Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAuta na náplavce: Přípravy výstavy jsou v plném proudu! Podívejte se, jak probíhají
25 komentářů
traveldrive
A ani mi nejak nevadí, že na som na tie autá nepočkal. Tým neustálym pripomínaním a nadšenými predstavami aké to bude jedinečné a úžasné mi ACZ dokonale celú akciu sprotivilo vopred. Teda nie že by som to nečakal, hneď ako sa objavil druhý "článok" s touto témou, bolo jasné, že to budú omieľať do zblbnutia...
Neboj, o nic jsi nepřišel. Na místě jsou vystavená běžná auta, jaká si vyzkoušíš v showroomu. Pár novinek, ale nic světobornýho. Koncerty "umělců" typu Jelen, Klus atd., takže bída s nouzí.
To, že z toho ACZ dělá nějakou výjimečnou akci, to nechápu. Ale jak jsem již psal, sledoval jsem to od rána, a mistr Machala s kumpány se ráno nudil u stánku Mitsubishi, kde už stála auta, a evidentně se nemohl dočkat, až se dostaví chlebodárce ACZ. A hurá, po obědě už se začalo něco dít i u Škody, Seatu a VW, a hned bylo veselejc. Úsměvy na všechny strany, občo... >😁 Prostě něco jako "nechci slevu zadarmo" >😁
To, že z toho ACZ dělá nějakou výjimečnou akci, to nechápu. Ale jak jsem již psal, sledoval jsem to od rána, a mistr Machala s kumpány se ráno nudil u stánku Mitsubishi, kde už stála auta, a evidentně se nemohl dočkat, až se dostaví chlebodárce ACZ. A hurá, po obědě už se začalo něco dít i u Škody, Seatu a VW, a hned bylo veselejc. Úsměvy na všechny strany, občo... >😁 Prostě něco jako "nechci slevu zadarmo" >😁
removed
...jsem rad, ze se podobna akce kona. Alespon neco v te CZ vystavni sedi.
Pristup Hyundai motor CZ absolutne nechapu, ale to ani vetsina nestastnych dealeru.
Tak at vyjde pocasi...
Pristup Hyundai motor CZ absolutne nechapu, ale to ani vetsina nestastnych dealeru.
Tak at vyjde pocasi...
Pokud jde o výstavy, pak je pro mě nejlepší akcí Legendy.
Co mě odrazuje od této akce je především výběr místa. Na náplavce je narváno i bez oficiálních akcí. Pak jsou to neustálé střety mezi cyklisty a chodci.
Za další je to vstup zdarma. Takže se z akce stane průchoďák pro každého, i kterého auta nezajímají, ale zrovna jde kolem. Nebude k hnutí a auta si neprohlédnete.
Pro fandy aut jsou zkrátka lepší akce. Ale na ty auto.cz necílí.
Co mě odrazuje od této akce je především výběr místa. Na náplavce je narváno i bez oficiálních akcí. Pak jsou to neustálé střety mezi cyklisty a chodci.
Za další je to vstup zdarma. Takže se z akce stane průchoďák pro každého, i kterého auta nezajímají, ale zrovna jde kolem. Nebude k hnutí a auta si neprohlédnete.
Pro fandy aut jsou zkrátka lepší akce. Ale na ty auto.cz necílí.
alespoň se vyčistí vzduch od PRAŽSKÝHO SMRADU z DÍZLPOPELNIC ČESKÝHO PÓVLU [odkaz] a prověří těsnění 😄
DÍZLPRASE s DÍZLPOPELNICÍ NEMÁ CO NA NÁPLAVCE [odkaz] POHLEDÁVAT !!
DÍZLPRASE co OTRAVUJE na ULICI malé děti RAKOVINEMETEM nemá ve městě co dělat 😄
Za posledních 20 let DÍZLPRASAT ČESKÝCH KOLENOVRTŮ, co UŠETŘILi KORUNU na BENZÍNU ABY OTRÁVILi VÍCE SPOLUOBČANŮ RAKOVINOU, Tvrdě do nich žádná tolerance, ROK NULA SOUDRUZI [odkaz]
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
PS: stačí kolik fetu tam těsně nad vodou vyčucháte z projíždějících lodí 😄
>😒]
>😒] >😒]
>😒] >😒] >😒]
>😒] >:-[] >:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] :yes:
a
NEJŠPINAVĚJŠÍ METROPOLE EVROPY = PRAHA = ZASMRADĚNÁ to DÍRA v DÍŘE KOLEM HORY s PODPOROU ÚSTŘEDNÍHO AUTO MOTO DÍZL KLUBU ČR
a
Prasáckýho časáku zaprodaného podporující fosilní automobilky 😉
taky se prověří těsnění ale to je detail >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
ZAPLATIL JSEM CESTU DO PRÁGLU PÁR KÁMOŠŮM [odkaz]
SRR NA ČECHY KDYŽ TO JSOU DÍZLPRASATA, STARÝ BRAMBORA v LAUFU AKCE, SLYŠELS 😉 Normálně jsem vás prodal 😄 >😁
PŘÍTOMNOSTÍ TESLA AUSTRIA 😉 [odkaz] TO JE MÁLO
PŘÍTOMNOST DALŠÍCH NOVÝCH DÍZLPRASAT VE MĚSTĚ NA NÁPLAVCE TO NEVYKOUPÍ
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes: