Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ruská automobilová TOP3: Chevrolet, Hyundai a Ford, VW chce být součástí TOP10

43 komentářů

T613
zásadně FN Five-seven
Ondore
Práve Gol stojí za úspechom v Brazílii. Samozrejme nemožno tvrdiť, že v uvedených krajinách neexistuje skupina zákazníkov pre štandardnú ponuku VW, pri tom množstve ľudí ale môžeme hovoriť skôr o štatistickej chybe, ako o nejakom masívnom systematickom dobíjaní trhu.
Ondore
Tatra použil 338 Lapua Magnum s výjimečnou průrazností a extrémním dostřelem >😒] >😒] >😒]

Máš SZ.
T613
Není lepší hodit do mrazáku a ušetřit kočce na žrádle? >😁 škoda toho masa >😒]
To je velky problem. Bohuzel v nasi spolecnosti timto navrhem spis zrusis svatbu jeste pred jejim konanim (ne ze by to byla skoda) nez ze nekdo pochopi, ze je to pojistka pro oba do budoucnosti. Priste ihned zastrelit, zasypat nehasenym vapnem a zahrabat tchyni na zahradce >😒] >😒]
T613
přesně tak. Příště předmanželskou smlouvu >😒]
Jo, cas je velky lekar. Sice ten hnuj co se nakydal budeme vyvazet jeste par let, ale to se podda. Jsem optimista 😉 Rejpat se v hovnech minulosti je k nicemu. Pouze pouceni je potreba si vzit 😉
T613
tak hlavně, že všechno doroste 😉
Jo to by byl jinej mazec. Celkem jsem z toho vyklouznul dobre. Nacitane ztraty neprelezly 1mil, ale moralne to byl texaskej masakr motorovou pilou.
T613
MAtýska ti aspoň nechala?
V mem veku mladou nemam. To az tak za 15 let 😉 Ale je fakt, ze osobni zalezitosti me posledni pul rok dost vytezuji. Snad se to ted zacne lepsit. 3 level po litem boji dosazen, takze ted uz jen same klady a pozitiva (garaz, dovolena v Jugoslavii, nova sedacka z Polska, do Lidlu i 3x v tydnu....) 😄 😄
T613
Měl bys říct mladé ať tě tolik nezaměstnává 😉
Jiste. Radostne kracim vstrict novym zitrkum. Ctu pravidelne. Psat neni moc co a ani moc kdy. 😉
T613
ty ještě žiješ? >😁
S klidem pouzil svych 9mm argumentu? 😉 >😁
Kdepak asi soudruzi udelali chybu... a kde je v zozname Lada (0,75 mil rocne)?
vrkuboy
podle me vw nema snaci jednak nemaji poradny reprezentativni luxusni auto typu BMW a Mercedes, no a na druhou stranu nemaji ani zadny levny auto v sockove vybave pro chudy. Takze s kterym autem se chteji dostat do top 10. Treba tam zacnou prodavat ten Gol >😁
Ondore
Uups, sorry, som pripísal autorstvo nášmu adminovi 😉
Dobrá práca PM! :yes:
T613
Micince se povedl :yes:
Ondore
Zlatý ventilek už som obdivoval včera, je to da_b0mba! >😁 >😁 >😁 :yes😒br />
Inak všetkým klubákom veľká vďaka, že vydržali a sú z tohoto opät stránky o autách, ja už som hádzal flintu do žita a rušil registráciu 8-s
T613
mrkni se mi na profil. 😉
Ondore
Ale nie čierny bratre, máš môj obdiv ako si ani brvou nepohol po tých jeho výpadoch, respect! >😁
T613
děláte jako bych po něm šel >😁
Ondore
Ty diskutuješ, Ty ano :yes: Zdržím sa komentára čo ten druhý... >😒]
T613
co blbnete, já se s ním nehádám. Já jen mírně diskutuji 😄
Ondore
Keď vyšiel článok majstra o garáži a ja som bol asi jediný, kto oponoval, tak som myslel, že som snáď z iného sveta. Ale Ty bratre si kanón, držím palce, bojuj! :yes:
(nasleduje vytláčanie tatry do ringu a sám sa schovávam v anonymnom dave >😒] )

Nie nie, naozaj som čumel na tých pár prestreliek a nechápal, každý normálny človek by priznal, že je pako, ale majster ďalej hrdo drží bradu hore, je ľahké byť frajer Luke v tomto virtuálnom svete...
Ondore
Tak pridám moje obľúbené pesimistické prognózy 😄 Páči sa mi, keď firmy vyhlasujú: "zvýšime trhový podiel, zvýšime obrat" a konkurencia akoby neexistovala, akoby oni nemali rovnaké ciele a rokmi zaužívané nákupné správanie možno zmeniť švihnutím čarovného prútika. Nič proti VW a ich smelým cieľom, ale nie sú jediní a ani najlepší. Rastúce trhy Číny, Indie, Ruska de facto nemajú strednú vrstvu a gro predajov sa odohráva v nižšej, alebo naopak najvyššej triede. A všetci už asi čítali o recesii, ktorá z US zasahuje ďalej, ako myslíme. Napokon, skúste si vo voľnom čase prečítať niečo od Prof. Roubiniho z NYU, jednoduchou formou vysvetľuje väzby medzi ekonomikami sveta. Ja sám verím, že veci dopadnú lepšie, ako vravia títo pesimisti sveta, ale pozorne im načúvam a premýšľam, všetci by sme mali 😲
fordu se to s jeho šetřením na papundeklových stropech a zvukových izolacích v nižší a střední určitě podaří >😒]
gld
to nie je pre viacerých..tak trocha ani pre mňa >😁
T613
mě do toho netahej 😄
T613
jo někteří voli se nedokáží poučit z historie.
milan3
Zajimava by byla skladba tech mercedesu, protoze nekde rikali, ze v rusku se prodavaji ty nejdazsi verze kterych se v zapadni evrope prodavaji pouze ve stovkach kusu. Pro rusy totiz neni mercedes mercedes po E tridu.
jazva
tak to viem... práve som ich bol prepláchnuť. stará blažková sa fláka. asi jej zoberiem prémie! >😒]
Samuel
pokud vim tak v rusku dominuje prodej aut v levne tride. Napr. Mercedes tam proda rocne 15tisic aut v nemecku 250tisic.
Pierro
>😒] >😒] vieš predsa kde sa fasujú mokré handry... >😒]
jazva
že sa nehanbíte, sopliaci jedny... >😒] 😉
Pierro
>😒] >😒] starého sme s tatrom pekne vyštípali >😒]
jazva
pomaly ale isto mi hlavne ten starý začína chýbať. Niet sa tu s kým hádať. 😉
Perun
E é, primárně je to o válce o energetické zdroje, která už probíhá nějaký ten pátek.. Až se v tomhle lese začne doopravdy kácet, bude lítat ukrutný množství třísek..
T613
toho naděláš. standardní rozdělování moci
Pierro
Chybí tu dva. Jeden velký a lehce stárnoucí a druhý malý těžce blbnoucí. Velký je moralista, malý pak jeho nohsled a podržtaška, Važme si těchto chvil klidu míru a pohody... 😉
Perun
Tohle je reálná, třebaže skrytá tvář moralizování západních š***k... Devět válečných lodí NATO v Černým moři, šest set jaderných střel ve vnitrozemí (včetně několika desítek mazlíčků typu Topol) a na druhé misce vah miliardový investice a tuby s vazelínou na rektál ruskýho medvěda :-!
T613
Všimli jste si taky toho klidu? Žádné hádky, urážení? Čím to je?