Bezpečnost
KANKUNEN
3
že je světlý, tak je na zbavení svéprávnosti. To je doba, namísto aby někteří lidi nosili na hlavě cedulku jsem de bil, tak naopak u soudu vysoudí odškodné.
Přejít do diskuze
Já mám světlý interiér a nic se mi neodráží, chyba bude jinde. De bil se pozná jinak , třeba podle primitivních a vulgárních prohlášení.
Ano, záleží na orientaci displaye. A ne všechny mají filtry orientované stejně. Nejlepším řešením by mělo být použít takové displaye, které ti dají vertikálně polarizované světlo. Skutečným problémem jsou HUD.
Ilustrační foto je špatně, odlesk dělá kombinace béžové palubovky kdy je horní díl (na foto černý) z béžové kůže, paket exclusive 😉
To je spíš o tom, jak je orientovaný ten displej, ne? A u nových aut je to většinou v pohodě co si vybavuju...
Brýle se polarizují podle toho, jaké odlesky převažují.
Brýle se polarizují podle toho, jaké odlesky převažují.
Říkal jsem si, jestli nebudou dělat brýle, které budou mít správnou polarizaci, aby pořád bylo vidět na displaye. 😄
Kankunen ale nepsal, že se de.bil pozná podle světlé palubky, nauč se číst a chápat čtené.
Ten, kdo žaluje automobilku za světlou palubku je podle mě opravdu de bil. Obzvášť, pokud problém vyřeší brýle. Ale amerika je země neomezených možností, zejména u soudu.
Ten, kdo žaluje automobilku za světlou palubku je podle mě opravdu de bil. Obzvášť, pokud problém vyřeší brýle. Ale amerika je země neomezených možností, zejména u soudu.
Tak nějak. Je to prostě vlastnost světlých palubních desek. To samé se děje vzadu, když máš světlé čalounění pod oknem. Proto bych si takovou kombinaci jen tak nepořídil. A není to zrovna tajemství. To, co dala redakce jako ilustrační (titulní) obrázek, právě tenhle problém řeší.
Nadpis říká: "Někteří majitelé Porsche dostanou sluneční brýle zdarma"
V textu se píše: "Pokud jste tedy kvůli interiéru koupili brýle či učinili jiné úpravy, Porsche vám vyplatí odškodné..."
Tak jak teda? Dostanu brejličky, nebo dolarové odškodné?
Přímo zdroj ([odkaz] říká, že: "Class members will be reimbursed up to the following amounts for out-of-pocket e😜enses incurred to lessen or minimize Windshield Reflection/Glare)
A navíc autor ACZ opoměl říci, že tohle řeší jen a pouze americký importér Porsche. 8-s
P.S.: celobéžové interiéry, tak jak to má 911, jsou stejnak šeredný a nepraktický.
V textu se píše: "Pokud jste tedy kvůli interiéru koupili brýle či učinili jiné úpravy, Porsche vám vyplatí odškodné..."
Tak jak teda? Dostanu brejličky, nebo dolarové odškodné?
Přímo zdroj ([odkaz] říká, že: "Class members will be reimbursed up to the following amounts for out-of-pocket e😜enses incurred to lessen or minimize Windshield Reflection/Glare)
A navíc autor ACZ opoměl říci, že tohle řeší jen a pouze americký importér Porsche. 8-s
P.S.: celobéžové interiéry, tak jak to má 911, jsou stejnak šeredný a nepraktický.