Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Josef Vojtek a skupina Kabát: Jak jezdí nejslavnější čeští rockeři?

24 komentářů

Dinar
To, že se někdo navlíkne do kožených kalhot a nechá si narůst vlasy, z něj rockera neudělá. Čtvrtotřídní bigbít, který Kabát předvádí, se rockem dá nazvat jen s velkou nadsázkou. Vím, že je to v diskusi o autech jedno, jen prostě když vidím slovní spojení “rocker Pepa Vojtek”, musím se smát. >😁
white label
Jj, je to mega ostuda české hudební scény, tím spíš, že mají při své "kvalitě" tak velkou popularitu. Ale když u nás může být znovu Zeman president a Babiš premiér.., tak se asi nemůžeme moc divit ani popularitě Kabátů. :no:
Hammunasakra
:yes: :yes: :-!
Uživatel_5340709
Taky mě celkem mrzí, že v čr toho na výběr moc není. ;-\
white label
Myslíš třeba: " Mám doma dvě vozy..." >😒] 😉
Homer J
Co to je za blbost. Pepa ma provereny auta jedine z mamma caru >😁
Hammunasakra
Na jejich rock taky platí to co píše Dinar = možná sou trochu víc vypatlaný. Těžko říct >😒]
Martin911Turbo
Vojtek má u mě dvě plus
1. vlastnictví Porsche 928 S4
2. vrátil slavíka

Jinak nazývat je rockovou kapelou je silná káva, co je na agrometalu rockového...
Ronault.
:yes: Jsou tři věci, které mě přinutí přeladit Radiožurnál: Kabát, DevokEJ Bill a O Roma vakeren 8-s
Pekelná Micinka
Tak rýmuje se to s kozy... 😉 >😒]
rohYpnol
Kabáty jsem nikdy neposlouchal, i když třeba Banditi di Praga dejme tomu...

Popularita Kabátů u nás je podle mě národní ostudou. Uctívat někoho, kdo má image založenou na prochlastaným chrapláku doplněnýho mastnými vlasy je zkrátka hrůzoděs poděs.

Z druhé strany musím uznat, že tato obliba je s ohledem na podobu a složení českého národa pochopitelná, bohužel...

Nicméně Vojtka ani nikoho z Kabátů osobně neznám, tak nesoudím. Třeba je to skutečně jen "póza", zkrátka image co na sebe navlíknou, protože to prostě český národ chce. A úspěchy mají, takže vlastně svoji práci dělají dobře, ne?
bystron
Transit je auto z papíru, za plasty roste mech a železo ihned hnije >😁 Roker by měl mít něco pořádného :-!
Wolfsteen
tady je to samej znalec, a to hlavně rockové muziky >😁
maXX_CZ
Tady je to zas samej hudebnni "odbornik" 8-s
Kabaty moc nemusim, ale Vojtek je pan zpevak.
Druha veta white labelova prispevku to asi shrnuje nejvic. Zacinam mit pocit, ze prazska kavarna je uz v dnesni dobe kdokoliv, kdo ma IQ o trech cislech 😉
rohYpnol
tak pozor, já nikde nenapsal ani řádku na téma, jestli Vojtek umí nebo neumí zpívat! Takže brzdi.
Mig_35
Jsem fanouškem Divokého Billa a tvoji averzi bych řekl způsobují jejich odrhovačky... ale mají i dobré a kvalitní skladby a hlavně jejich starší tvorba je super. A na pódiu toho řežou jak o život...
A Kabát plní takovou funkci jakou má, neposluchám je, ale na fesťáku bych si je docela užil nepochybně... není to hudba pro intelektuály...
Beefcake
Redneck "metal" 😄
white label
Skutečné znalce rockové muziky oslovují Kabáti asi tak, jako třeba mě "Eva a Vašek". 😉
white label
Nejsem fanouškem Divokého Billa, ale mezi Kabáty a Divokého Billa bych rovnítko (ohledně vnímané kvality) nedával.
white label
Když probíhá nějaká ta chlastačka, tak si klidně s davem s chutí zanotuj. 😉
Nemám potřebu řešit, jestli jsou/nejsou Kabáti rock apod., na jejich (mnou vnímanou) "kvalitu" to stejně žádný podstatný vliv nemá. 😄
Pekelná Micinka
Hele, doma to neposlouchám, ale tu a tam, když probíhala nějaká ta chlastačka, tak si to s davem s chutí zanotuju. Stejný to máš, když se někde slezou 40 letý pipiny na disko, to se Davidovi nevyhneš. A jsou i horší věci než Kabáti, ty starý opravdu rock jsou.
_Karel_
Jj, říkal jsem si, že by si to po sobě občas mohli přečíst. Ale tak je víkend, snaha byla, něco vylepili a Vojtek mě rozhodně překvapil, i když jen z těch pár vět. 😉
_Karel_
Nečekaně rozumný názory :yes:
nalimer
Kabát?
Snad Ortel.