Novinky
Tesim se na 6gen. GTI :yes:Jinak skoda ze nebude vrchol nabidky R32 ;-\
Parametre noveho Golfa :4296/1786/1446mm, rozchod 2574mm, 1,4 TSI DSG -1390cm3, 118kW pri 5800/min, 240Nm pri 200/min, 0-100 za 8s a maximalka 220km/hod. , 7 stupnova prevodovka, vaha 1361kg, nosnost 499kg, velkost kufra 350l -1305l, obje nadrze 55l, cena cca 25.000,-Eur
Dizajn hm ci G5 alebo G6 , tamer jedno kopyto.
Dizajn hm ci G5 alebo G6 , tamer jedno kopyto.
Myslim ze Renault sport nabidne za podobny penize vic zabavy.
Přesně tak :yes😒br />
RenaultSport dělá ve svých třídách neporazitelná žihadla. Například nadpozemské Clio V6 nebo famózní Mégane R26R... 😄
RenaultSport dělá ve svých třídách neporazitelná žihadla. Například nadpozemské Clio V6 nebo famózní Mégane R26R... 😄
Jo, ten Megan, jak píšeš je opravdu srovnatelný unikát! Museli z něj vyndat půlku věcí, jako jsou zadní sedadla, airbagy apod. To je vážně přirovnání hodné milovníka plakátků z motoristických časopisů! Netušil jsem, že jsi takový dítě. Promiň.
Samořejmě, že Renault Megane R26R je unikát, proto nejde GTI s ním srovnávat. Megane R26R je téměř okruhový vůz, nejrychlejší předokolka Nurburgringu, proto z něj vyndali polovinu věcí. Není proto pravdou, že by museli.
Pro srovnání s Golfem je lépe použít klasický Megane RS, 165 kW proti 155 kW GTI VI (V 147 kW), to je pravda, ale Avantime v příspěvku nesrovnával, jen uváděl to nejlepší od Renault Sportu, co v Dieppe umí.
více se dočteš tady: [odkaz]
A teď můžeš zase trochu poplivat 😉
Pro srovnání s Golfem je lépe použít klasický Megane RS, 165 kW proti 155 kW GTI VI (V 147 kW), to je pravda, ale Avantime v příspěvku nesrovnával, jen uváděl to nejlepší od Renault Sportu, co v Dieppe umí.
více se dočteš tady: [odkaz]
A teď můžeš zase trochu poplivat 😉
Neni třeba plivat na bídu. S takovou nabídkou motorizací, převodovek a pohonu 4x4 může Rendl opět jen tiše závidět, nebo ohromovat malosériovou produkcí sport. oddělení. Na to snad umíš číst.
Samozřejmě, 4x4, DSG, to je to, co může každé sportovní auto závidět GTI 😉 Přečti si raději tu nabídku motorizací, které do nového GTI chystají.
Myslim Golfu, jako takovýmu. Nechytej se blbin a nebuď tak zoufale křečovitej. Žádnej francouz neumí výkonej motor v kombinaci s automatem a 4x4. Podívej se na stránky VW, kolik je tam modifikací Golfa a podívej se na rendla. Ale i tak bezpochyby na rendla nikdo nemá, to je mi jasný.
Navtechu az na to ze nadpolovicna vacsina predanych Golfov sa predava v zakladnej motorizacii a vybave. Takze mat desiatky motorov a tisice skladackoveho puzzle vybavy urcite potesi a dviha ego ale realita kupujucich sa povacsine nakoniec toci okolo zakladnych motorizacii a vybav . 😉
Co s tim má společnýho tvoje úvaha o zbytečnosti nabídky? Proč se teda Megan zadřel u 4stupňovýho automatu a 4 motorů? Že to nikdo nechce, nebo to prostě Renault nedokáže?
No možná nedokáže dát do kompaktu třílitrový šestiválec pro deset kupců za rok, ale aspoň dokáže do kompaktu dát maloobjemový diesel, který celý koncern pro 3,6 milionu prodaných aut vyrobit neumí.
Takze uvaha smerom, ze VW dava k dispozicii na vyber x motorov, ma novy x stupnovy automat a x vybav je Ok ale to ze ine znacky davaju iba par motorov a vybav je uz zle? Vyskrtaj si z ponuky VW motory , ktore su viac menej do poctu (extra dieru v motoristickom svete nespravili) a ostavas na urovni inych. Nie vzdy je dolezita kvantita. A u Renaultu mi je srdecne jedno ci ma x motorov a DSG alebo x stupnovy automat. Renault ma asi iny nazor na kvantitu a tiez naklady na vyvoj nemoze rozlozit ako VW do 4 dcerskych znaciek a ponukat pri tom stale to iste. Zbytocne sa necert vsetko ma svoej pre aj proti 😉 .
