Ekonomika
😉
Na evropském trhu je pro celková čísla rozhodující velikost domácího trhu. Pro výrobce s desetimilionovým domácím trhem, je první desítka prostě úspěch, nemluvě o octavii samotné, kterou porazil jen prodejní fenomén golf a o třídu menší clio.
To zní fakt pěkně = škoda že ta báje nemá až tak moc společnýho s realitou
Škodovka je Golf s kufrem a tak je vnímaná. Kdyby to byla malá samostatná značka z desetimilionovýho trhu nebyla by ani zlomkem tam kde je = nejspíš by už spíš zkrachovala
Protože je vnímaná jako to co je = je tam kde je 😄
Co tahle verze? Neni realitě blíž? 😉
Škodovka je Golf s kufrem a tak je vnímaná. Kdyby to byla malá samostatná značka z desetimilionovýho trhu nebyla by ani zlomkem tam kde je = nejspíš by už spíš zkrachovala
Protože je vnímaná jako to co je = je tam kde je 😄
Co tahle verze? Neni realitě blíž? 😉
No a kolik existuje malých "lokálních" značek, respektive výrobců automobilů nabízejících auta převážně nižší střední třídy s porovnatelnýma prodejema?
Nechci se nějak moc oktávky zastávat, ale úspěch to je.
Škodovce se evidentně daří oslovit zákazníky, kteří upřednostní trochu obraný auto oproti VW za podstatně lepší peníze. Tím mám na mysli Oktávku a Superba, kde oba vychází podstatně levnějc než Golf nebo Passat.
Nedávno jsme do rodiny objednávali Golfa (1,4TSI DSG, trochu dovybavenej highline) a do firmy Kodiaqa (1,4TSI manuál 4x4, střední výbava a pár drobností) a ty auta vyšly cenově téměř nastejno.
Nechci se nějak moc oktávky zastávat, ale úspěch to je.
Škodovce se evidentně daří oslovit zákazníky, kteří upřednostní trochu obraný auto oproti VW za podstatně lepší peníze. Tím mám na mysli Oktávku a Superba, kde oba vychází podstatně levnějc než Golf nebo Passat.
Nedávno jsme do rodiny objednávali Golfa (1,4TSI DSG, trochu dovybavenej highline) a do firmy Kodiaqa (1,4TSI manuál 4x4, střední výbava a pár drobností) a ty auta vyšly cenově téměř nastejno.
A jax na to přišel?
Golf s 1.4 a manuálem... jediná použitelná motorizace... v kombíku, vybavená tak akorát má
i vyšla ceníkově 575.000,-.
Srovnatelná Oktávka 635.000,- Kč.
Když už bych musel koncern.. a mohl si vybírat... tak je ten Golf lepší volba.
Ale jak tady jeden píše, i když často jazykem neomaleným... Oktávka se nekupuje, Oktávka se fasuje... takže bez výběru.
😄
Golf s 1.4 a manuálem... jediná použitelná motorizace... v kombíku, vybavená tak akorát má
i vyšla ceníkově 575.000,-.
Srovnatelná Oktávka 635.000,- Kč.
Když už bych musel koncern.. a mohl si vybírat... tak je ten Golf lepší volba.
Ale jak tady jeden píše, i když často jazykem neomaleným... Oktávka se nekupuje, Oktávka se fasuje... takže bez výběru.
😄
Když jsem konfiguroval na jaře Supa tak vycházel o 100tis. levnějc (206kW, větraný sedačky, velká navi a tak) a teď koukám dali na Passata taky slevu na set multimédií, takže rozdíl jsou sotva desetitisíce a u Golfu je to taky tak. A u Kodiaqu a Tiguanu Allspace je to kolem 50 tis. Kč.
Takže díky za upřesnění, rozdíly jsou minimální.
Takže díky za upřesnění, rozdíly jsou minimální.
No nevím, cenové srovnání head to head Passat vs. Superb je hodně vyrovnané... v našem případě teď vyšel o pár stovek měsíčně levněji Passat (+-stejná výbava, slabší nafta, manuál, operák 3x40tkm)... což mě trošku štve, radši bych Superba 😄
Důvod - při srovnatelné ceně vyšší sleva při odběru dvou aut.
