Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renault nabízí řízený katalyzátor německým majitelům modelů R4 a R5

52 komentářů

T613
Jak tohle Áda přežije.. Renaultů ne a ne ubývat
Pierro
vždyť ten katalyzátor by mě stál víc jak celé auto... >😒]
T613
aspoň je vidět jak si renaultů jejich majitelé cení >😒]
Pierro
Co je s VelSatisem?? >😒] nezačal v rajchu montovat do starejch pleček kataloše?? >😒]
Ronault.
Vel Satis prý jel na školení PR Renaultu a bude konkurovat GTIimu >😁
Pierro
Zdar studente, ty jeden evropskej tuláku... 😉 Kdes to vlastně krom Itálie cestoval??
Ronault.
Zdarec. No něco málo německo, resp. Bavorsko... tam mám moc pěknou fotku z dálnice, kde je ukazatel BMW >😒] No pak jeden den Insbruck, no a pak hlavně Itálie, 4 dny dolomity, pak jih na Gargáno, jeden den Neapolský záliv, tedy Pompeje no a pak San Marino a Benátky. No a pak zpět už klasik tranzit Rakousko a Slovensko. Ale nejvíce Itálie, od Dolomit po Neapol, už jen sicílie mi chyběla 😉
Pierro
Tos měl hotové italské prázdniny... 😉 a největší autozážitek??
Ronault.
Největší autozážitek? Dovezl jsem si domu F500 :-!
Pierro
Bburago??? >😒]
Ronault.
No přímo bburago to není, ale měřítko to má. Samozřejmě klasickou F500 :-! Nicméně těch starých F500 jezdí na jihu stále ještě hodně, takže stačí vyrazit na nákupy a taková stylovka...
Pierro
1:18?? >😒]
Ronault.
Tuším 1:24, ale i tak je to při původní velikosti F500 velké jako 1:43 >😁 Možná když bude čas, tak napíšu na blog cestopis a okořením to fotkama a cvaknu i mou novou pětistovku :-! >😒] A tedy nevím, zda je to všude, ale v Itálii mají obchody s modely aut na každém rohu... a že některé kousky tam byly opravdu perfektní od veteránu po novinky... jen svoje auto jsem tam nikde nenašel 😒 >😁
Pierro
Kolik Vás jelo?? Ve dvou??
Ronault.
No ty Alpy ve dvou a půl, pak ten jih v osmi a zpátky od Benátek jsem jel pro změnu ve čtyřech.
Pierro
Čím jsi to vlastně jel?? V osmi?? Transitem?? Multivanem??
Ronault.
Dva auta. Oktávka v metle, hlínách a tédéíčku, tou jsem jel většinu cesty a pak zpět z Benátek jsem přesedl za volant Laguny Grandtoure. Ale ty jsi taky prý teď projel Itálii, co jsem slyšel?
Pierro
Itálii jsem projel ale ne teď. Byl jsem tam vloni. Mám příbuzné v Miláně, tak tam jezdívám.. 😉
Ronault.
Jo, tak tuhle část bohužel zatím znám jen z dálnice, ale jednou bych to tam chtěl projet. Od Bologny po Janov...
Pierro
A co mračítka?? Tygří potahy a chlupatej volant??
Ronault.
No tak na tomhle služebáku není ani nálepka CZ >😒] Ale navrhnu to majiteli, že na budoucí OII, která příjde za měsíc, že ten chlupatý volant prostě musí být, jinak to není správká Oktávka >😁
Pierro
>😁 >😁 >😒]
Ricardo
Kdyby radši zrušili to debilní známkovací opatření 8-s
Ronault.
Žádný test u Fiatu, VW, či crach test tanku a velorexe... ;-\ 😒 >😁
Pierro
Chybí ti snad doktor se svým malým pacientem??? >😒]
Ronault.
Já se v práci strašně nudím, takže chybí >😒]
Pierro
Jen s hochu neboj, však on se minimálně ten starší objeví a rozhodně ti udělí nějakou tu mravní osvětu... >😒]
Ronault.
Když se neobjeví, tak aspoň budu koukat po pěkných ženských kolem... tady v létě pracovat, to jsou útrapy >😒] Já bych jim ty výstřihy a minisukně zakázal, kdo se má soustředit na práci?
Pierro
kde makáš??
Ronault.
V Brně, taková jedna společnost poskytující kabelové a satelitní služby a prodejnu mají v OC a tu já tady brigádně vedu... a znáš OC, samé kočky na nákupech... i ty prodavačky perfektní... třeba ta nová vedle od brýlí... 😲 >😒] >😁
Pierro
tak tu optičku plácni přes zadek i za mě. >😒] a co Maruška?? 😉
Ronault.
Maruška včera večer sklízela obilí a potřebovala pomocníky. Proč ses neozval, jistě by byla jen ráda >😒]
Pierro
Jsem příliš stydlivý a ploutve mi jdou nějak dozadu od práce... >😒]
T613
maruuuška :😉 >😒]
Ronault.
Tatrováku, neslimtej mi tady po podlaze, jsi horší, než Tvůj vlček >😒]
T613
kuš a nepřerušuj! Maruuššškááááá
jazva
Presne! Včera to aj na mne skúšal, ale moc mu to nevyšlo... >😒]
Ronault.
Tebe se už mravně, morálně, či výchovně osvítit nedá, ty jsi beznadějný případ. >😒] Já ještě prý na sobě mohu stále pracovat :-!
jazva
4o už narobím, keď som taký diskusný odpad. Ale bol som prekvapený, že sa do mňa tak pustil. Asi som sa trafil do tej jeho manželky. >😒]
Pierro
No videl som.... >😒]
jazva
jediné, čo ľutujem je to, že diskusia presiahla 400-vku. Bol som zvedavý do kedy to vydrží... 😉
T613
do té doby dokud sem tam byl já :-!
jazva
si proste borec! >😁 :yes:
Sleeper
A má brejličky i na očích, když je prodává? 😄))
da_b0mb
Koukam, ze jsi na ten typ "sekretarka" 😉
Pierro
Já jo. Miluju tyhle upjaté slečny, co to potom uměj pořádně rozbalit... >😒]
Ronault.
Prodává sluneční brýle, je vysoká, šíhlá s dlouhýma krásně rovnýma nohama, má delší vlnité vlasy barvy světle hnědé, tak trochu malinko do zrzava, 3/4 kraťasy a krásnou halenku s decentním výstřihem. Pánové, pokud není žádného z vás majetkem, tak jdu do ní >😒]
Pierro
Mluvíš o Marušce??? 😉
Ronault.
Maruška je ještě luxusnější... kupodivu má tatrovák vkus a proto za ní pálí... >😒]
Pierro
Já jo. Miluju tyhle upjaté slečny, co to potom uměj pořádně rozbalit... >😒]
Frantizsekk
Jo,dneska by se tomu tak rikalo,jak se tak divam na podvozky..
Ronault.
:yes: >😁