Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeSeverní Korea před 43 lety nakoupila tisíc automobilů Volvo. Dodnes je nezaplatila
19 komentářů
Loptos
Nie som politicky znaly a nerozumiem medzinarodnemu obchodu, ale to nejde nejak na krajinu zatlacit aby splatila svoj dlh? Ci u KLDR to nie je mozne lebo na miesto penazi poslu rovno raketu?
To je bezny mezinarodni jev 😊)
Pokud sis nevsim, tak Severni Korea uz ma tolik saknci a stejne se stale drzi. Takze je to asi tezko vymozitelne za momentalniho rezimu.
Pokud sis nevsim, tak Severni Korea uz ma tolik saknci a stejne se stale drzi. Takze je to asi tezko vymozitelne za momentalniho rezimu.
Nonsens
ale pekný zelený kúsok. Politické kšefty sa málokedy vyplatia. Tie prachy už neuvidia, leda, že by ich poslali leteckou poštou pri jednej zo skúšok..
ryccardo
43 let a to jako stále Volvo čeká, že jim KLDR zaplatí??? To je hodně naivní představa >😁
topten
zeman ale dluh prodal pochybny rusky firme za 20%, cimz nas odrbal o vic jak 100mld kc v tehdejsim kursu
a na oplatku mu rusaci financuji uz druhou volebni kampan ...
a na oplatku mu rusaci financuji uz druhou volebni kampan ...
To my mame tiez sudruha precedu birmovaneho sudruha co peniaze na stranu zohnal vlastnou hlavou. 😄
Arese
Teror a zlodějna, to šlo soudruhům vždy nejlépe, naopak od soukromých majitelů nakradené firmy i další majtek dopadly ve všech komunistických státech většinou velmi špatně... 8-s :no:
Ada je zase tady
Po tomhle oznámení jim už nikdo "na fakturu" nic neprodá. >😁
Za volební období mu stoupnul majetek na 2 násobek = sakra mě ne 😄