Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeClarkson a spol. otestovali praktičnost SUV se smečkou psů. Výsledek baví!
11 komentářů
Wolf
K certu s, at uz jakymkoliv formatem jejich, at uz jakehokoliv poradu. Tak jak to funguje mezi timhle triem, to nefunguje snad u zadne trojice😊
Ale abych nehudral, líbil se mi taky přejezd přes Pyreneje ve "starém" Jaguáru, Astonu a novém Type-R. Snad jen sledovat, co dělá Jeremy s autem za cenu menšího Grippenu, opravdu bolí. Převodovka bude nejspíš na odpis a provrtání skla, aby auto lépe větralo... Njn, to už jiné nebude, spíš jen horší. Občas mi to příjde malinko ve stylu "kdo z vás na to má"?
Protože ležím s chřipkou, zkouknul jsem i jeden díl druhé řady TG s výletem na Kubu, to se mi popravdě moc líbilo. Je z toho cítit takové nadšení, radost z akcí a z aut vůbec. I když samozřejmě souhra té nové trojice nebo dvojic je jako anglické pito proti plzeňskému.
Tak Luka Evanse mám škrtnout, je to oblíbenec mé dcery.
OK, beriem ze oni tam predtym uz asi odjazdili par kol (bolo vidno stopy po pneumatikach), ale aj tak. Myslim ze ten system by mal byt odolnejsi. Vlastne len ten Velar to prezil so ctou.
Otazne ako by dalsiu cast prezila ta Alfa (lol, 500-konove suv bez moznosti mat tazne zariadenie? talianom vazne "ide" karta!), ale Macan tam tiez pohorel. Ze sa mu letne na trave smykaju, to je logicke. Ale preco iba predok, a zadne kolesa stoja? To snad aj prvy haldex zvladal lepsie...
Takhle nějak vypadá auto s ideálním kufrem ala psí bouda pro maxipsa Fíka😒br /> [odkaz]
případně😒br /> [odkaz]