😒]
Má tu někdo ve městě problém s kombiné anebo s kombinačkama? Ani nevim proč ale napadnul mě Helmut opravář komínů... >😒]
Moje nova hracka je naprosto skvela- tu by meli videt v Koprivnici. A manzelcina je taky OK :yes: - proti reklamovane jezdi za podstatne min a zatim bez sebemensiho problemu
někteří si teď možná stýskají a říkají si: "kdyby to bylo tak před čtvrt rokem! ach jo, teď mám doma výběhový model! ach jo, jak já tu ostudu přežiju! ještě, že v té Kopřivnici se v tom nevyznají!" >😒]
EDIT: povzdech je čirá fikce, a jakákoliv podobnost s realitou je čirou náhodou >😒]
EDIT: povzdech je čirá fikce, a jakákoliv podobnost s realitou je čirou náhodou >😒]