Novinky
Škoda Octavia Tour zůstane ve výrobě ještě 2 roky, příchod nástupce zatím není potvrzen ani vyloučen
57 komentářů
Celkom fajn auto. Ak by som kupoval, bola by Octavia Tour v hľadáčiku určite - dobrá cena a veľmi podarený, čistý dizajn. Súčasná Octa jej nesiaha ani po kolená - je to nafúknutá OI.
A viezol si sa aspoň v jednej z dvoch Octávií? Tak tá stará je podľa mojich skúseností najhoršie auto, aké som za posledných 10 rokov riadil. Zvnútra malá, zvonku veľká, traktorový diesel, no pohroma. Tá nová je už priestorovo i designovo oveľa lepšia, aj preto sa tak dobre predáva, hoci motory aj u nej žiadna sláva.
Samozrejme že áno. Diesel by som si nekúpil a priestorovo mi stačí. Dizajn - no, mne prosto pripadá nová Octa ako keby si starej Octe nacpal do výfuku hadicu a "kapánek" ju nafúkol >😁 Veď si všimni, že tam kde má stará Octa rovné plochy, má nová oblúky a kde má stará mierne oblúky, má nová o dosť vypuklejšie časti.
Jak to jako myslí? Mně přijde logické, že po představení Octavie III se z "dvojky" stane Tour, v podstatě stejně jako to bylo v případě Astry.
To potom myslia tak že idú trhať rekodr "Škodovka bezo zmien" ako tomu bolo na starých 105-120 atď. takmer žiadne zmeny. Asi si chcú aj v modernej dobe vyskúšať aké to je mať super-zastaralý model vo výrobe :no:
v brazílii zas montujú mierne faceliftnuté uno..nemyslíš že ide skôr o to ako dobre sa daný model predáva a nie o to ako je "morálne" starý? 😉
neporovnávam JAR zo stredoeurópskymi krajinami, len vravím že to nie je žiadna uganda kde majú autá len členovia momentálne vládnucej teroristickej organizácie
a to uno? v brazílii sa predáva celkom solídne a nehovor že iné autá sú tam nepredajné
black: :yes: :yes:
Pardon, ze tak micham reci, snazim se odpovidat na Slovaky slovensky a na Cechy cesky, ale nekdy si to neuvedomim a pisu tak, nebo tak. :-!
fábií je dosť ale tie by sa predávali aj keby mali tri kolesá že..