Důvod - při srovnatelné ceně vyšší sleva při odběru dvou aut.
Jenže škodovka není lokální malá automobilka ale je součástí obrovského koncernu. Malá lokální automobilka je třeba Subaru a koukni na její prodeje nebo Suzuki... To jsou malý samostatný automobilky který dokážou vyrábět (ne montovat) auta pro celý svět a daří se jim dobře. Škodovka je prostě levnej vw a tak to lidi berou dostaneš víceméně to stejný ale za min peněz... Nedokážu si představit že si někdo myslí že škoda je lepší než vw to nejde ji může se někomu víc líbit to klidně ale jak píšu je to to samé v bledě modrým...
Tak Subaru je taky součást velkého koncernu, jen ten koncern není automobilka. A přesvědčení, že vyrábí nějak lepší auta, pro mě osobně dneska neplatí.
Ano je součástí koncernu pro který dřív byla výroba aut okrajová záležitost. Pro mě to jsou rozhodně lepší auta ale chápu že ne pro všechny to je mi jasný ale když to porovnám se škodovku tak ta má jistou výhodu v tom ze pracuje s nějakou platformou a technikou kterou jí někdo dodá. Jo úspěch to je rozhodně ale zase tak pyšní na to být nemusíme 😄
Hm, a citroen je peugeot s jiným volantem... která automobilka není součástí nějakého koncernu? V Evropě budeš hledat těžko. Octavie je svébytný model, postupně si s každou generací buduje postavení, evidentně jí to jde dobře, ve třetí gen. je to celoevropsky prodejně velmi úspěšné auto, a nahlíženo prismatem velikosti domácího trhu, je úspěch o to větší. Ten čecháčkovský psychický problém s úspěchem něčeho domácího je pro tebe bohužel typický.
P.S. Pozor na tu premisu o octavii coby golfu s kufrem. To by znamenalo, po sečtení prodejů golfu a octavie, že VW doslova drtí konkurenci. Tvoje další noční můra, tak opatrně. >😁
P.S. Pozor na tu premisu o octavii coby golfu s kufrem. To by znamenalo, po sečtení prodejů golfu a octavie, že VW doslova drtí konkurenci. Tvoje další noční můra, tak opatrně. >😁
Nojo = Dacia by se taky tak dobře neprodávala kdyby nebyla součástí = o tom žádná 😉
Já su čech jak poleno = a vim že škodovka neni česká. A nemám rád VW = ale privatizaci Škodovky považuju za příkladnou :yes: :yes😒br />
Tak dohromady se celý roky dával Golf a Jetta a Bora = takže.. 😄
Moje noční můra sou komunisti a vůbec levicově smýšlející ekonomický patlalové v čele státu = jestli si nějakej moula koupí spíš VW nebo Rendlíka = to je dokud si já můžu vybírat trochu jedno
Mrzí mě že většina lidí nakupuje v Lidlu = já bych spíš upřednostnil kdyby v Praze nezkrachoval Meinl [odkaz] to fakt zamrzí = auto můžeš kdyžtak koupit i v zahraničí a jednou za čas tam de zajet i na servis. S jídlem je to horší 😉
Já su čech jak poleno = a vim že škodovka neni česká. A nemám rád VW = ale privatizaci Škodovky považuju za příkladnou :yes: :yes😒br />
Tak dohromady se celý roky dával Golf a Jetta a Bora = takže.. 😄
Moje noční můra sou komunisti a vůbec levicově smýšlející ekonomický patlalové v čele státu = jestli si nějakej moula koupí spíš VW nebo Rendlíka = to je dokud si já můžu vybírat trochu jedno
Mrzí mě že většina lidí nakupuje v Lidlu = já bych spíš upřednostnil kdyby v Praze nezkrachoval Meinl [odkaz] to fakt zamrzí = auto můžeš kdyžtak koupit i v zahraničí a jednou za čas tam de zajet i na servis. S jídlem je to horší 😉
No jo, to je plná huba bojkotu a vlastenectví a pak jede člověk v páteční poledne kolem (dobře...do) Lidlu a parkoviště praská ve švech. >😒]
Vlastenec by musel nakupovat na farmářských trzích.
