Novinky
507
Naozaj bude mať E-klasse štyri svetlá? Nebude použitý štýl ako v prípade faceliftu SL?
P.S.: Zdá sa, že Mercedes-Benz sa zase zhoršuje. Už to s novým C vyzeralo, že z neho bude opäť aristokrat a nakoniec to bol asi len taký výstrelok.
P.S.: Zdá sa, že Mercedes-Benz sa zase zhoršuje. Už to s novým C vyzeralo, že z neho bude opäť aristokrat a nakoniec to bol asi len taký výstrelok.
urcite bude mat 4 svetla.tu je obr. z CAD😒br />
[odkaz]
ja si naopak myslim, ze sa zlepsuje, MB sa snazi cerpat z 80-90 rokov, ked vyrabali hranate vozidla. Jedny z najlepsich MB su prave z 80 rokov (W124, W126, R129) a vedenie sa netaji ze nove E by malo byt dokonca lepsie a spolahlivejsie nez W124.
ja si naopak myslim, ze sa zlepsuje, MB sa snazi cerpat z 80-90 rokov, ked vyrabali hranate vozidla. Jedny z najlepsich MB su prave z 80 rokov (W124, W126, R129) a vedenie sa netaji ze nove E by malo byt dokonca lepsie a spolahlivejsie nez W124.
507
Nemyslel si skôr W123. Pretože práve toto je snáď najspoľahlivejší automobil všetkých čias.
Odkaz nefunfuje, a myslím, že práve z tý 80. rokov by mohli čerpať. Ale pravý Mercedes-Benz je práve dnešný E, to je mužný automobil alebo aristokrat C. Mimochodom, kde si čítal čím sa vedenie natají?
Odkaz nefunfuje, a myslím, že práve z tý 80. rokov by mohli čerpať. Ale pravý Mercedes-Benz je práve dnešný E, to je mužný automobil alebo aristokrat C. Mimochodom, kde si čítal čím sa vedenie natají?
myslel som W124, ale mas pravdu W123 bol najlepsi. Ja vzdy pisem o W124, to auto malo perfektny podvozok a motory a zabudam na W123 😄
co sa tyka toho linku, asi maju blokovane priame linkovanie na obrazky: takze www.jesmb.de, najnovsi prispevok (Neue E-klasse CAD Bild).
Cital som vela clankov - rozhovorov s ludmi z MB, ale nepamatam si, kde to konkretne bolo (linky som nasiel na germancarzone.com). Ked som bol v MB Stuttgart v Untertuerkheim, tak ten pan co ma mal na starosti spominal, ze nove E je total ine auto, ze to sa neda porovnat s tym co je teraz. Ved uvidime
co sa tyka toho linku, asi maju blokovane priame linkovanie na obrazky: takze www.jesmb.de, najnovsi prispevok (Neue E-klasse CAD Bild).
Cital som vela clankov - rozhovorov s ludmi z MB, ale nepamatam si, kde to konkretne bolo (linky som nasiel na germancarzone.com). Ked som bol v MB Stuttgart v Untertuerkheim, tak ten pan co ma mal na starosti spominal, ze nove E je total ine auto, ze to sa neda porovnat s tym co je teraz. Ved uvidime
507
:yes: :yes: :yes:
To je exkluzívny odkaz. Tam je krásne vyobrazený interiér. Paráda. :yes: :yes: Aj ukážka svetiel. No toto.
Mimochodom, kde že si to bol?
To je exkluzívny odkaz. Tam je krásne vyobrazený interiér. Paráda. :yes: :yes: Aj ukážka svetiel. No toto.
Mimochodom, kde že si to bol?
spravil som si taky trip.
Mnichov - BMW Welt, muzeum bolo bohuzial v rekonstrukcii a do fabriky som sa nedostal lebo bola Nedela 😄
Stuttgart - Porsche - stavia sa nova budova muzea, takze tiez nic moc
Stuttgart -MB - muzeum bolo nastastie otvorene, fabrika Untertuerkheim (vyroba motorov - 200K, 220CDI a prevodoviek)
chcem tam ale ist znova, BMW muzeum pozret, a ist do Sindelfingenu, to je fabrika MB, kde sa robi S, E, C, CLS, CL a do AMG chcem tiez ist vidiet rucnu vyrobu motorov.
Mnichov - BMW Welt, muzeum bolo bohuzial v rekonstrukcii a do fabriky som sa nedostal lebo bola Nedela 😄
Stuttgart - Porsche - stavia sa nova budova muzea, takze tiez nic moc
Stuttgart -MB - muzeum bolo nastastie otvorene, fabrika Untertuerkheim (vyroba motorov - 200K, 220CDI a prevodoviek)
chcem tam ale ist znova, BMW muzeum pozret, a ist do Sindelfingenu, to je fabrika MB, kde sa robi S, E, C, CLS, CL a do AMG chcem tiez ist vidiet rucnu vyrobu motorov.
507
Myslel som, že to bolo v múzeu. Ale to tam Ti niekto hovoril o novom E?
A mimochodom, to laikov púšťajú do továrne? 😄
A mimochodom, to laikov púšťajú do továrne? 😄
jasne, da sa dostat vsade. Do untertuerkheimu rovno z muzea, do sindelfingenu sa tiez da len prist ale do AMG treba zavolat a objednat sa. To ide vacsinou taky starsi pan s tebou a vysvetluje ti. Tak ten mi to hovoril.
V muzeu sprievodca nieje, tam je vela ludi, ale dostanes sluchatka a pocuvas, ak sa ti nechce citat.
V muzeu sprievodca nieje, tam je vela ludi, ale dostanes sluchatka a pocuvas, ak sa ti nechce citat.
507
Kolega Robo8 s famóznym odkazom, kde je interiér nového E má inšpiroval sa pozrieť či niečo nenájdem aj o BMW. Keď už si to nechal odhaliť Mercedes-Benz. A našiee som-interiér BMW V!
[odkaz]
[odkaz]
Všechny ty vymoženosti, co píše autor v článku se daj asi vysypat z rukávu u každýho auta v daný kategorii, proti tomu se nedá nic namítat. Jedna věc je jasná, třída "E" nemá moc konkurentů, takže neni o čem pochybovat.
Možná pár fandů z hospody AAA četlo nějakej jídelák o problémech stávající generace, ale utopenci ze Stuttgartu ví přesně, kolik je potřeba cibule, koření a octa. Hoši, vemte si bílý rukavice, až to budete oblejzat a kritizovat při zájezdech Karosou, při sledování Kameňáku3 a kafíčkem v plastu na autosalónu v Ženevě! Díky.