Novinky
A zpátky k faktům - Fiat už přestal prodávat na českém thu své slavné globální Palio? Nebo už ho ani nenabízí, protože si ho tady ani nikdo nekoupil? Mimochodem, když jsme viděli před několika týdny nového brazilského golfa, či jak se jmenuje, hned jsme si dole přečetli od některých jedinců, jaká je to hrůza. Mně to tak nepřipadlo, supernadšenej jsem taky nebyl, nicméně zázrak nového jihoamerického fiatu mně vyrazil dech.....italský design, no prostě něco. Toho brazilského VW je s českou značkou občas vidět, Palio s českou značkou jsme snad ještě na silnici nikde neviděl. Pokud je na silnici v tuzemsku, je to zaručeně Polák....
Proč píšeš o zpět k faktům, když žádný nenapíšeš? Psal si pouze svůj hloupý názor, ne fakta. Fakta jsou třeba... Prodalo se 8750 Fiatu Palio (pokud je to pravda). Fakt není.. prodává se tady vůbec Palio?...To jen aby si pochopil rozdíl, víš... A za další... Jak ty tvé dojmy souvisí s tímto tématem? Jestli se nepletu, tak si to asi myslel tak, že je úspěch, že tady VW prodá jeden jihoamerický Fox, když tady Fiat neprodá ani jedno jihoamerické Palio? Nějak mi to nedává smysl, neboť Palio se tady prodávalo a prodává se třeba jko Pickup Strada a prodává se myslím celkem dobře. Jinak Palio se do EVropy nedováželo z jižní Ameriky, ale Palio se vyrábělo v Polsku. Nevím jestli se ještě vyrábí, ale v jižní Americe už je nové Palio a vypadá rozhodně líp než Gol (když neumíš ani pojmenovat svůj jihoamerický etalon). 😉
Tobě se asi zavaří ten volej, co máš místo mozku, co? To ti lekce od Dinara nestačila? A kde se jako prodalo těch 8750 Fiatů Palio? V Čechách? A komu? A proč nejsou nikde vidět - to nejsou dojmy, to jsou fakta. Fiat.cz Palio už nenabízí, nebo snad ano? Svého času soudruzi od Fiatu tvrdili, že na českém trhu se mu bude dařit, protože tady se daří malým kombíkům. Boom se jaksi nekonal. Ostatně jako vždycky.
Ale jinak, slovy klasika - Piš holoubku piš, vždy nás pobavíš..... >😁 >😁 >😁
Ale jinak, slovy klasika - Piš holoubku piš, vždy nás pobavíš..... >😁 >😁 >😁
Za sedm měsíců se prodalo 31 Foxů? Bože komu? To už musí být pořádný VW fanatik aby koupil Foxe.
Po pravdě řečeno, Hyundai a Kia drží za 7/08 dohromady 29% trhu a za 1-7/08 27,6%. Za růstovým trendem stojí hlavně úspěšný nástup i10, která se evidentně chytla a více než dobře střídá končící Atos. Jinak je myslím typické, že korejské pravé a derivované značky drží dohromady přes 55% trhu drobotiny. Jako vždy jsou tahle čísla ale relativní, protože trh ČR není žádný hodnověrný lakmus pro globální prodeje. Tedy ani nenapovídají, která značka se ve skutečnosti žene do problémů a která má slušně rozehráno. A navíc právě v trpasličím segmentu z nich v ČR vůbec nelze soudit na kvalitu aut, poněvadž převážnou část kupců v této zemi tvoří ti se splasklými peněženkami, leč potřebou mít nějaké postrkovadlo. Těm se nesměju a jsem rád, že mají aspoň tuto možnost.
[odkaz]
Jestli honíš Bravo za dobrou cenu, tak tady ho mají za 14,3 Eur v JTD 1,9. Akorát bys pro něj musel ke skopcům...
Jestli honíš Bravo za dobrou cenu, tak tady ho mají za 14,3 Eur v JTD 1,9. Akorát bys pro něj musel ke skopcům...
P.S. 170 000 Kč stojí Piaggio MP3 400..., nepochybně stylovější vozítko... Ale prší na tebe a macešky tam nenarveš (i když to si nejsem jistý, protože to Piaggio má možná objemnější zavazadelník než ten šikmooček...) Myslím, že tuhle diskuzi můžeme locknout.. V naších končinách to nikam nepovede...
Ještě, když vidím to slovo "kradeŽ", mě jako už po xté, sledujíc tvé neuvěřitelné hrubky a stylistickou nemohoucnost, napadají poznámky na konto tvých dvou vysokoškolských diplomů. Ale to už ani nestojí za komentář. :no: