Novinky
Divim se ze se tady jeste neukazal zadnej chytrolin co by to zase srovnaval s VW, Bmw apod. jako v minule diskuzi u noveho FX. Vcera sem se byl projet v nove FX a musim rict ze BMW X5 je proti tomu docela sracka. Nove infinity jsou moc pekny a doufam ze se jim na evropskem trhu bude darit, akorat ty ceny me moc netesi...
Tak jak mne tohle auto vzalo za srdce od okamžiku, co jsem ho poprvé spatřil a Infinity je mou krevní skupinou, tak cenoá politika je pro mne tak trochu zklamáním. Ty auta se stejně jako Lexus zrovna cenově nepodbízí. I přes nepochybně velice lákavou a bohatou nabídku výbav a technickou vyspělost to budou mít proti evropské prémii velmi těžké. Jsem zvědav jak tenhle zatím poslední samuraj v Evropě dopadne a s jakým přijetím se setká. já mu držím palce a připíjím kalíškem saké na úspěch... 😉 :yes:
Trochu nechápu tvá cenová očekávání, vždyť už z porovnání cen (nejlépe ve stř. třídě) mezi mainstreamem a premií, kde jsou ceny srovnatelných motorizací téměř stejné, lze vidět dva fakty, jednak to, že chceš-li vyrobit srovnatelně kvalitní auto, tedy mainstream se kvalitativně dotahuje na premii, nejsi schopen dát výrazně lepší cenu, a pak z toho také vyplývá, že cenová politika premiových značek už dávno nepracuje s desítkami procent marže tzv. za znáček na kapotě. Představa, že s evropskou premií kvalitativně srovnatelná japonská premie, bude stát o řád méně, je nereálná. G37 je skvělé auto, jel jsem s ním, lepší než IS, ale i než 330i, a nemůže stát méně. Jiná věc je otázka úspěchu Infiniti na "staroevropském" trhu, je to znova píseň o jedné motorizaci, chabé image a servisní síti (pokud nepoužijí nissanovskou). Výsledek se dá s úspěchem předpokládat, paběrkování na úrovni Lexu. 😉
Nechápeš?? Ale v podstatě sis druhou částí své reakce na můj příspěvek odpověděl sám. Ano Infinity G37 bude (a je) bezpochyb velice povedené auto ale má své mouchy v podobě minimálního výběru motorizací a japonského přístupu k výbavám - tedy plná polní, bez větších možností individualizace. Poslední a ne nepřehlédnutelnou slabinou je relativní neznalost značky Infinity. Pak platí paralela s Lexem a do budoucna se dají čekat i podobné prodejní výsledky. Na druhou stranu tenhle nádech exotiky v luxusním balení značce zajistí relativní vyjímečnost na evropských silnicích a nejspíše i poměrně věrnou zákaznickou obec... 😉
36 000$(720 000SK) vs 48 000 EUR (1 440 000) - no nekup to! jeden za cenu dvoch!!!
Trebalo by s tym nieco urobit nie? Smejeme sa z amikov aki su tupi, a platime nehorazne ceny za auta, benzin, vsetko...
ze ale obzvlat europske automobilky vyslovene dovazu auto do USA a stale sa relativne vyplati ich ree😜ort, tak to je na hlavu postavene, ze si to EU necha...
severske krajiny, kanada nebo svycarsko maji podstatne lepsi zivotni uroven
Když jsme u toho Švédska [odkaz]
Co sa tyce zivotni urovni tak jen malo kdo by znas byl pripraveny mit 2-3 zamestnani naraz, pracovat 6dni v tydnu od rana do vecera za 14dni rocni dovolene, kterou si mnozi americane nechaji proplatit aby mohli zaplatit zplatky nebo zdravotni pojistku.
V EU (CH, Svedsko Finsko, D) mas podstatne lepsi zivot a prodejni cisla mercedesu, bmw (na pocet obyvatel mluvi za sebe)
Chudáci Amící musí mít 2 zaměstnání? ahaaaaaaa
V EU mají všechna auta seriově ESP? klimatizaci? filtr pevných částic? ahaaaaaa
Asi by ses měl probrat, US ekonomika je postavená na službách a obchodu, takže dělníci v Siemensu - jako jsi asi ty - tam moc nejsou. Jestli ti v ČSSD vymyli mozek, tak prosím, ale realita je trošku jiná.
Co sa tyka cien, tak si niekedy pozri BMW "diplomaticke verzie" pre firmy... Ceny tak dobre o tretinu vacsie a stale sa im to oplati. Ten zavratny rozdiel v kvalite, to asi ani nahodu nebude ono
Svedsko - no tak to urcite. Tam uz v poslednom case maju pekne problemy, vela vyziriek, co sa tam pristahovala. Ich socializmus mohol fungovat na ich seversku naturu, kde ich an nenapadne ukradnut topanky ktore sa predavaju na ulici a pokladna je niekde uplne inde, kde byt nezamestnany je hanba a kazdy chce pracovat, aj nezamestnany ma skoro tolko, co zamestnany.Na com zbohatlo svajciarsko ani radsej nepisem a hlavne nie je v EU
a v USA su aspon ludia zvyknuty makat... nas ten socializmus, co tentokrat ide zo zapadu znici (myslim tym celu EU).
Len stále neviem pochopiť, ako je možné, že tam v obchodoch predávajú kopec vecí lacnejšie. Tohtoročné modely Adidasiek (origoš športmarket, nie na tržnici) frčia po 40-60USD, moja obľúbená zmrzka ktorú tu kupujem za 210,-SKK je tam za 2,50USD a tak ďalej. Sakra, kde tam vynechali airbagy a dali tenšie sklá?? 😉
Moj bratranec bývajúci v Toronte (CA) si kúpil pred cca. 4 rokmi Subaru Impreza WRX. Ked mi povedal cenu, skoro ma vystrelo: v prepocte na SKK necelých 800 tis. Sk!!! U nás sa v danej dobe predávalo za vyse 1 200 000 Sk , teda o polovicu drahsie!!! (a to bol kurz koruny voci doláru vtedy podstatne slabsí). Uz vtedy som sa pýtal: Je dovoz z Japonska do Kanady lacnejsí ako do Európy? Je pravdou, ze specifikácia bola mierne odlisná (odlisná výbava), ale stále to bolo 230 konový turbomotor s pohonom AWD v rallye modrej metalíze. Odlisná specifikácia mohla znamenat max. cca. 50 tis., co vsak tvorilo zvysných 350000?!! Urcite nie cistá strata predajcu. Dodnes nechápem. Záver je asi ten, ze my si to mozme dovolit, platit predajcom také marze.
:no: