je jedinej zavod kde tenhle boleslavskej hnuj je schopen vyhrat a jinak je to zavod pro imb*ecily co se honej v autech s automatem
Floyd
1
Ty máš fakt velkej mindrák, jakmile vidíš slovo Škoda, přestaneš racionálně myslet a chováš se a vyjadřuješ jako blb. Škoda na tebe reagovat.
Já naopak přeji, aby se pohár rozjel, aby fungovala technika a aby z toho byly pěkné články a videa.
gil54
0
No, pohár se možná tak nějak i rozjet, vzhledem k podpoře domácí značky, snad i nějak může.
Technika na těch pár kol taky bude asi jakž takž fungovat. A pěkné články zase až tak ani moc nečekám, to bych byl sakra překvapenej, zrovna jako z pěknejch videí. 😐
webpaja
0
A jak je to tedy s Fabiemi ve WRC2?
Dinar
0
„Důležitou změnou ji i nová mapa motoru, turbo nyní zabírá až ve vyšších otáčkách, takže se jezdec nemusí při výjezdu ze zatáčky tolik prát s trakcí auta,“ popisuje další novinku Fulín.
Když to čtu, vzpomenu si na jednoho, co nám vždycky vykládá, že přebouchávat nákupní tašku na závoďák je blbost. >😁 Každopádně rwd rulezzz! 😉
pradek
0
Asi jsem to nepochopil, ale pokud s novou generací zajel o 4 vteřiny rychlejší čas, co by se měl mistr Evropy učit?
Já naopak přeji, aby se pohár rozjel, aby fungovala technika a aby z toho byly pěkné články a videa.
Technika na těch pár kol taky bude asi jakž takž fungovat. A pěkné články zase až tak ani moc nečekám, to bych byl sakra překvapenej, zrovna jako z pěknejch videí. 😐
Když to čtu, vzpomenu si na jednoho, co nám vždycky vykládá, že přebouchávat nákupní tašku na závoďák je blbost. >😁 Každopádně rwd rulezzz! 😉