Novinky
Uživatel_5340709
1
1,8t se z jejich benzínů kazil nejmíň, ale taky to není zrovna motor, který bude v učebnicích. 1,2 tsi je typický představitel vadných řetězů, po odstranění této závady tu pořád zůstává nevyřešené zanášení karbonem a z toho plynoucí závady. To samé 1,8 a 2,0 tsi, tedy mimo poslední generaci která opět přidala nepřímý vstřik. Ale jak si stojí tyto motory ještě není známo.
Přejít do diskuze
kesumb
Teď končící 1,4 tsi je taky velmi příjemnej motor s nízkou spotřebou a co lze zatím soudit tak i slušnou životností..
1,8 20V T jsem měl a dodneska si na ní čas od času vzpomenu.
1,8 20V T jsem měl a dodneska si na ní čas od času vzpomenu.
mustafa
Nepřímé vstřikovače nemá jen americká verze 2,0 TSI i 1,8 TSI ve všech výkonových variantách. Nově o nepřímé vstřikovače přišla i Octavia RS245. RS230 je furt má, to samé je u Golfu 7 GTI po faceliftu.
kesumb
mimochodem nevíš, který verze mají ty MPI vstřikovače? Má to i 206 a 221 kW verze 2,0 TSI?
Někde jsem četl, že třeba 1,8 tsi určený do USA to kvůli úspoře nákladů nemají..
Někde jsem četl, že třeba 1,8 tsi určený do USA to kvůli úspoře nákladů nemají..
Đawson
nechci zastávat VW ale 1.6 8v byl minimálně stejný jako u konkurence, 1.8t konkurenci převyšoval, 1.2 tsi v poslední reinkarnaci bych řekl, že taky dobrý motor 😄 a nebo třeba legendární 1.9 tdi... vše jedna firma >😁
Uživatel_5340709
když uměj udělat tak krásný (a to myslím upřímně) motorový klenot, proč neumějí udělat pořádný spolehlivý čtyřválec? 😉