Novinky
marianek
0
Docela usmevne. Proc si myslis, ze i sami svedove berou SAAB za druhorady?
Přejít do diskuze
nech si kto chce bere saab ako chce..pre mňa je to prémiovka už len preto že ich vídať na cestách ako šafránu (nie renaultu >😁 )
Trochu bych to upravil..
Prečo 207 a nie Polo?
Prečo Clio a nie Polo?
Prečo Fusion a nie Polo?
Prečo Megane a nie Golf?
Prečo Focus a nie Golf?
Proče Ceed a nie Golf?
Prečo Mondeo a nie Passat?
Prečo cokolviek a nie kultovnu Fabbiu HTP? >😁 >😁 >😁
Prečo 207 a nie Polo?
Prečo Clio a nie Polo?
Prečo Fusion a nie Polo?
Prečo Megane a nie Golf?
Prečo Focus a nie Golf?
Proče Ceed a nie Golf?
Prečo cokolviek a nie kultovnu Fabbiu HTP? >😁 >😁 >😁
Ono u Fabie ty slevy zabraly. Ale jak jsem se snažil teď poskládat Octavii s nějakým slušným motorem (ne, že by mezi diesely nějaký byl) a slušnou výbavou, tak jsem se dostal na cenu, za kterou si koupím téměř shodně vybavenou C5 (1,6 HDI a některé prvky výbavy ani dobře vybavená Octavia nemá) a to už je auto střední třídy s perfektní technikou a designem... Octavie těží s mýtu ČR, že je zástupcem střední třídy 8-s
Kdyz nekdo roste o 4% na trhu ktery roste o 12% tak se oproti konkurenci propada. Ne ze ne. Jenom se propada pomaleji nez pred mesicem. Evidentne kosmeticka zmena ceniku nezabrala.
Takže si udělejme plán předem😒br />
Prečo Clio a nie Polo?
Prečo Megane a nie Golf?
Proče Ceed a nie Golf?
Prečo Focus a nie Golf?
Prečo cokolviek a nie kultovnu Fabbiu Combi v Uni červené Corrida/Octavia?
Témata diskuze máte rozhozené, takže do díla. Dokud Matelko nepříjde, tak budu za něj psát za každý váš argument "Prečo?" >😁
Prečo Clio a nie Polo?
Prečo Megane a nie Golf?
Proče Ceed a nie Golf?
Prečo Focus a nie Golf?
Prečo cokolviek a nie kultovnu Fabbiu Combi v Uni červené Corrida/Octavia?
Témata diskuze máte rozhozené, takže do díla. Dokud Matelko nepříjde, tak budu za něj psát za každý váš argument "Prečo?" >😁
Mrzí mě, že to alfa vždycky tak zazdí. Kdyby za 159 chtěli trochu rozumnější peníze, tak nestačí vyrábět. ;-\ Někdy mi připadá, že sami chtěji, aby zůstala exkluzivita a na silnici jich jezdilo jen pár kusů ;-\
Jo jo koukal jsem. Díky. Já v průběhu dneška zjistím, jak na tom budu časově, že bychom se nějak domluvili a skákli na pokec a pivko... 😉
Alfu jo?? No já znal taky jednoho kterej se kasal jak sedlá prémii a pak z něj vylezlo, že jde o 75 i.e. 1,8 z italskýho vrakáče.. >😒] ale přejme mu to... třeba jednou to Bravo pořídí... 😉
Jo a vyhodne je prodal Pajovi prave s touto informaci a ted si jde pro tu Alfu, predvadecka, najeto cca 60k, rok stara, ale fakt jako nova >😒] >😒] >😒]
Alfa po prodejnim neuspechu modelu 159 uspisila vyvoj nastupce, ten by mel s nejvetsi pravdepodobnosti ziskat tradicni jmeno Giulia. Soucasna platforma, ktera je prilis draha a tezka (vznikla ze spoluprace s GM, stejne jako primovstrikove benzinove ctyrvalce) bude zrejme zapomenuta a Julie vyjede zrejme na prodlouzenem podvozku AR149. Vypada to tedy, ze sen o zadnim nahonu se odklada u vozu stredni tridy na neurcito. Samotne odhaleni vozu je planovano na rok 2010.
Mg, 20 minut tady dumam nad tim, proc je Ford nejlepsi importer, kdyz skoda prodava mnohem vic aut >😁 >😁 No jo, prazdniny, to mozek zahali a cloveku to nemysli. Asi bych si mel jit lehnout fakt >😁 No ja bych sazel na Ford.
Jo a jeste Saab ma krasny rust. Nekdo ho mozna za premii nepovazuje, ale podle me to takova mala severska premivoka je 😄
Kdyz se podivam jen na tu tabulku za cervenec, tak tedy fakt "cumim" na to, jak se zvysily prodeje premiovkam - Audi, BMW, MB. No jo, snizili ceny skoro na uroven mainstreamu a evidentne se jim to hodne vyplaci. V celkove tabulce pak v tomto jasne vede BMW(ale vzrustaji prodeje i Audi a MB), vic jak 40% narust proti 1. 7 mesicum lonskeho roku, to je opravdu krasny vysledek a to uznavam i jako velky fanousek Audi.