To, že se někdo navlíkne do kožených kalhot a nechá si narůst vlasy, z něj rockera neudělá. Čtvrtotřídní bigbít, který Kabát předvádí, se rockem dá nazvat jen s velkou nadsázkou. Vím, že je to v diskusi o autech jedno, jen prostě když vidím slovní spojení “rocker Pepa Vojtek”, musím se smát. >😁
Uživatel_5340709
4
Taky mě celkem mrzí, že v čr toho na výběr moc není. ;-\
bystron
1
Transit je auto z papíru, za plasty roste mech a železo ihned hnije >😁 Roker by měl mít něco pořádného :-!
white label
5
Jj, je to mega ostuda české hudební scény, tím spíš, že mají při své "kvalitě" tak velkou popularitu. Ale když u nás může být znovu Zeman president a Babiš premiér.., tak se asi nemůžeme moc divit ani popularitě Kabátů. :no:
Hammunasakra
4
:yes: :yes: :-!
Pekelná Micinka
0
Hele, doma to neposlouchám, ale tu a tam, když probíhala nějaká ta chlastačka, tak si to s davem s chutí zanotuju. Stejný to máš, když se někde slezou 40 letý pipiny na disko, to se Davidovi nevyhneš. A jsou i horší věci než Kabáti, ty starý opravdu rock jsou.
white label
0
Když probíhá nějaká ta chlastačka, tak si klidně s davem s chutí zanotuj. 😉
Nemám potřebu řešit, jestli jsou/nejsou Kabáti rock apod., na jejich (mnou vnímanou) "kvalitu" to stejně žádný podstatný vliv nemá. 😄
Ronault.
2
:yes: Jsou tři věci, které mě přinutí přeladit Radiožurnál: Kabát, DevokEJ Bill a O Roma vakeren 8-s
white label
0
Nejsem fanouškem Divokého Billa, ale mezi Kabáty a Divokého Billa bych rovnítko (ohledně vnímané kvality) nedával.
Mig_35
0
Jsem fanouškem Divokého Billa a tvoji averzi bych řekl způsobují jejich odrhovačky... ale mají i dobré a kvalitní skladby a hlavně jejich starší tvorba je super. A na pódiu toho řežou jak o život...
A Kabát plní takovou funkci jakou má, neposluchám je, ale na fesťáku bych si je docela užil nepochybně... není to hudba pro intelektuály...
rohYpnol
1
Kabáty jsem nikdy neposlouchal, i když třeba Banditi di Praga dejme tomu...
Popularita Kabátů u nás je podle mě národní ostudou. Uctívat někoho, kdo má image založenou na prochlastaným chrapláku doplněnýho mastnými vlasy je zkrátka hrůzoděs poděs.
Z druhé strany musím uznat, že tato obliba je s ohledem na podobu a složení českého národa pochopitelná, bohužel...
Nicméně Vojtka ani nikoho z Kabátů osobně neznám, tak nesoudím. Třeba je to skutečně jen "póza", zkrátka image co na sebe navlíknou, protože to prostě český národ chce. A úspěchy mají, takže vlastně svoji práci dělají dobře, ne?
maXX_CZ
1
Tady je to zas samej hudebnni "odbornik" 8-s
Kabaty moc nemusim, ale Vojtek je pan zpevak.
Druha veta white labelova prispevku to asi shrnuje nejvic. Zacinam mit pocit, ze prazska kavarna je uz v dnesni dobe kdokoliv, kdo ma IQ o trech cislech 😉
rohYpnol
0
tak pozor, já nikde nenapsal ani řádku na téma, jestli Vojtek umí nebo neumí zpívat! Takže brzdi.
nalimer
0
Kabát?
Snad Ortel.
Hammunasakra
3
Na jejich rock taky platí to co píše Dinar = možná sou trochu víc vypatlaný. Těžko říct >😒]
Homer J
3
Co to je za blbost. Pepa ma provereny auta jedine z mamma caru >😁
_Karel_
0
Nečekaně rozumný názory :yes:
white label
3
Myslíš třeba: " Mám doma dvě vozy..." >😒] 😉
_Karel_
0
Jj, říkal jsem si, že by si to po sobě občas mohli přečíst. Ale tak je víkend, snaha byla, něco vylepili a Vojtek mě rozhodně překvapil, i když jen z těch pár vět. 😉
Pekelná Micinka
2
Tak rýmuje se to s kozy... 😉 >😒]
Martin911Turbo
2
Vojtek má u mě dvě plus
1. vlastnictví Porsche 928 S4
2. vrátil slavíka
Jinak nazývat je rockovou kapelou je silná káva, co je na agrometalu rockového...
Beefcake
0
Redneck "metal" 😄
Wolfsteen
1
tady je to samej znalec, a to hlavně rockové muziky >😁
white label
0
Skutečné znalce rockové muziky oslovují Kabáti asi tak, jako třeba mě "Eva a Vašek". 😉
Nemám potřebu řešit, jestli jsou/nejsou Kabáti rock apod., na jejich (mnou vnímanou) "kvalitu" to stejně žádný podstatný vliv nemá. 😄
A Kabát plní takovou funkci jakou má, neposluchám je, ale na fesťáku bych si je docela užil nepochybně... není to hudba pro intelektuály...
Popularita Kabátů u nás je podle mě národní ostudou. Uctívat někoho, kdo má image založenou na prochlastaným chrapláku doplněnýho mastnými vlasy je zkrátka hrůzoděs poděs.
Z druhé strany musím uznat, že tato obliba je s ohledem na podobu a složení českého národa pochopitelná, bohužel...
Nicméně Vojtka ani nikoho z Kabátů osobně neznám, tak nesoudím. Třeba je to skutečně jen "póza", zkrátka image co na sebe navlíknou, protože to prostě český národ chce. A úspěchy mají, takže vlastně svoji práci dělají dobře, ne?
Kabaty moc nemusim, ale Vojtek je pan zpevak.
Druha veta white labelova prispevku to asi shrnuje nejvic. Zacinam mit pocit, ze prazska kavarna je uz v dnesni dobe kdokoliv, kdo ma IQ o trech cislech 😉