Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Nový Mercedes-Benz třídy E (nové snímky)

14 komentářů

Trochu mi připomíná(předními světly) CLSko.
len tak trosku 😄
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
nova z4 interier😒br /> [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
jasne, da sa dostat vsade. Do untertuerkheimu rovno z muzea, do sindelfingenu sa tiez da len prist ale do AMG treba zavolat a objednat sa. To ide vacsinou taky starsi pan s tebou a vysvetluje ti. Tak ten mi to hovoril.
V muzeu sprievodca nieje, tam je vela ludi, ale dostanes sluchatka a pocuvas, ak sa ti nechce citat.
507
spravil som si taky trip.
Mnichov - BMW Welt, muzeum bolo bohuzial v rekonstrukcii a do fabriky som sa nedostal lebo bola Nedela 😄
Stuttgart - Porsche - stavia sa nova budova muzea, takze tiez nic moc
Stuttgart -MB - muzeum bolo nastastie otvorene, fabrika Untertuerkheim (vyroba motorov - 200K, 220CDI a prevodoviek)
chcem tam ale ist znova, BMW muzeum pozret, a ist do Sindelfingenu, to je fabrika MB, kde sa robi S, E, C, CLS, CL a do AMG chcem tiez ist vidiet rucnu vyrobu motorov.
507
507
myslel som W124, ale mas pravdu W123 bol najlepsi. Ja vzdy pisem o W124, to auto malo perfektny podvozok a motory a zabudam na W123 😄
co sa tyka toho linku, asi maju blokovane priame linkovanie na obrazky: takze www.jesmb.de, najnovsi prispevok (Neue E-klasse CAD Bild).
Cital som vela clankov - rozhovorov s ludmi z MB, ale nepamatam si, kde to konkretne bolo (linky som nasiel na germancarzone.com). Ked som bol v MB Stuttgart v Untertuerkheim, tak ten pan co ma mal na starosti spominal, ze nove E je total ine auto, ze to sa neda porovnat s tym co je teraz. Ved uvidime
507
urcite bude mat 4 svetla.tu je obr. z CAD😒br /> [odkaz]
ja si naopak myslim, ze sa zlepsuje, MB sa snazi cerpat z 80-90 rokov, ked vyrabali hranate vozidla. Jedny z najlepsich MB su prave z 80 rokov (W124, W126, R129) a vedenie sa netaji ze nove E by malo byt dokonca lepsie a spolahlivejsie nez W124.
507
Navtech
Jó, tak z těch fotek je mi všechno jasný... Ta koule u zadního blatníku, ty slipy s tim tričkem přes haubnu, to nebude žádnej vietkong, ale minimálně Prada. Taky se mi líbí ten volně pohozenej pršiplášť za zadnim oknem! To bude Mercedes-Benz-colection-lifestyle!

Všechny ty vymoženosti, co píše autor v článku se daj asi vysypat z rukávu u každýho auta v daný kategorii, proti tomu se nedá nic namítat. Jedna věc je jasná, třída "E" nemá moc konkurentů, takže neni o čem pochybovat.

Možná pár fandů z hospody AAA četlo nějakej jídelák o problémech stávající generace, ale utopenci ze Stuttgartu ví přesně, kolik je potřeba cibule, koření a octa. Hoši, vemte si bílý rukavice, až to budete oblejzat a kritizovat při zájezdech Karosou, při sledování Kameňáku3 a kafíčkem v plastu na autosalónu v Ženevě! Díky.