No, já nejsem fanouškem ani jedný značky, ale pro mě je rozhodující při výběru pestrost nabídky a možností, který mě uspokojí. Mantinely u Renaulta jsou poněkud směšný. Zvlášť po urputnym a nesoudnym zastávání Renaulta místních školáčků, pro který je nějakej "polospeciál" na okruhu měřítkem kvality. Ale to platí i pro Citroen a Peugeot. (pokud mi někdo nebude zase cpát do hlavy, jak to Loeb všem natřel)
No to já si u VW vybírat nemůžu vůbec. Pestrost je fajn, ale motor, který by mě zajímal nejvíce, nemají, zatímce všude jinde ano.
No Navtech mas urcite pravdu, ale mne staci vhodne zvoleny tzv. zlaty stred+ 30% navyse, ci uz pre motorizaciu alebo vybavu. Potesi aj moznost trosku individualizacie.
Najslabsie a nasilnejsie motorizacie a super extra vybavy mozneho aj nemozneho, ktore maju v tejto triede aut uz pramalo spolocne s ucelom hromadneho vyuzitia tychto aut ma akosi nezaujimaju, neberiem na zretel pri volbe. 😉
Najslabsie a nasilnejsie motorizacie a super extra vybavy mozneho aj nemozneho, ktore maju v tejto triede aut uz pramalo spolocne s ucelom hromadneho vyuzitia tychto aut ma akosi nezaujimaju, neberiem na zretel pri volbe. 😉
Ano, každej má jiný požadavky, proto tvrdim, že na rozdíl od Renaultu, uspokojí VW široký spektrum zákazníků.
Jak může uspokojit široké spektrum zákazníků Golf, když 45% prodejů v kompaktech (ne-li více) tvoří dieselové motory, kdy drtivá většina volí rozmezí 1,5-1,7... to VW nemá, tak těžko uspokojí široké spektrum, když ji to nejpodstatnější chybí.
A neni to tak, že zbytek tvoří právě VW? A druhá věc je to, že třeba ten tvůj Renault ani nic jinýho nemá a konkurence jakbysmet. Nemusíš mi tu vypisovat Fiaty nebo Opely. Mám net.
VW ma urcite siroke spektrum zakaznikov, to mozem z kazdodeneho zivota potvrdit. Ale dost zalezi ake precento si z celkoveho poctu predanych kusov jednotlive spektra ukroja. Vo vyvoji a naslednom rozlozeni nakladov ma VW dost navrh lebo vyvoj suciastok, motorov, DSG, jednej platformy... a vyuzitie pre 4 znacky - to dava kridla. Vyvoj a rozmanitost aj pri nizsiom pocte predanych kusov sa asi oplati aj ked z odretymi usami. Renault takuto vyhodu vyvoj/naklady/4znacky nema ale nie je ani na chvoste co sa ponuky a spektra uzivatelov tyka. Budme len radi, ze tu mame ako VW tak Renault a ostatne znacky, nemusime na dlsie cesty chodit konmo a v uniformovanom aute.
Ano, to dává křídla, ba víc by si měli zastánci jiných značek uvědomit, kde na tom jsou oproti VW. To, že má VW takovou techniku, nejde napsat "ale to neplatí, já nehraju" a za každou cenu hájit svojí oblíbenou značku. O tom se tady vede řeč. Pro mě je VW na prvnim místě a pak ty ostatní a přesto bych si ho asi nikdy nekoupil.
Na hajeni znacky nie je nic zle. Ako sa vravi "kazdy chvilku taha pilku". dnes moze mat vyhodu ten zajtra ten vyrobca. Konsenz je vzdy mozny, len trosku aj objektivity, serioznosti by to od niektorych diskutujucich chcelo a jasne ze aj dobre argumenty od protistarny, na ktorych mozes stavat a "supera" presvedcit o opaku. A o tom je diskusia.
Prajem pekny vecer :yes:
Prajem pekny vecer :yes:
Navtechovi (a jemu podobným jedincům)😒br />
Na Mégane R26 prostě ani jeden z hothatchů nestačí. Ono by klidně stačilo, kdybys občas prolistoval tisk. Například loni provedla redakce Carauta (dnes již Autocar) velký test hothatchů. Rencek doslova převálcoval konkurenci a dokonce v jiném čísle psali, že rozdupal na prach i samotný Mercedes-Benz SLK... 😉
Anglie je největší sympatizant hothatchů vůbec. Vždyť takřka polovina Méganů R26R se dovezla do Anglie, nemluvě o R26...
Na Mégane R26 prostě ani jeden z hothatchů nestačí. Ono by klidně stačilo, kdybys občas prolistoval tisk. Například loni provedla redakce Carauta (dnes již Autocar) velký test hothatchů. Rencek doslova převálcoval konkurenci a dokonce v jiném čísle psali, že rozdupal na prach i samotný Mercedes-Benz SLK... 😉
Anglie je největší sympatizant hothatchů vůbec. Vždyť takřka polovina Méganů R26R se dovezla do Anglie, nemluvě o R26...
Bhútán mají teď u M-B, měl by ses vyznat. 😉
Kupce totiž musí účet s velkejma koulema a tu tu má málokdo. >😁 >😁
GTI má teď jiné starosti, ten se pokouší o nastartování svého porouchaného vozu německé výroby na ucpané magistrále, ale myslím, že večer ho tu máme jak na koni... >😁