Bezpečnost
hruodolf
0
Takže ty korejský plechovky na 4 kolech nejsou o moc horší než německý, francouzský nebo japonský. >😁 Teda v lecčems jsou na úrovni a někdy i překonávají srovnatelné evropské/japonské plechovky. 😉
c5 je novy alebo stary model? Pochybujem, ze nova nema lepsie hodnotenie.
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
To zas bylo moudro... nebylo by jednodušší napsat, že tě těší když vyhrálo audi a naopak zklamalo jak to projel Mercedes?? :-!
507
Nechaj tak, nemyslel som to zle. Napísal si čo si myslíš a to je dobre. 😉
507
Napísal si to čo si napísal. Nechápem na čo sa ešte pýtaš??
507
nerozumieš po slovensky?
507
Dane, veď ti to píšem - vyjadril si sa možno trochu kostrbate ale napísal si to správne. 😉
tak a ted us jen pockat as ti daj ridicak, a as ti nekdo da par set tisic na novou Audinu, samou radosti se z toho zblaznis a auto.cz tak prijde o nejvetsiho spamera , a kdo zato muze?, no prece Audi :yes:
507
507
k čemu? každý ví, že eSko má aktivní ochranu.. každý mu jde z cesty! I strom!
No nevim, nejake rozjete Scanii by ani Sko asi moc nevadilo >😁
drzá scania 😉
>😁 >😁 tj. Ale to Sko je docela drsny. Jedno stava tady u naseho baraku obcas (neni nase >😁) a je fakt pekne. Ale ted mu prisla silna konkurence - nove BMW 7 vypada hodne zajimave. Tak jeste si pockejme na novou A8 a uvidime lity boj >😒]
můj favorit je teď sedma. Současné Audiny mě moc neberou
Tak to me jo a moc se na A8 tesim. Rozhodne to bude zajimavy souboj A8 vs. 7 vs. S .. Skoda, ze Volvo nema zadny 5m luusni sedan.
Nevadilo, akorát půlka s řidičem by pak zajela k levé krajnici a půlka se závozníkem k pravé... >😒] >😒] >😒]
>😁 :yes:
Nešer. >😒] To bylo aspoň za dva >😁 >😁 ...
zas tak dobrý to nebylo >😒]
Náhodou, to bylo vynikající! 😉
mrkls na nominované? 😉
A KAM??? CHTĚL JSEM SE ZROVNA PTÁT, KDE JE ANETA, TEDA ANKETA A NA HP SE TO NEOBJEVILO... Tak jsem myslel, že si to ještě nestihl. Jdu se mrknout.
Morgane, doufám, že se z toho dostaneš a že si místo Nissan Maxima z roku 97 koupíš třeba Volvo (ne Volho). V případě 3er by snad měla firma prokázat, zda se nejedná o konstrukční vadu. A kdyby se bouchali do hrudníku a tuto část vyměnili bylo by to úplně nejlepší, je to totiž ostuda u takového modelu. Ale to se nestane, je to moc drahý.
To, ze severska dvojka poskytuje nejlepsi posezeni napric tridami je bez debat. Synonymem severske dvojky je take bezpecnost. Tudiz vysledek byl ocekavany. Audi se povedlo postavit bezpecne sedadla, za to koncernu gratuluji. Posezeni v nich ale povazuji za trest. Zde je videt o kolik dal jsou seversti bratri. Interier SAABu A Volva je bezchybny.
507