Novinky
Kdyz se podivam jen na tu tabulku za cervenec, tak tedy fakt "cumim" na to, jak se zvysily prodeje premiovkam - Audi, BMW, MB. No jo, snizili ceny skoro na uroven mainstreamu a evidentne se jim to hodne vyplaci. V celkove tabulce pak v tomto jasne vede BMW(ale vzrustaji prodeje i Audi a MB), vic jak 40% narust proti 1. 7 mesicum lonskeho roku, to je opravdu krasny vysledek a to uznavam i jako velky fanousek Audi.
Jo a jeste Saab ma krasny rust. Nekdo ho mozna za premii nepovazuje, ale podle me to takova mala severska premivoka je 😄
Severska premiovka je Volvo, Saab i sami Svedove berou jako druhorady...
Dnes budu stručný. Zkrátka a dobře, bude zajímavé sledovat souboj o titul Importér roku... 😄
Mg, 20 minut tady dumam nad tim, proc je Ford nejlepsi importer, kdyz skoda prodava mnohem vic aut >😁 >😁 No jo, prazdniny, to mozek zahali a cloveku to nemysli. Asi bych si mel jit lehnout fakt >😁 No ja bych sazel na Ford.
[odkaz]
Alfa po prodejnim neuspechu modelu 159 uspisila vyvoj nastupce, ten by mel s nejvetsi pravdepodobnosti ziskat tradicni jmeno Giulia. Soucasna platforma, ktera je prilis draha a tezka (vznikla ze spoluprace s GM, stejne jako primovstrikove benzinove ctyrvalce) bude zrejme zapomenuta a Julie vyjede zrejme na prodlouzenem podvozku AR149. Vypada to tedy, ze sen o zadnim nahonu se odklada u vozu stredni tridy na neurcito. Samotne odhaleni vozu je planovano na rok 2010.
Odkud máš tohle info Pájo??
Od wolffa, to je jasny >😒] >😒] >😒]
>😒] >😒] že by už konečně nakoupil ty svoje Fiaty??
Jo a vyhodne je prodal Pajovi prave s touto informaci a ted si jde pro tu Alfu, predvadecka, najeto cca 60k, rok stara, ale fakt jako nova >😒] >😒] >😒]
Alfu jo?? No já znal taky jednoho kterej se kasal jak sedlá prémii a pak z něj vylezlo, že jde o 75 i.e. 1,8 z italskýho vrakáče.. >😒] ale přejme mu to... třeba jednou to Bravo pořídí... 😉
Mrzí mě, že to alfa vždycky tak zazdí. Kdyby za 159 chtěli trochu rozumnější peníze, tak nestačí vyrábět. ;-\ Někdy mi připadá, že sami chtěji, aby zůstala exkluzivita a na silnici jich jezdilo jen pár kusů ;-\
Kdyz nekdo roste o 4% na trhu ktery roste o 12% tak se oproti konkurenci propada. Ne ze ne. Jenom se propada pomaleji nez pred mesicem. Evidentne kosmeticka zmena ceniku nezabrala.
Ono u Fabie ty slevy zabraly. Ale jak jsem se snažil teď poskládat Octavii s nějakým slušným motorem (ne, že by mezi diesely nějaký byl) a slušnou výbavou, tak jsem se dostal na cenu, za kterou si koupím téměř shodně vybavenou C5 (1,6 HDI a některé prvky výbavy ani dobře vybavená Octavia nemá) a to už je auto střední třídy s perfektní technikou a designem... Octavie těží s mýtu ČR, že je zástupcem střední třídy 8-s
Ford dobre zaostreno [odkaz] :yes: :yes: :yes:
Prečo Clio a nie Polo?
Prečo Megane a nie Golf?
Proče Ceed a nie Golf?
Prečo Focus a nie Golf?
Prečo Mondeo a nie Passat?
Prečo cokolviek a nie kultovnu Fabbiu Combi v Uni červené Corrida/Octavia?
Témata diskuze máte rozhozené, takže do díla. Dokud Matelko nepříjde, tak budu za něj psát za každý váš argument "Prečo?" >😁
:yes: :yes: pětileta záruka :yes:
Prečo 207 a nie Polo?
Prečo Clio a nie Polo?
Prečo Fusion a nie Polo?
Prečo Megane a nie Golf?
Prečo Focus a nie Golf?
Proče Ceed a nie Golf?
Prečo Mondeo a nie Passat?
Prečo cokolviek a nie kultovnu Fabbiu HTP? >😁 >😁 >😁