Novinky
Jediné krásné auto je Buggati Veyron co má motor o velikosti a hmotnosti Matize. Tohle je kočárek pro miminka. >😁
Možno by si bol prekvapený, ale keby sa také referendum podarilo v CZ/SK presadiť , tak si myslím, že výsledok by bol úplne jasný, zelení by sa radovali.
No hlavně jen to ne... 8-s pokud by měla mít 998 přední lampy jako 996 tak je u mě ikonická 911 Carrera mrtvý porsche... :-!
Už aby to bylo! Komu se líbí Hummmmer co parkuje přes dvě místa, čmudí jako Karosa, žere i trávu kolem cesty a brzdnou dráhu má skoro 2x delší jak obyč auto. A lidé si jej kupují, aby měli v čem převážet své ego.
Nemůžu se dočkat až na silnicí zavládne "totalita" a velká nenažraná auta budou nahrazena efektivními, svižnými a pohodlnými plechovými miláčky.
Nemůžu se dočkat až na silnicí zavládne "totalita" a velká nenažraná auta budou nahrazena efektivními, svižnými a pohodlnými plechovými miláčky.
Targa je podla mna najkrajsia 911 a je urcite vyborna, ale mne sa tie retro svetla vobec nepacia a tie diody,to nie.Uz sa tesim ked o 2-3 roky pride uplne novy tvar svetiel, urcite podobny ako predchadzajuca generacia 😉
...dnes jsem mel moznost prohlednout a svezt se. Auto je na me prilis kompromisni, ale v cerne na 20" kolech vypadalo neodolatelne, vnitrek je stisnenou X5, coz by mi nevyhovovalo. Ovsem tvar me nadchnul! 😉
Predni cast teda vypada dost nepovedene. 964 z odkazu nahore je nadherne auto, tahle 911 se na nas nejak sklebi.
507
Pokus vylepšiť dokonalé je vždy odsúdený na fiasko. Porsche 911. NÁDHERNE AUTO. Dokonalé. Tak načo zmenili tie svetlá vzadu. Tie dokonalé technokratické svetlá. Načo predná maska dole v štýle Caymana, ktorý nie je až tak vzrušujúci? Je to stále paráda.
P.S.: Prime vstrekovanie kvôli emisiám?
P.S.: Prime vstrekovanie kvôli emisiám?
Ten tam nemá co dělat. Scarlett, Halí Belý, kam na to chodíš... Jseš jako muj kámoš, s tím se taky na ženskejch neshodnem. 😄
mě žaludek >😒] do takového auta? Scarlet Johansson nebo Halle Berry.. ale Borhy? Pro tu je v anketě cementáček >😒]
Je fantastická... Když si k tomu představim Borhy jako spolujezdkyni, obracej se mi tanga naruby... >😒]
nechi rejpat, ale to už bylo před faceliftem pokud se nepletu ne? Jinak klobouk dolu.. Zase o chlup dokonalejší
Svůj názor jsem jim řekl, div nestačili polykat i to v čem jezdím a jestli mi někdo nahoře bude zakazovat jezdit v mém Porsche 944 S2, tak nepochodí u mě!!! a já spousta dalších co máme young i oldtimery půjde se mnou jim dát na budku!!!
Jsem pro ochranu přírody, ale všeho s mírou. Zelenáči by se měli zaobírat horšíma věcma co ničí přírodu a ne převážně automobilovým průmyslem který má nejmenší dopad