Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Rozhovor s Markem Moravcem o prodeji aut na internetu: Polovina kupujících neví, co vlastně chce

Marek Moravec je vzdělaný mladý muž, který pracoval pro nadnárodní společnost. Proč se rozhodl založit se společníkem firmu na asistovaný prodej aut? A v čem vidí budoucnost?
Zpět na článek
1. 10. 2017 15:05
1. 10. 2017 20:59
Avatar - Jenik3
1. 10. 2017 15:05
auto je vec
S ohledem na skutecnost, ze auto je kus plechu a plastu na 4 kolech, tak je jen otazkou casu, kdy se budu prodavat na netu jako cokoli jineho.
To samozrejme bude vice ci men's proto srsti tradicnim prodejcum, kteri pri prodeji auta soukromym osobam rozehravaji takove divadlo, ze by se divil sam Prachensky. Inu je treba hrat na city.
Jakmile do prodeje vstoupi bezemocialni internet, je to fundamentalni zmena vsech marketingovych principu.
Rozbalit vlákno
2
1. 10. 2017 16:16
Re: auto je vec
Oni nepredávajú autá ale informácie. Nemusíš pracne hľadať skladovky, nové autá či overené jazdenky po jednotlivých značkách ale dostaneš komplet info na jednom mieste. Auto samotné sa vždy bude predávať v kamennej predajni už len z dôvodu že to nieje párok v rožku.... to že ti kurier doruči Fabiu pred dvere sa asi nikdy nestane.
Avatar - Jenik3
1. 10. 2017 20:59
Re: auto je vec
Informace jsou dnes dulezite. Nicmene je otazkou casu, kdy se auto objedna na netu a posleze se vyzvedne u dealera. Operaky tak v podstate funguji. Auta se toci po x letech.
1. 10. 2017 22:12
Špatná zkušenost
Schválně jsem se zaregistroval pred nějakou dobou, protože uvažuji o nákupu nového vozidla a nechtělo se mi obehavat autosalony a vyjednávat ceny z časového důvodu.

Nakonec jen od nich sliby. Napoprvé, že budu mít nabídky do 2-3 dnů. Nic se nedělo.Pak mi volali po nějaké době a opět, že zaurgujou autosalony a opět se nic nestálo. Žádná omluva, žádná další komunikace. Jestli tohle je nějaká rádoby se tvářící kvalitní služba, tak ani omylem.
Rozbalit vlákno
0
2. 10. 2017 14:43
neskôr áno, dnes nie
časom sa určite budú autá predávať online ako vysavače, vrátane dovozu domov. Ľudí bude viac zaujímať konektivita ako jazda. Si predstavte, že majú možnosť v káre sledovať web, fejsbúk, filmy, videohudbu, prečo by sa otravovali nejakým šoférovaním? Autá budú autonómne a nikomu nebude chýbať kvrdlanie pákou. Môže sa nám to páčiť alebo nemusí, ale bude to tak. Dnes je to predčasné, dnes to ešte nepôjde.
Rozbalit vlákno
0