Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Velká transformace Fordu. Malá auta z Evropy míří do USA

25 komentářů

marek.g
ty americke fordy to je hruza 8-s americky Focus no děs :no: se nedivim,ze je Ford tam kde je cili v prde.i jedina americka Fordka co za neco stoji je Mustang ten se povedl teda neskutecne :yes:
já myslím že německý focus s papundeklovým stropem už k těm US nemá moc daleko
Deadlift
Strop je u tebe hlavni ukazatel kvality auta?
sedni někdy třeba do staré siery z roku 85 a do focuse ať se podíváš, jak ford "vylepšuje" kvalitu

ford teď šetří snad ze všech automobilek nejvíc a bohužel to už začíná být v těch interiérech moc vidět. Ale to nevadí, hlavně že to má superhvězdný podvozek a design, že jo
Deadlift
Podvozek a design. Mne to staci 😉 Videl si nekdy Focuse v Titanium? Asi ne co. Co by to chtelo jeste lepsi 4V motory a 4x4 modely.
R32
No a určite vybrať lepšie - kvalitnešie materiály... Aspoň tam kde to človek vidí. ;-\
To co my, banda amateru, rikame uz leta, se stava realitou. Ty "magageri" ve FoMoCo to bude samy MBA z ceskych skol 😒 :no: :no:
Ricardo
Asi si konečně našli čas a pročetli naše diskuse o Fordu US >😁
Deadlift
Jo na vas cekali >😁 >😁 >😁
Mas pravdu, na nas ne. To by to udelali uz min o 2 roky driv.
Deadlift
oni to skouseli s Mondeem atd.. Ted za to vzali poradne. Rika se pozde ale prece :yes: Ukaz mi kolik jinych koncernu ma 100% globalni modely.
Ja ti nevim. Podle me to vedou poslednich 5 let od 5 k 0. To jejich tapani doma v US, vyprodej PAGu atd. To mi prijde jako ukazka absolutni neschopnosti. Takze podle myho pozde, ale nevim jestli prece, jestli uz ne jen pozde.
Deadlift
Neni, bankrot jim jako ostatnim US konkurentum s SUV nehrozi.
T613
aby si nebyl příliš velký optimista. Stát se může ledacos
Deadlift
To neni muj osobni nazor. Precti si nejake ekonomicke novinky. [odkaz]

nebo

[odkaz]
[odkaz]

starsi
[odkaz]
jurajos
Fusion, Mustang, Taurus a Taurus X vyzeraju velmi dobre. Flex a Edge su sice svojske ale v pohode. E😜lorery a spol. sa mi uz nepacia tak eko kedysi ale stale to nie je take hrozne ako Focus. Ja to zase az tak zle s tym US fordom nevidim. 😉
Deadlift
Ja taky ne, F150 nebyt ropy tak je porad NO¨1 v US.
R32
Problém je v tom, že byť jednička s F-series a utešovať sa tým bolo asi dosť zlý ťah hlavne keď ich obehla Camry čo je úplne iný typ vozidla. Nehovoriac o tom, že Camry je "iba" jeden model (žiadne kombi, van, coupe, cabrio) kdežto F-series má tých možností a modifikácií milion... a aj tak klesajú. ;-\
Deadlift
Jednicka byl jen zvlast F-150, ne vsechny F-series. 😉
Deadlift
V US bude i nove Kacko >😁
jo jo, budou to přibalovat do krabic k cornflakům >😒]
Deadlift
Tak uz aby si zacal setrit 😉)))))
nemusím mít všechno...
Deadlift
kdyz na to nemas co muzes delat >😁
gld
dneska si teda chytil slinu chlape..to tie tvoje výrony budeme odteraz čítať pod každým článkom o forde alebo si dáš niekedy aj pauzu?