Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Lancia Delta HF Integrale Evoluzione: Kupte si legendu z limitované edice, je jako nová!

6 komentářů

maxi!
ja som mal jedno EVO v cervenom, a biele Sparco rallye kolesa, rad na to aj dnes este spominam.... :-!
wakantanka
V jednej treningovej o cosi starsej ma pred cca 20 rokmi zviezli. Ach este sa mi klepu nohy. 😄
speedfred
krása,krása a krása. Vypadá aj po rokoch parádne.
Tie ceny sú ale prehnané.
Ondris
Integraly byly nejníž nějak se začátkem krize 2009/2010 - i v Česku se pak objevilo pár rozumnejch kusů okolo 150k (nabízeny byly za víc, ale usmlouvat šlo vše).
Já jsem si v říjnu 2009 koupil 155 Q4 (technicky shodný s Integrálou) za 95k, pojezdil jednu zimu, pak jsem zjistil, že to jako student fakt neuživim a šla pryč ke klukovi, co ji po týdnu roztřískal na křižovatce smrti u Velemyšlevsi na prvočinitele. Dodnes mě to mrzí, měl jsem to postavit na špalky a postupně dát dohromady.
Somperle
To je ina super kara! Ten zadny zaves kolies ala F1! ...len pri tomto kuse sa mi zda ze bol dolu minimalne predny naraznik... kto vie prečo..
A prosím autocz nech nikdy nepostaví toto auto do súboja s octou RS lebo toto superauto si urcite nezasluzi vas sud 😄
speedfred
ja som bol niekedy okolo roku 2001-2 pozrieť 2 kúsky a vtedy boli ceny cca 200-250tis SKK , a prišlo mi to celkom dosť vtedy....
Boli to ale iba "obyčajne" Integrály.