Novinky
...interiér, z profilu a ze zadu dobrý...ale ten žaluziový předek? To jako byla nějaká dodělávka narychlo přes polední pauzu? :-!
Přesně. Celkově to není průšvih ale jako celek spíš zklamání 😐
Souhlas, design Porsche je desítky let ušitý na míru sportovním modelům.Kdykoliv ten "look" napasují na nějaké SUV, tak to dopadne více či méně katastrofou.
Ak su toto oficialne fotky, tak su neskutocne hnusne. Ta farba, tie kolesa, ta kvalita RENDERU... no hnus. V novom Cayenne som aj sedel, ale to auto je nadherne, nie ako na tychto renderoch. Urcite odporucam pockat si a OFICIALNE predstavenie, kym zacnete sudit dizajn.Zadne svetlo nazivo posobi luxusne.
Předek nuda, ale zadeček se (takhle na fotkách) mimořádně povedl. :yes: Jen by mě zajímalo, jestli ten nedoléhající stěrač je "bug" nebo "feature". 😄
To je tam ale mista... jen takovy postreh 😄
Fotka (OK render) interieru vepredu ma operadla polozena.
Fotka interieru vpredu u ridice ma sedadlo spolujezdce odsunue uplne vzad a operadlo polozene.
Fotka interieru vzadu ma predni sedadla asi neexistujici.
A hned je to velky auto
:-!
Fotka (OK render) interieru vepredu ma operadla polozena.
Fotka interieru vpredu u ridice ma sedadlo spolujezdce odsunue uplne vzad a operadlo polozene.
Fotka interieru vzadu ma predni sedadla asi neexistujici.
A hned je to velky auto
:-!
... projekty od designérů značky Hyundai ... to, co někdy kolem roku 2005 nepřošlo, se teď podařilo upíchnout v Německu... >😒]
Hjondééé? To v tom opravdu, ale opravdu nevidím.
Myslím, že slečna Baboráková by ti rychle vysvětlila, jak hluboce se mylíš
[odkaz]
>😒]
[odkaz]
>😒]
>😁 >😁 To je buď vtip nebo je ta Vošického viróza nakažlivá a u Hyundaie se už zbláznili všichni.
To není žádná sranda sepsat takový dopis, na to musíš mít vystudovanou minimálně Karlovu univerzitu >😁
[odkaz]
[odkaz]
To je produkt UK? No masakr.
UK je OK, ale Filozofická fakulta UK, to je masakr. >😁 :no:
Tam myslim chodil i můj favorit mezi blbama [odkaz] [odkaz] :yes: >😁
Ten by mohl být spolužákem Stropnického >😁
Mladej Stropnickej je levicovej zelenej blb = ale v zásadě slušnej = aspoň myslim
Pravá ruka Krndy [odkaz] [odkaz] náměstek pro dopravu Dolínek je dopravní neštěstí Prahy 1. kategorie
Pravá ruka Krndy [odkaz] [odkaz] náměstek pro dopravu Dolínek je dopravní neštěstí Prahy 1. kategorie
Dolínek je blb, asi i nebezpečí pro dopravu v Praze,
Stropnický je ale jiný level, to je klasický meloun (zelený zvenku, rudý zevnitř), ideově ten nejhorší odpad a největší nebezpečí pro každou společnost v níž má být základní hodnotou svoboda jednotlivce.
Stropnický je ale jiný level, to je klasický meloun (zelený zvenku, rudý zevnitř), ideově ten nejhorší odpad a největší nebezpečí pro každou společnost v níž má být základní hodnotou svoboda jednotlivce.
Macan vypadá dál o poznání lépe taky proto, že je celkově výrazně menší/nižší. Ale naživo a ve správné konfiguraci (tyhle rendery, to je hrůza!) bude nový Cayenne mnohem povedenější, než jeho předchůdce, o 1. g. nemluvě.
Ten divně předek je i na videích
Vnitřek je zvláštní, ty výdechy pod obrazovkou působí dost... nezvykle, řekněme.
Každopádně už jen ta konfigurace mi přijde hrozná, především kola a kombinace barev exteriéru a interiéru, jak od důchodce bez vkusu...
P.S. Kdyby měl jen tři dveře, vypadal by podstatně líp...
