Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženava 2018

Autosalon Ženeva 2018

Starší ročníky

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Informace

Rok 2018 je již 88. ročníkem ženevské výstavy. Vstupenky jsou k dispozici přímo na výstavišti Palexpo nebo na webových stránkách autosalonu. Akce se koná mezi 6. a 18. březnem 2018, první dva dny jsou určeny pro odbornou veřejnost, pro běžné návštěvníky je otevřeno od čtvrtka 8. března. Výstaviště je otevřeno od pondělí do pátku mezi desátou ranní a osmou večerní hodinou, o víkendu pak od devíti do sedmi. Vstupné pro dospělé činí 16 franků (350 Kč), po čtvrté odpolední stojí vstupenka polovinu.

Termín

Kdy: od 8. - 18. 3. 2018

Kde: Ženeva, Švýcarsko, výstaviště Palexpo, Route François-Peyrot 30, 1218 Le Grand-Saconnex, z Prahy 950 km, z Brna 1.160 km.

VSTUPENKY

Zpět na článek

Ženeva 2018: Mercedes-Benz G poprvé naživo. Změnilo se vůbec něco?

5 komentářů

Korendir
vše OK, kromě předku. Tím, že to trochu zakulatili, to ztratilo tu drsnost. Ale vím, že je těžký nějak posunovat klasiku.
99matthew99
Neviem ale mne tie obrovske displeje nejako k tomu Gecku nepasuju. Inak exterier je velmi pekny a som rad ze do neho velmi nezasahovali
gil54
Asi všechno bude "lepší" a dá se překousnout možná i ten inovovaný předek. Já jsem stále zklamaný z těch pantů dveří tvrdošíjně stále venku z auta. Že to vypadá v roce 2018 blbě, vem čert. Ale po čase kolem nich běhat s volejničkou u auta za x xxx xxx Kč ?........nechápu. ;-\
(Vlastní zkušenost.)
3_diamanty
predosle Gecko pritom "xichtom" posobilo normalne ... tu to ale posobi akosi divne ten face.... neladi mi ani ta ovalna mriezkovana maska .... ako auto ako celok je fajn a v podstate sa mi paci... ale ten kukuc mohol byt krajsi.... no nic
Ada je zase tady
Vypadá to normálně - mnohem hůř než předchozí model a mnohem lépe, než model následující. ;-\ :no: