Novinky
Panamira
1
Křáp zůstane křápem, až mne běží mráz po zádech, vlastnil jsem nafťák dva roky. Pořád něco ale hlavně je to KŘÁP. Proti rusákum nic nemám.
tak nejaký upravený LR Defender 😉
"...čtyřválec o objemu 1690 cm3, který je naladěn na 61 kW a 129 N.m."
Na 1,7 litrový motor naozaj brutálny krútiaci moment! 😄
Na 1,7 litrový motor naozaj brutálny krútiaci moment! 😄
To je najaka parodia na Ford Bronco ?
Inak toto "Jsou tu samozamykací uzávěrky diferenciálu" by ma zaujimalo, co si pod tym autor predstavuje.
Inak toto "Jsou tu samozamykací uzávěrky diferenciálu" by ma zaujimalo, co si pod tym autor predstavuje.
1) Co to je zde za reklamy?
2) Co to je zde za přihlašování?
nerozumím tomu, proč se někdo snaží dorazit zbytky umírajícího webu takovýmito skutky 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s
2) Co to je zde za přihlašování?
nerozumím tomu, proč se někdo snaží dorazit zbytky umírajícího webu takovýmito skutky 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s
Nova doba 😄
Rozmyslam, na zaklade coho mi to stale nuka ojetiny Subaru ta reklama. Zase nejaky kontextovy bazmeg nasadili.
Rozmyslam, na zaklade coho mi to stale nuka ojetiny Subaru ta reklama. Zase nejaky kontextovy bazmeg nasadili.
Tak buď rád, že jsi se předtím díval na Subaru a ne třeba na dárek pro tchýni, který se ti teď bude dnem i nocí opakovat >😁 Ale přihlašování pomoci emailu je fakt hnus, hlavně proto, protože je to delší. Mě by zajímalo, která nastydlá hlava to vymyslela a co byla ta myšlenka v pozadí, resp. opravdu asi fakt z něčího pozadí. Možná tím chtějí, aby jsme chodili ke konkurenci :😉 Že je Lada po 101, to už ani nehodnotím >😁
Už před lety se dala Niva pořídit s motorem 1,9 D od Peugeotu. Byl by to v dnešní době problém, aby tam zastavěli diesel? Peugeot HDI nabízela i Suzuki Vitara první generace.
Aby to ovšem mohlo k něčemu být, muselo by to být čtyřdveřové. Potom by ale nestačila stávající konstrukce skeletu - moc by se to kroutilo... :no😒br />
A pod kapotu nějaký slušný vznětový motor = ne od rendlíků.
A pod kapotu nějaký slušný vznětový motor = ne od rendlíků.
Kdy už si ty tupci a teď už bez patronů zapamatují, že velký Bronto nemá portálovou nápravu, ale jen reduktorovou? To je už opravdu k pláči.
Tvrdí to v každým článku, kterej se tu o tomhle autě vyskytne, pokaždý jim X lidi napíše že tam portál není, ale ACZ ne, ty to ví nejlíp... Boha jeho
Chtěl bych slyšet to zdůvodnění, proč dát na auto s gumou o průměru víc jak 1,2m portál >😒]
Tvrdí to v každým článku, kterej se tu o tomhle autě vyskytne, pokaždý jim X lidi napíše že tam portál není, ale ACZ ne, ty to ví nejlíp... Boha jeho
Chtěl bych slyšet to zdůvodnění, proč dát na auto s gumou o průměru víc jak 1,2m portál >😒]
... horší to asi bude s kvalitou zpracování. Aspoň by tomu mohli sakra dát nějaké pořádné sedačky, tyto pochází ještě ze Samary... Jinak se při pohledu z boku nějak nemůžu zbavit dojmu, že soudruhům nesedí rozvor s výřezy zadních blatníků - vpředu se guma skoro dotýká lemu, vzadu je zase obrovská díra... 😲