Novinky
odkiaľ tých nových ľudí nakoniec zoženú. Na západnom slovensku ich veľmi niet a zo stredu či východu sa ich tiež veľa nenájde čo by boli použiteľní a zároveň ochotní ísť za prácou na druhý koniec republiky. Aby to nakoniec nedopadlo tak, že budú zvážať ľudí z Ukrajiny či Srbska. A to ešte ani nezačal Jaguar v Nitre. To bude potom sekec mazec.
Tak kdyz nejsme schopni se prestehovat za zamestnanim ani v ramci stejne republiky tak co firmam jako VW zustane. Tezko bude delat farbiku pro 500 lidi v kazde hladove doline nebo v kazdem zapadlem okrese aby se mistni, snad do dnes zvykli, ze se o ne nekdo postara, nemuseli stehovat / dojizdet.
Holt firma pujde cestou nejmensiho odporu (nakladu) a mistni se vazne maj na co tesit.
Holt firma pujde cestou nejmensiho odporu (nakladu) a mistni se vazne maj na co tesit.
uz teraz polovica vychodneho slovenska pracuje v blave trnave ( ale aj u vas v CZ ) ... a po prichode JLR dalsi pojdu zase do nitry... akurat ze zapad krajiny prekvita a vychod je ludoprazdny
JLR mohol prist radsej k nam do Kechneca pri KE ... mame tu uz getrag ford aj magneti marelli a mnoho dalsich auto-firiem ... a cely vychod by tak zase nemusel cestovat za pracou na zapad kde je vsetko uz aj tak dost prehustene.....zatial co na vyhode trieme biedu ... ach jo ... ;-\
JLR mohol prist radsej k nam do Kechneca pri KE ... mame tu uz getrag ford aj magneti marelli a mnoho dalsich auto-firiem ... a cely vychod by tak zase nemusel cestovat za pracou na zapad kde je vsetko uz aj tak dost prehustene.....zatial co na vyhode trieme biedu ... ach jo ... ;-\
Nestěžuj si, Košice jsou OK, 100 km východně je to teprve mizerné...
Region Kosic je taktiez drahy pre tento druh fabriky a rovnako by mali problem nabrat ludi. Na zapade mozu aspon preplatit zamestnancov PSA. Dodavatelsku siet budu mat hlavne na zapade a vozit to vsetko do KE by im naklady slusne navysilo.
Povedzme si uprimne, pre cloveka niekde z Gemera je takmer jedno ci pojde na tyzdnovky do KE alebo BA. Vlakove a cestne spojenie neumoznuje denne dochadzanie.
Povedzme si uprimne, pre cloveka niekde z Gemera je takmer jedno ci pojde na tyzdnovky do KE alebo BA. Vlakove a cestne spojenie neumoznuje denne dochadzanie.
To máš ťažké. Nie sme v USA, kde je sťahovanie za prácou obvyklé a všetko je k tomu prispôsobené (najmä dostatok voľných domov za prijateľné peniaze). Tu sú ceny nehnuteľností v mestách, kde je práca, úplne vyšpičkované a cena bývania je tou hlavnou prekážkou (ak sa nebavíme o vysoko platených pozíciách, ale o tom robošovi z automobilky). Zober si, že bývaš v Rimavskej Sobote, kde zarábaš 400 eur a máš trojizbový byt v hodnote 35t eur. Chceš ísť do Peugeotu v Trnave, kde by si zarobil 800. Super, povieš si, nárast o 100%. Ale dochádzať sa tam denne nedá, tak musíš riešiť bývanie. Trojizbák v Trnave ale stojí cca. 90t (to je o 157% viac), teda i keby si predal svoj byt, chýba Ti 55t eur na taký istý v Trnave. OK, skúsiš prenájom, trojizbák v Trnave máš za cca. 500 eur. Takže aj keď čisto platovo si polepšíš, reálne po zohľadnení nákladov na bývanie budeš mať o 100 eur menej, ako keď zostaneš v tej hladovej doline. Ja sa teda mnohým nedivím, že za tou prácou nie sú ochotní sa sťahovať.
no , 90tis za 3-izbák,to je už bláznovstvo(aspoň nový?)...,aj v tej našej p.deli sú ceny vyšponované až nechutne a platy až tak nerastú(ak vôbec) aj keď by mohli teraz.
Keď mám už vycestovať za prácou,tak to pôjdem troška dalej na západ,nech sa to už vyplatí.
Keď mám už vycestovať za prácou,tak to pôjdem troška dalej na západ,nech sa to už vyplatí.
Nemam prehlad konretne o Trnave, ale novy by som pocital skor tak 120 - 150k a to nesmies cakat ziaden luxus 😉
asi budete mať pravdu,ceny nehnuteľností moc nesledujem,iba občas začujem nejakú cenu keď niekto nieco predá. Občas sú tie ceny des.
Ja som sa už našťastie všetkých hypoték a úverov zbavil,a v najbližšej dobe nejdem nič kupovat.
Ja som sa už našťastie všetkých hypoték a úverov zbavil,a v najbližšej dobe nejdem nič kupovat.
