Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
acALIEN
To je jako kdyby se ptali,jestli by melo Ferrari dovazet svoje auta I V CERVENE BARVE...
Pekelná Micinka
Krásné auto ve stylu Subaru. Impreza by měla svoje kouzlo především dokazovat na tratích WRC a tak otázky, zda se někomu tohle či tamto může líbit nejsou na místě. Impreza má silné charisma, samozřejmě, je nutný koupit ostřejší verzi, nejlíp modrou, ale jakmile si vedle ní stoupnete, máte zvláštní pocit, který, aspoň mohu-li mluvit za sebe, třeba vedle Lanceru nemám.
Je celkem jedno, kam se půjdeš previezť, já jen říkám, že Subaru se chystalo na ofenzívu, rozmach (mluvím jen o evropském trhu; to pro pořádek) a ono nic. Tohle vyhlášení je z roku 2004. ("We have increased our unit sales target for 2004 to 55,000 units. We plan to sell 100,000 units a year in western Europe by 2009, 2010 at the latest," says Hiroyuki Ikeda, president of Subaru Europe.) To se ale s realitou dost míjí, protože prodej za 2007 přelezl sotva přes těch 50 tisíc slibovaných na 2004, nějak prostě nemůžu uvěřit tomu, že by se do příštího nebo přespříštího roku mohl zdvojnásobit.
Ale vážně, BMW X3, 2.5si asi patří do tvé skupiny - vs. Forester II 2.5 turbo.
KDYKOLIV beru Forester - je o 300kg! lehčí. O 20km/h rychlejší, 0-100 o 2,9 dříve, a cena 70% BMW????
Ale když jsme u toho, jakou sérií rozhodnutí dojde někdo k tomu že si koupí X3? Můj názor: líbí se mu X5 ale je moc velká a drahá, nebo chce SUV a "žere" BMW. Zatímco Forestra 2.5 si koupíš z rozhodnutí hlavou, poměr cena/výkon. Jak jsem psal, mě stojí za to motat hlavu davu SUVčkem akcelerujícím za 6s 0-100.
Bohužel se ty dvě auta tak moc odlišují, že to poznají i hromady kupců. :-!