Bezpečnost
že je světlý, tak je na zbavení svéprávnosti. To je doba, namísto aby někteří lidi nosili na hlavě cedulku jsem de bil, tak naopak u soudu vysoudí odškodné.
Já mám světlý interiér a nic se mi neodráží, chyba bude jinde. De bil se pozná jinak , třeba podle primitivních a vulgárních prohlášení.
V článku píšou o palubce, takže o vrchu palubky. Obrázek je samozřejmě špatný.
Nic se ti neodráží, protože máš vrch palubky černý. Stačí si hodit na palubku list papíru a už je špatně, protože se ve skle odráží
Nic se ti neodráží, protože máš vrch palubky černý. Stačí si hodit na palubku list papíru a už je špatně, protože se ve skle odráží
Ilustrační foto je špatně, odlesk dělá kombinace béžové palubovky kdy je horní díl (na foto černý) z béžové kůže, paket exclusive 😉
V textu se píše: "Pokud jste tedy kvůli interiéru koupili brýle či učinili jiné úpravy, Porsche vám vyplatí odškodné..."
Tak jak teda? Dostanu brejličky, nebo dolarové odškodné?
Přímo zdroj ([odkaz] říká, že: "Class members will be reimbursed up to the following amounts for out-of-pocket e😜enses incurred to lessen or minimize Windshield Reflection/Glare)
A navíc autor ACZ opoměl říci, že tohle řeší jen a pouze americký importér Porsche. 8-s
P.S.: celobéžové interiéry, tak jak to má 911, jsou stejnak šeredný a nepraktický.
Brýle se polarizují podle toho, jaké odlesky převažují.