Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
traveldrive
...čo sa spúšťajú samé a otravujú mi tým život, už bežte do ***!
pandora
poslední vw byl passat b5 pak to jde z kopce...
No já bych řekl, že je to přesně naopak, v dobách B5 měl Passat v evropských prodejích silné a důstojné soupeře. Mondeo, Vectra, Laguna, ale i další třeba japonské modely byly velmi úspěšné. V roce 1997 tedy když byla generace B5 druhý rok na trhu, tak nejprodávanější auto Evropy ve střední třídě bylo Mondeo, Passat měl velký odstup skoro 50 tis. ks. Naopak další generace Passatu B6, B7, B8 totálně přefikly konkurenci a dnes má B8 absolutní dominanci na trhu, kdy drží kolem 33% trhu v Evropě a prakticky nemá vážného konkurenta, pak je dlouho dlouho nic, následuje Superb, který nemá ani poloviční prodeje a až pak Mondeo a Insignia už s obrovskými odstupy, kdy nemají ani třetinové prodeje v porovnání s Passatem a zbytek konkurence doslova nestojí za řeč. Takže s Passatem to jde jednoznačně do kopce a B5 byla v podstatě jedna z prodejně nejslabších generací Passatu, která tak tak stačila na konkurenci.
Exteriér zato vypadá zajímavě.
4,35 m s 1,5 TSI by mohlo být atraktivní nabídkou...
Rozdíly mezi různými výrobci se stále stírají a vyloženě nešikovná řešení z hlediska ergonomie dnes představují už "jen" tabletová řešení. A tam se nyní hrne také Audi...
Prostě a jednoduše: o nejlepší ergonomii nelze v případě VW rozhodně hovořit. To je jen taková novinářská floskule. Já jsem si ale jist, že i Vy máte na to, abyste nepřejímal jen novinářské (tradované) názory, a že si vytvoříte názor svůj vlastní. Až budete mát najeto 1,75 mil. km a vystřídáte 17 různých typů aut od různých výrobců, pak už určitě budete mít vlastní názor na to, co je vydařené a nejlepší...
Myslím, že int. toho malého SUV VW bude podobný Tigi 2. A ten se mi líbí. První snímek to napovídá.
Navíc nabízí opravdu skvělé výtvarné provedení, co pohladí duši každého jen trochu vnímavého řidiče. To je právě to, co produkci VAG chybí nejvíc.