Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Za vybrzďování auta s malým synem dostal otec podmíněný trest

Za tzv. vybrzďování auta, ve kterém cestovala bývalá družka a malý syn, dostal řidič z dálnice D1 desetiměsíční podmíněný trest a čtyřletý zákaz řízení.
Zpět na článek
Avatar - _Karel_
4. 10. 2017 18:15
Jen zákaz řízení?
Opakované vybrždění, dokonce i do úplného zastavení na D1 (!!!) a jen podmínka? Z toho klidně mohla být hromadná havárka. Ještě, že za volantem vybrždovaného auta seděl řidič z povolání. Nekompromisně bych dal několika letý trest. Tohle není ani o milimetr míň nebezpečné než manévr Laciny, a ten dostal 5 let.
Rozbalit vlákno
4
4. 10. 2017 20:48
Re: Jen zákaz řízení?
A ak sa raz vezme vodičák za takéto previnenie, malo by to byť definitívne. A nie mu ho za 4 roky milostivo vrátiť, nech sa páči, jazdi ďalej. Po uplynutí trestu by sa mohol max. znovu prihlásiť do autoškoly.
Avatar - removed
5. 10. 2017 09:12
Re: Jen zákaz řízení?
V klidu Karle, u takového magora je vysoká šance, že podmínku poruší a půjde na tvrdo. Minimálně bude o jednoho magora za volantem na nějaký čas pokoj.
5. 10. 2017 09:58
Re: Jen zákaz řízení?
Za toto len podmienka? My na ten humanizmus raz zakapeme, ak budeme takym magorom davat podmienecne tresty. Prisambohu!

Este by som pochopil, keby na sude sklopil usi, posypal si hlavu a priznal sa ze urobil blbost. Ale on zatlkal jak maly fagan, vyhovaral sa. Navyse nie len ze vybrzdoval, ale aj telefonoval tej zene a vyhrazal sa ze to do nich napali. Takze subeh niekolkych trestnych cinov, a on dostane smiesnu podmienku. Vysmech spravodlivosti...
Avatar - frogman
5. 10. 2017 15:47
Re: Jen zákaz řízení?
To je ináč zaujímavé, že im telefonoval s vyhrážkami, keď netušil, kto v tom aute sedí. >:D