Novinky
0
Je to neuveritelne, ale musim s tebou suhlasit. Ja som bol vzdy velkym odporcom SUV, ale ked som si sadol u nas do range rovera alebo do discovery, a len som manevroval u nas v dielni, som pochopil ze sice auto ako hebedo ale manevrujes s tym ako o polovicu mensim, ten automat tam je fakt ze neodmyslitelny. Discovery je mi osobne priklonenejsia lebo je praktickejsia, a ked mas HSE tak mas vsetko co potrebujes, ale zasa taka hyckacia masinka na predvadzanie je od land roveru pre mna na 100% Range Rover Sport Superchared, to je moje. Po nejakom case clovek ziostuje ze pracovat pre volvo,jaguar a land neni take strasne 😜 .
Přejít do diskuze
No páči sa aj šéfovi, takže v tom by problém nebol. My sme taká malá firma. Len šéf a ja. A ešte k tomu šéf je v ČR a ja v SR. Ale ten caliber je už uzavretá kapitola. viac info na "borcovi"
No zvnútra škaredý je, to je fakt. Ale inak sa mi aliber páči. Je taký americky "drsný" a neotrelý... Apropos v akej to robíš firme, že by ti ako služebák povolili takéhoto exota??
aj mne sa Dodge páči. Caliber som mal dokonca vyhliadnutý ako služobák. Polovička mi ho ale zakázala. Vraj je moc hranatý a škaredý zvnútra... 😒
Hmmm no vidíš. Ako mám inák Dodge celkom rád a páčia sa mi, tak Nitro pokladám za jedno z najhnusnejších aut súčasnosti... 😐
no obludou by som to nenazval. Dosť často ju vidím a jediné čo ma pri pohľade na to "auto" napadne je : oni si snáď robia srandu. Podľa mňa je skôr na smiech... 8-s