Lidl není o nic horší, než ostatní řetězce. Dají se tam koupit dobrý potraviny.
Byly doby, kdy jsme je (doma) bojkotovali kvůli kácení stromů, ale to už je dávno.
Lidl není o nic horší, než ostatní řetězce. Dají se tam koupit dobrý potraviny.
Byly doby, kdy jsme je (doma) bojkotovali kvůli kácení stromů, ale to už je dávno.
Lidl je diskont = je fakt že zrovna u nás se nabídka diskontu a normálního řetězce až tak moc neodlišuje >😒]
Což je ale jinak smutný = hodně smutný 😐
Což je ale jinak smutný = hodně smutný 😐
Hele, zase to s tou spolecenskou izolaci neprehanej. 😉 dobre minena rada
To už je pozdě = neni mi 15 = takže už se asi moc nezměnim 😄
A v tom nemít rád ekonomický mamlasy v čele státu = zas tak izolovanej nejsem 😉
A v tom nemít rád ekonomický mamlasy v čele státu = zas tak izolovanej nejsem 😉
Nezmenis? Hehehehehehe...
Tak tohle musíš rozvést! >😒]
Tak...prvni vyznamna zmena - manzelka, druha deti... nasleduje naprosty chaos ve vsech prioritach a predevsim... prestanes byt nerd, protoze jinak umres hladem 😉
Škodovka je v Německu vnímaná jako domácí značka. I tak je to dlouhodobé desáté místo velkým úspěchem. Je to možné i tím, že nikdo jiný v této třídě nenabízí liftback.
Jj dneska je Okta nejen pro němce něco jako dřív Bora a Jetta = prostě Golf s kufrem 😄
Škodovka, podobně jako Rols Royce nebo Mini, není v Německu vnímána jako domácí značka, chápu, že bys tuhle obezličku rád, ale bohužel... :-!
To neni o bohužel = prostě jí vnímaj jaká je 😉
A německá firma značka to prostě dneska je = zaplatili 40 miliard a okamžitě dalších 80 miliard investovali aby z ní to co dneska je udělali. Povedlo se
Kdyby byla česká a nikdo jí nekoupil = zkrachovala by
Viz Dacie pozvednout východoevropskou značku uměj i frantíci = ale zrovna Škodovka je v Německu vnímaná jako verze VW. Proč tvrdíš opak?
A německá firma značka to prostě dneska je = zaplatili 40 miliard a okamžitě dalších 80 miliard investovali aby z ní to co dneska je udělali. Povedlo se
Kdyby byla česká a nikdo jí nekoupil = zkrachovala by
Viz Dacie pozvednout východoevropskou značku uměj i frantíci = ale zrovna Škodovka je v Německu vnímaná jako verze VW. Proč tvrdíš opak?
Ja na to, ze se mi libi poradi noveho Tiguanu. To je super pocin z koncernoveho portfolia ( myslim Tiguan ). Pokud bych jednoho dne musel mit tzv. SUV, byl by Tiguan nejzhavejsim kandidatem.
Potom je zajímavé, že tam nikde před Octávkou (a dokonce ani nikde v TOP10) nevidím Megana, což je třídní konkurent Octavie.
Megane: 9.045ks
Relativně solidní výsledek, ale (nejistým) maximem je páté místo.
Relativně solidní výsledek, ale (nejistým) maximem je páté místo.
Myslíš letos za 1.- 8. měsíc?
Ne, za srpen 😄 , za první pololetí cca. 92t.
Nemyslel jsem počet, ale umístění.
Já psal o celkovém umístění a ty o umístění ve třídě... 😉
Já psal o celkovém umístění a ty o umístění ve třídě... 😉
Aha... ne, myslím za celý rok, to je ta pravá statistika, 1-8 je jen průběžné pořadí.
Golf je jasně #1, tam není o čem, i když prý... ne, prostě #1 😄
Octavia a Astra jsou dvojka a trojka, podle focus2move je 1-6 Octa vpředu, podle carsalesbase ztrácí ale dotahuje, tam to bude zajímavé.