Mna prave novostavby bytov zaujimaju kedze mame 2 izbovy byt a chce to upgrade. Ultimatny ciel je novy dom, ale pri podmienke, ze ostaneme stale v meste (KE), je to prilis drahe a nechce sa mi uviazat sa hypo na 20 rokov, tak prave zvazujeme vacsi novy byt ako prestupnu stanicu 😄
Ono cena samotneho bytu nie je az tak vysoka, ale ked clovek pripocita aj pivnicu a aspon jednu garaz / parkovanie, tak skonci v rozsahu co som pisal. V Bratislave teda skor na cisle zacinajucom dvojkou 😐
Ono cena samotneho bytu nie je az tak vysoka, ale ked clovek pripocita aj pivnicu a aspon jednu garaz / parkovanie, tak skonci v rozsahu co som pisal. V Bratislave teda skor na cisle zacinajucom dvojkou 😐
Netahal bych do toho USA, staci se podivat od nas jen o jednu hranici na zapad a vidim i tu naprosto jiny pristup k stehovani a dojizdeni. Samozrejme ze mas pravdu, ze jinak ti dojizdeni zasahne do rodinneho rozpoctu za nemecky plat a jinak za slovensky, ale o tom jsem psat nechtel. Ja poukazuju spis na ty co nemaji praci vubec a budou radeji sedet na podpore ve svem okrese nez se posunout na zapad (ikdyz za cenu vyssich zivotnich nakladu). Kde mam pochopeni je generace 50+, tezko tam chtit nejake velke presuny, ale mlady clovek bez rodiny by mel byt flexibilni a jit tam kde je prace. Nerikam ze se tak nedeje, nakonec, my slovaci v tom mame tradici v stehovani za praci i mnohem dal nez jen do sousedniho okresu, ale slo by to i lip.
PS: A stejne jsou ti investori sv!ne, dalnice do Kosic stoji od 2010 a furt zadna zmena, furt se cpou jen na ten zapad. Nerozumim.
PS: A stejne jsou ti investori sv!ne, dalnice do Kosic stoji od 2010 a furt zadna zmena, furt se cpou jen na ten zapad. Nerozumim.
Ako ja týmto počtom dobre rozumiem a je mi jasné, že VW bol u nás prvý. Len nerozumiem tomu, načo bolo dobré stavať PSA pri Trnave či teraz Jaguar pri Nitre, tri fabriky na autá v okruhu do 100 km. K nim hafo dodávateľov, ktorí sú tiež prevažne v tejto oblasti. Aj PSA aj Jaguar musia vedieť, že proste v blízkom či vzdialenejšom okolí ľudí niet. Keby aspoň jedna z týchto firiem postavila závod niekde na Gemeri či ďalej na východe, tento problém by nenastal. A to nespomínam, ďalšie mega logistické parky, ktoré rovnako zápasia s nedostatkom ľudí.
Sieť dodávateľov, železnice, cesty, elektrina - kde je infraštruktúra, tam sa stavajú fabriky. Prečo by stavali na Gemeri za predpokladu na permanentne vyššie náklady na logistiku aj ostatnú vybavenosť?
Ludi si dokazes doviezt, to je skor problem politicky ako ekonomicky. Su tu kvanta ukrajincov, ktory by radi robili za nase mzdy. Staci sa pozriet na CR, tam ich uz je oficialne viac ako Slovakov.
Sice populisti strasia, ale doviest pracovnu silu je vyhodne aj pre nas. Stat tym ziska peniaze - zdravotne odvody, socialne odvody, dane. Miestny ziskaju na predaji tovoraov a sluzieb (napr. ubytovanie) a vysoko pravdepodobne tu ty ludia neostanu cely zivot, takze nikdy nebudu poberat nas dochodok...
V situacii kde ako narod vymierame, resp. stale nas vela odchadza do zahranicia, ani neexistuje ina moznost ako udrzat sucasny system dochodku ak nezozenieme ludi, ktory budu platit na buducich dochodcov
Sice populisti strasia, ale doviest pracovnu silu je vyhodne aj pre nas. Stat tym ziska peniaze - zdravotne odvody, socialne odvody, dane. Miestny ziskaju na predaji tovoraov a sluzieb (napr. ubytovanie) a vysoko pravdepodobne tu ty ludia neostanu cely zivot, takze nikdy nebudu poberat nas dochodok...
V situacii kde ako narod vymierame, resp. stale nas vela odchadza do zahranicia, ani neexistuje ina moznost ako udrzat sucasny system dochodku ak nezozenieme ludi, ktory budu platit na buducich dochodcov
Jaguar a Amazon budou poptavat stovky az jednotky tisic lidi. Vskutku jsem zvedavy, kolik jim nabidnou.
Pokud se jedna o praci neni dostatecne rici, ze nekdo poptava, musi se jeste uvest informace, ze poptava napr. po 1000€ mesicne.
Pokud se jedna o praci neni dostatecne rici, ze nekdo poptava, musi se jeste uvest informace, ze poptava napr. po 1000€ mesicne.
Kdy by jim to dělal zadara, kor když je po zboží poptávka! Je třeba se nebát a říci si o vyšší mzdy. Odborum ve fabrice dávám :yes:
Ze jsem tak smely, z jake zeme pises? 😄
Skromnost te slechti, proc ne, ale mas to stesti ze zijes ve meste kde mas mezinarodni letiste (jakkoli je takto mluvit o Kosickem letisti spis prestrel), ktere ti umozni jednoduse a relativne levne videt kus sveta, vyuzij to. Domace humna jsou fajn, ale clovek je plne doceni teprve kdyz toho v zivote videl vic (a taky mu to prida trosku kriticky pohled na ten bordel co mame doma a co nam furt prijde "normalni"). 😉
Zahorie je moc pekny region. Postupnou anexi bych zacal tam...
A k tej anexii sa radšej ani nebudem vyjadrovať.
Netreba se vyjadrovat ke vsemu 😄. Na firemni urovni se spousta podnikatelskych subjektu integrovala. Samozrejme na politicke urovni je to nedotnutelne tema.
Btw. očakávať preplatenie štrajku je naivita, na to nie je jediný dôvod.
Ze je take tempo rastu miezd dlhodobo nerealne snad netreba vysvetlovat ani odborarom 😄