Novinky
Klaudius
0
tak je to jasné, iné ako šariš ani piť nemohol tí na svoje nedajú dopustiť
Přejít do diskuze
Šariš má iba hlasnú reklamu, lepšie sú iné, menej vykričané pivečká...Topoľčianske, Martiner, Kelt... 😉
Ja ťahám najradšej to prvé...
Ja ťahám najradšej to prvé...
Tatrováku, tatrováku... já dnes jedu za Tebou přes půl republiky na kofolu, ty mě odmítneš a koukám, že kvůli matelka 8-s >😁
Že Ťa to ešte baví...
Ale som trochu na pochybách, o kom vlastne hovoríš, do tejto polohy sa začínajú stavať aj ďalší... 😒
Ale som trochu na pochybách, o kom vlastne hovoríš, do tejto polohy sa začínajú stavať aj ďalší... 😒
Že kabriolet....totál okrajový nezaujímavý segment trhu, žiadne zázraky v predajoch nemožno očakávať...vidím to na prepadák roku... :no:
Já ho viděl ráno před odletem na letišti a to jsem se soukromě zapřisáhnul, že je budu sledovat. Fakt je mi to divný. Někde asi budou, ale v Itálii teda nee >😁
Já viděl z těch údajnejch 94.000 dva kousky, jeden v hotelu Marriott... měli ho tam asi jako dekoraci a jednoho jsem potkal za jízdy. Tedy jel jsem já, jestli byla pojízdná pětistovka nevím... 😉
Tento týden jsem viděl třetí kus v životě. Kdybych nebyl v Itálii, tak se nad tim ani nepozastavim. Pšonkova produkce stále nestačí.
Tak nám tady běží anketa o nejštýlovější mini.. a koukám, že je to tu samá holka a 4%menšina :-! 😉
je fakt, že sem si dneska ještě popílek z enháčka z brýlí nesmyl :😉 Ale vylekalo mě to fest >😒]
nepotřebovat odvést na hřbitov macešky, rašelinu a babičku, tak co může být pro mladého drzka štýlovější?
>😒] no ja si pockam az jak to bude vypadat v reálu.jak ho vidim takhle na fotce tak jsem nadseny-uzasne,ale pak v realu jsem zklamany :-!