Focus ztrácí už relativně dost, jeho šance na bednu jsou letos už asi pryč, hlavně dle carsalesbase... ale #4 má snad jisté, což je konec konců úplně stejná situace jako ve střední třídě.
No a pak je Megane a 308, to je skoro jistě #5 a #6, jen není jisté, v jakém pořadí.
Teoreticky by se mohl dotáhnout Leon, hlavně dle focus2move neztrácí tolik... ale nemyslím, že se to stane.
PS: zdravím Hama s jeho přesvědčením, že jedno z Francouzů letos i30 dá... skoro to vypadá, že bych mohl sázet, jestli to dá Ceed a i30 dohromady.
Golf je jasně #1, tam není o čem, i když prý... ne, prostě #1 😄
Octavia a Astra jsou dvojka a trojka, podle focus2move je 1-6 Octa vpředu, podle carsalesbase ztrácí ale dotahuje, tam to bude zajímavé.
Focus ztrácí už relativně dost, jeho šance na bednu jsou letos už asi pryč, hlavně dle carsalesbase... ale #4 má snad jisté, což je konec konců úplně stejná situace jako ve střední třídě.
No a pak je Megane a 308, to je skoro jistě #5 a #6, jen není jisté, v jakém pořadí.
Teoreticky by se mohl dotáhnout Leon, hlavně dle focus2move neztrácí tolik... ale nemyslím, že se to stane.
PS: zdravím Hama s jeho přesvědčením, že jedno z Francouzů letos i30 dá... skoro to vypadá, že bych mohl sázet, jestli to dá Ceed a i30 dohromady.
Jo, tohle Korci nedávají a evidentně už nedají, asi moc rychle opustili cenovou parketu low-costu a za běžné ceny nižší střední jim to v Evropě nikdo nebaští. Pošli mi do SZ adresu, už jí jdu zabalit.
:yes: Věřím, že Emel bude uznalejší výherce čestné sázky než vy-víte-kdo. 😄
:yes:
Velký respekt samozřejmě patří těm, co jsou na základě anonymní stránky ochotní něco obětovat :yes:
Chtěl bych reklamovat chybu ve statistice. Jak dělali součtu, tak zapomněli na souseda z Nošovic, protože všem ujel.
Prisaham na vsechna ctyri oka, ze jsem si vcera i30 ve zpetnem zrcatku popletl s Audi. Sice tak na 5 sec., ale samotneho mne to prekvapilo.
No a taky světem proběhly první recenze i30 N, z jehož výkonů všem novinářům svorně padla huba.
V pozitivním smyslu?
Mě spadla z toho zvuku = fakt velká paráda :yes: :yes:
to vypada na real. zadny rozvibrovany okna >😒]
"Výfuk (i30 N): Výfuková soustava je speciálně navržená pro co nejmenší zpětný tlak a tedy i rychlý odvod spalin. To pomáhá minimalizovat prodlevu turbodmychadla. Nechybí ani klapky, takže řidič má možnost nastavit intenzitu zvuku. Zároveň byl použit i umělý přívod zvuku do kabiny - za nás tedy bohužel."
no tak takové auto nechci,bo pojedu do tesca pro nákup a jedu domů s igelitovkou vlakem...
hnusnejch rohliku se taky prodava vic nez tech dobrejch. skodovka je hnuj pro dobytek. skodovkou jezdis protoze musis. skodovka se nekupuje ale fasuje a to plati i po evrope. evropa je proste v pr*deli. budou psat mistni redakcni pisalci opevne ody az se dostane na treti misto dacia?
Myslím druhé úterý v tom měsíci... nebo to byla třetí středa?
Aby bylo jasno: nestrefuju se ani tak do škodovky, jako do těch pisálků tady...
Aby bylo jasno: nestrefuju se ani tak do škodovky, jako do těch pisálků tady...
No, souboj o medaile v mainstreamové kompaktní třídě bude letos ještě hodně napínavá záležitost. Když vezmeme jako zdroj Jato, tak má Astra z prvního pololetí relativně slušný náskok, na měsíční ztrátu 3tks měsíčně by to ale nestačilo.
