Novinky
Pierro
0
Teda Ricardo, netušil jsem že tě platěj ťamani za vývoj hybridů... >😒]
T613
0
mám pocit, že by Ricardo za prachy zaprodal i vlastní duši >😒]
Pierro
0
Pozor veliký Mao tě sleduje... >😒] !!
T613
0
ať sleduje, tady se nemusím bát ničeho. Tady můžu dělat cokoliv 8-s >😒]
Pierro
0
Nemůžeš, matelko už se ti o to postará... >😒]
radhro
0
to si jen myslíš , hlavně teď nechoď tak 14dní na jídlo k číňanům >😁 >😁
T613
0
jsem pejskař, takže k číňanům na jídlo nechodím >😒]
Pekelná Micinka
0
Čert vem štěkanátky nebo psíčkovou. Já mam rád bramborovej knedlík a ten neuměj...
0
Myslim, ze dokud nam nezacne platit desatky, tak bysme ho meli dat do klatby. Tohle se nedela. Rejzuje kde se da a kamarady nevezme ani na pivo. :-! >😒]
T613
0
a když tak na ten brněnský patok 8-s
0
Tak tohle povazuji za provokaci- Starobahno je proti napr Jihlavskemu jezkovi, Zambereckemu kanci nebo jiz nastesti neboztiku Lanskrounskemu Generalu Laudonovi kvalitni pivo a ne patok. Jinak souhlas Ricardo mne prekvapil take
Pierro
0
Dej si penetrační desítku "Průplachovej tryskáč". Pak teprve poznáš, co je to kvalitní mok... >😒]
0
Ale houby General Laudon to bylo projimadlo- skoda ze uz ten pivovar zavreli :-!
Pierro
0
Benešovskej Ferdinand je taky síla... >😒]
T613
0
však já to srovnávám s pivem a ne patoky typu Ježek >😒]
Cina jede supere😜resem. Po te, co za 3 roky dokazaly dohnat Evropu v otazkach bezpecnosti, zacinaji byt jejich auta take technologicky progresivnejsi. Je vcelku jedno, kdo technologii vyviji. Dulezite je, kdo ma odvahu a silu nasadit ji do bezne vyroby. A tu podrimujici Evropa jeste nenasla. Zacina se tak zmensovat i ten posledni prostor, ktery Evropane maji jako konkurencni vyhodu - vyspele technologie. Ano, stale maji evropska auta jeste navrch, ale rychlost cinskeho postupu bere dech. Muze se stat, ze za par let uz nebude mnoho duvodu kupovat evropske auto.
[odkaz] >😒] >😒]
ty si magoooo rr >😁 >😁 >😁 :yes:
Co? Všichni víme, že Mates nosí tenhle overal. 😄
Ja nosim slusivy neopren, poptej Paju, Tibbyho, ZZmiji nebo jine typky 😉
Takže jste se dali na potápění jo? 😄