Novinky
Zvenku spise evoluce, ale to se dalo cekat. Zato v interieru je to prvni Wrangler a jeden z mala Jeepu vubec, ktery se mi libi. Palec nahoru davam i za zachovani kratkeho otevreneho provedeni. :yes: Ja mel z tehle skutecnych off-roadu vzdycky radsi Defender a G-Wagen, ale obe tyhle auta konci a neni jiste, zda prijdou v nove generaci i s otevrenou karoserii (minimalne u Benze o tom pochybuji). Evoque Cabrio je porad jen SUV, s kterym si toho clovek tolik dovolit nemuze, takze mozna v tehle specificke kategorii zustane Jeep jedinou volbou.
Wrangler se mi vzdy libil a i nova generace vypada skvele.
Asi 6 let zpatky jsem o nem uvazoval, jako o daily car.
Tak jsem ho na den pujcil a zjistil, jak malo toho o autech vim, s pokorou jej pak zase vratil. Na to bych mentalne nemel.
Asi 6 let zpatky jsem o nem uvazoval, jako o daily car.
Tak jsem ho na den pujcil a zjistil, jak malo toho o autech vim, s pokorou jej pak zase vratil. Na to bych mentalne nemel.
Že by konečne aj Wrangler dostal Xenony v roku 2018 keď už všetci majú LED? >😁 Je to legenda milujem tieto autá. No načo tam dávajú 4 valce pre boha? 3 motorizácie by tomuto autu stačili 6valec nafta - 6valec banzín a poriadna V8! Keď môže mať Dodge Challenger 6.2 V8 prečo nemôže mať Wrangler (poriadny off-road) aspoň 4.0 V8 to nikdy nepochopím.... Interiér vyzerá super, dokonca lepšie ako v niektorých drahých SUV. Dúfam že zapracovali na zadnej lavici/sedadlách lebo pri Wrangleri Unlimited to boli skôr núdzové sedadlá ako plnohodnotné sedenie na dlhé cesty....
Za mě hodně povedené, interiér je nápaditý a přitom masivní, tohle v Americe umí.
PS:Jezdil jsem Wranglerem a Cherokee 😉