Novinky
Tohle je reálná, třebaže skrytá tvář moralizování západních š***k... Devět válečných lodí NATO v Černým moři, šest set jaderných střel ve vnitrozemí (včetně několika desítek mazlíčků typu Topol) a na druhé misce vah miliardový investice a tuby s vazelínou na rektál ruskýho medvěda :-!
pokud vim tak v rusku dominuje prodej aut v levne tride. Napr. Mercedes tam proda rocne 15tisic aut v nemecku 250tisic.
fordu se to s jeho šetřením na papundeklových stropech a zvukových izolacích v nižší a střední určitě podaří >😒]
Tak pridám moje obľúbené pesimistické prognózy 😄 Páči sa mi, keď firmy vyhlasujú: "zvýšime trhový podiel, zvýšime obrat" a konkurencia akoby neexistovala, akoby oni nemali rovnaké ciele a rokmi zaužívané nákupné správanie možno zmeniť švihnutím čarovného prútika. Nič proti VW a ich smelým cieľom, ale nie sú jediní a ani najlepší. Rastúce trhy Číny, Indie, Ruska de facto nemajú strednú vrstvu a gro predajov sa odohráva v nižšej, alebo naopak najvyššej triede. A všetci už asi čítali o recesii, ktorá z US zasahuje ďalej, ako myslíme. Napokon, skúste si vo voľnom čase prečítať niečo od Prof. Roubiniho z NYU, jednoduchou formou vysvetľuje väzby medzi ekonomikami sveta. Ja sám verím, že veci dopadnú lepšie, ako vravia títo pesimisti sveta, ale pozorne im načúvam a premýšľam, všetci by sme mali 😲
podle me vw nema snaci jednak nemaji poradny reprezentativni luxusni auto typu BMW a Mercedes, no a na druhou stranu nemaji ani zadny levny auto v sockove vybave pro chudy. Takze s kterym autem se chteji dostat do top 10. Treba tam zacnou prodavat ten Gol >😁
(nasleduje vytláčanie tatry do ringu a sám sa schovávam v anonymnom dave >😒] )
Nie nie, naozaj som čumel na tých pár prestreliek a nechápal, každý normálny človek by priznal, že je pako, ale majster ďalej hrdo drží bradu hore, je ľahké byť frajer Luke v tomto virtuálnom svete...
Inak všetkým klubákom veľká vďaka, že vydržali a sú z tohoto opät stránky o autách, ja už som hádzal flintu do žita a rušil registráciu 8-s
Dobrá práca PM! :yes:
Máš SZ.