Na začátku dobrý = za milion; na konci slabý = za 2 😄
ad PS = o tom žádná; kdyby byl v kombíku, vypadal by eště hůř..
Bál jsem se o prodeje Levante (jedzí jich poměrně dost), ale Cayenne mě nijak do kolen nedostalo. Macan je překrásné SUV, tohle je jen o trochu lepší než předchozí gen.
Vzhled novýho Cayenne zatim minimálně rozpaky = navíc Porsche je i spolehlivostí už spíš koncernový auto [odkaz] = poruchovost motorů špatná, celkovej index spolehlivosti skoro katastrofa 8-s
[odkaz]
Viz tabulky = motory má o dost spolehlivější Land Rover a dokonce je o trochu spolehlivější i celkově = Porsche :no:
Viz tabulky = motory má o dost spolehlivější Land Rover a dokonce je o trochu spolehlivější i celkově = Porsche :no:
[odkaz]
se exteriérově vůbec nemůže Macanu rovnat
[odkaz]
nemluvě o interiéru, kde Velar vypadá vedle Macanu jak chudý příbuzný. Že je kůže nemoderní mohou u RR vykřikovat jak chtějí, ale ten jejich nový materiál vypadá vedle kůže v Porsche jak tesilky z NDR.
[odkaz]
[odkaz]
A pokud ti jde o spolehlivost, tak v té tvé tabulce je Rover daleko za Porsche.
Pokud je u tebe velar obtloustlá vobluda, tak jsi ho buď neviděl nebo máš problém se zrakem, ale spíš to první, protože co píšeš o interieru velaru musí nutně znamenat, že jsi v něm neseděl. 😉
A Velar má prostorově blíž k RRS, než k Evoque.
V motorech i celkově = smutnej úpadek 😐
A teď fakt drsná rána = i ten čínskej Rover je celkovou spolehlivostí před Porsche = dokonce drtivě :no: :no😒br />
Prej ale může bejt eště hůř [odkaz] 😄
[odkaz]
Když nedáš na bajky a pocity na který odkazuješ = ale na statistický data = je to fakt drsnej sešup
Porsche z dřívějších vrcholů směřuje do ranku spolehlivosti Audi a Bentley = fakt smutný ;-\
Velar😒br /> [odkaz]
Tohle je z doby, kdy jsem vybíral nástupce tehdejší X5. [odkaz] [odkaz]
Po dvou a půl letech se Sportem, bych na hodnocení nic moc neměnil, ten zastaralý infotainment už teď do Sporta nedávají a jakkoliv mi ovládání typu idrive sedí více než dotyk displeje, tak musím říct, že aktuální infotainment v rangeích už je ok.
A ako na teba pôsobí nové Q7? Novinári píšu akoby to bolo najlepšie SUV na trhu. Nie je síce pekné zvonka, zvnútra strohé a má vraj kratšie sedačky ako RR, ale myslím aká je jazda s tým autom, aký dojem máš z neho, je to technicky naozaj najlepšie auto?
A ešte k tomu blogu, píšeš tam, že o ML nechceš písať, v čom je tak odlišné a horšie od GL, ak už o GL si písal? Píšeš, že GL má tvrdší podvozok ako ML a veľký interiér, ale to asi nie je všetko, ak si o ML ani nehovoril. Pretože myslel som si, že GL je v podstate len akási kombi verzia ML.
A k poruchovosti, nějakých 25 let kupuju už jen nová auta, většinou to byla bmw, příp. něco od jiné prémiové značky. A moje zkušenost říká, že pokud jde o poruchy, mnohem větší roli, než renomé značky, hraje štěstí na kus. A držím se striktně jedné zásady, a to nebrat nikdy auto z prvního roku výroby.
A ešte ma napadlo, ak teda RR sa ti páči, ako sa ti páčia nové Jaguary? Pamätám si, že o prvom XF si písal, že si sa v ňom nevedel dobre posadiť za volantom a neviem, čo si ešte kritizoval, tak aké sú nové Jaguary? XF, XE aj F-Pace, až si ich teda skúšal, v porovnaní s nemeckými autami.