PS: samozřejmě myslím medaili stříbrnou a bronzovou 😄
PS: samozřejmě myslím medaili stříbrnou a bronzovou 😄
Jsem zvědavý co v příštím roce udělá se statistikou Subaru. Její nová Impreza a XV míří na největší bod s největším potenciálem. Pohon 4x4 benzín je nedostatkové zboží v nižší střední třídě a u crossoverů. Vitara a scross ztrácejí bohužel kvalitou vnitřku (velikostí konkurují spíše Capturu a 200😄 a na Atecu v kombinaci 1.4 tsi awd je čekací doba 20 měsíců. Octavia a Leon mají u 1.8 tsi čekací dobu 9 měsíců.
Na Atecu 20 měsíců? Tak to je ve škodovce něco špatně, to je extrém extrémů, Seat není Ferrari. A to chtějí ještě rozjet Karoq. 8-s
20 se mi nezdá, ale nevím. Každopádně... za pololetí byla Ateca prý v registracích nad plánem, i když je těžké říct, jestli i v absolutních číslech, nebo jen v podílu... a jestli je stejně chápána třída😒br />
The Seat Ateca consolidates its 8th place, taking 5,7% of the segment, which is above the brand’s own projections of about 5%.
[odkaz]
The Seat Ateca consolidates its 8th place, taking 5,7% of the segment, which is above the brand’s own projections of about 5%.
[odkaz]
Ještě nedávno jsem slyšel o čekačce rok. I to je sakra hodně.A určitě to negativně ovlivní prodeje.
Taky jsem koukal, jak opařený. V konfiguraci 4x4 benzín je volná kvóta až květen 2019. Kdybych chtěl naftu, tak možná prosinec 2018.
Proto není Karoq v této kombinaci možno ani objednat.
Proto není Karoq v této kombinaci možno ani objednat.
Tak nebude asi čekací lhůtou, ale spíš tím, že tuto kombinaci ještě nevyrábějí. Nechápu, proč ji nabízejí. Asi proto, aby nějaký novinář mohl napsat, co všechno jde objednat. Pestrá a široká koncernová motorová paleta v praxi.
A víš že mluvíme o Atece? Stačí sjet mobile, 4x4 v benzínu tam jsou stovky.
[odkaz]
[odkaz]
Já tam vidím, že budou za 12 měsíců.
Další důvod proč Octavii nechci i kdyby byla ze zlata. Každý třetí bambula kterého bych potkal by měl stejné auto jako já. Ještě by to chtělo šedivé uniformy co před lety nosili všichni v Číně. Jo, stádečko je stádečko.
Nebojte se tedy, jako vždy, když se zde píše o Škodovce ozvat, ať víme že žijete >😁 >😁
Fakt myslíš že už je to přesně naopak [odkaz] jak tvrdíš? 😄
Co ten odkaz? Neumíš si s tim poradit = proč si k tomu krom všeobecně známýho faktu že v Dánsku sou auta drahý nenapsal nic? 😉
Co říkáš na [odkaz] 😉
Ja to te skodovce preju, ( prece jen je to drzak, minimalne co se danovych odvodu tyka), ale uz ted mne zajima pristi generace. Hlavne jsem zvedav na pristi reseni predni masky.
Prodej 2020-2021.
To že bude dál 4 oká víš jistě? Zase šikmooká nebo 4 stejný = podobný?
Obdobným příkladem jsou třeba výrobky od společnosti Apple. Ten kdyby začal prodávat h*vno zabalené v bílém igelitovém sáčku pod názvem iShit tak by na to stejně lidi stáli tři dny dopředu frontu ještě by si přiloženou nálepku s nakousnutým jablkem hrdě vylepili na záď svého rapida.
Technicky nic proti Skode, ( kdyz v nasem fleetu tvori 80 % vozoveho parku) designove jsem z novr zklaman. Ale to je moje vec.
Je zde jedno ale.Dle prohlášení managerů měla být Octávia v první desítce nejprodávanějších modelů celosvětově (možná mě opravíte,že dvacítce,je to možné) a celosvětově má Octavia pokles z 25 na28 pozici -9.3% o 20000ks méně.
[odkaz]
Tak uvidíme do konce roku.