A ak si mal nejakú skúsenosť s Giuliou alebo Stelviom môžeš opísať aj tie? Pretože na Giuliu som čítal pochvalu za vynikajúci podvozok, ale inak na nej boli kritizované plasty v interiéry, ktoré sú vraj ešte horšie, než v BMW 3, grafika aj ovládanie infotainmentu, zle prístupné zadné sedačky, riadenie vraj nemá celkom dobrú spätnú väzbu, takže nejak mi to nedáva dojem, že by to bolo konkurencieschopné auto, ale pritom na konci testu všetci novinári nakoniec vždy pochvália Giuliu aj Stelvio, že sú to vynikajúce autá. Tak čo si o nich myslíš ty?
Jaguary mám projety všechny, obecně výborně jezdící auta s horšími vnitřky, tam je prostě nutné brát nejvyšší specifikace, aby to nějak vypadalo.
Stelvio jsem nejel, v tom ti neporadím.
Velký zklamání sou i ty motory = bohužel bez podrobností aspoň typu který víc
Od Audi zatím měli diesely a pak zážehový pro hybrid. Pokud se díváš na data třeba z USA, tam by to měla být minorita. Zbytek byl Porsche. První generace Cayenne měla šestiválec od VW, jak jsem napsal. VR6 (bez přímého vstřikování) snad nejsou známé jako problémové motory.
Nicméně celkovej propad ve spolehlivosti tu je = jak v případě jen pohonnejch jednotek tak celkově
Katastrofálně dopadlo i Bentley
K rozdílnejm výsledkum můžeš snadno dojít i u technicky téměř identickejch golfech a leonech apod. = v případě LR a Jagu de s výjímkou F-Pace a Velaru o naprosto odlišný auta. Líp nebo spíš mnohem líp ti to může vysvětlit Vaculík nebo asi třeba jen MT = ale takhle nějak to je 😉
Za to "jen" MT se omlouvám MT = neni to vůbec myšlený zle! 😄
1 servis v česku kde těch aut je třeba proti Británii setina = asi zas tak relevantní nebude. Řekli ti k tomu něco blíž? Nějaký zajímavosti? Po těhle detailech de většinou Vaculík = a u nás snad nikdo jinej. Ty rozdíly maj nějakej důvod = a nebejvá jednoduchý se jich dopídit
Zatim se můžeš se ponořit do teoretickýho zkoumání [odkaz] 😉
A propad Porsche je velkej = otázka je jestli to udělalo pár fakt hodně průserovejch motorů modelů nebo je to fakt celkovej úpadek = celkový docela znatelný snížení spolehlivosti je smutná realita
Jag byl kdysi dávno docela v malérech ostatně LR taky = indové je pomalu ale jistě a podle mě moc dobře stavěj na nohy :yes:
S tim Conti GT to znám = už je to lepší úplná katastrofa byla první generace kde to za studena ukazovalo klidně 45-50 litrů na 100 >😒]
Nicméně ta výrazně nadpůrměrná poruchovost bude asi spíš pravda = neni to žádná nová zpráva = spíš stále opakovaná
U Porsche by mě zajímalo co dělá ten zhoršující se průměr = můžou to bejt třeba hlavně na koncernovejch základech postavený SUV a jejich motory = koncern si obecně nestojí moc dobře = a 911 může dál patřit mezi nejspolehlivější ojetiny
Docela by mě to zajímalo = podrobnější čísla = odkud vítr poruchovosti vane 😄
Předek Turba se mi pořád líbí. Jen to nezkazit (předků měli víc a základ se mi ani u 2.g. tolik nelíbil). Zadek vypadá slibně, i když mě původně ani nenapadlo, že se budou snažit na Cayenne naroubovat Panameru. Čekal jsem něco přeci jen lepšího, ale počkám si na živo. Co mě opravdu zklamalo, je interiér. Palubní deska působí strašně ploše a zmizely snad veškeré ovladače spojené s pohonem a podvozkem. V Panameře lze nastavit palubní systém tak, že mám všechno na hlavní obrazovce. Ale nevím, jestli se to tam v Cayenne vejde. Je to tak přirozené. Sjíždíš z cesty, nahmátneš ovladač, zvedneš auto. Podobně volba uzávěrek. To by také mohli přesunout volič převodovky na matlačku. ;-\
Velar je (designově) něco úplně jiného i v reálu vypadá hodně dobře, i když na fotkách se mi líbil ještě víc, v rámci RR je to aktuálně top design, i RRS vedle něj nějak rychleji "zestárl".