Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženeva 2018: Lexus míří mezi kompaktní SUV. Zaujme UX novým hybridem a speciální čtyřkolkou?

7 komentářů

Anonym
BYkupci na ACZ budou chrčet jako tuberačka v chudobinci na konci 19.století.
Prodeje v ČR v kusech ročně. To je ale divný, všichni BY to přece kupovali narozdíl od těch sranců od D3 atd!!! >😁
Takovej Stinger SUV. >😁 :-!
stealth01
Sorry. Nemám rad způsoby tvého vyjadřování, tvou nadřazenost a posedlost německými auty. Ale vsadim se, ze je tady na fóru dost lidí, kteří by si takové auto mohli koupit “levou zadní”. Mnoho diskutujících znám osobně a nedělalo by jim to problém.
Kromě toho, bavme se o autech a ne o lidech (plati i pro mě).
Anonym
OK, rozumná reakce - bohužel asi trochu nedorozumnění.
Já totiž vůbec neříkám, že tu nejsou lidi, kteří by si nemohli koupit jen tak z plezíru klidně celou modelovou paletu Lexusu. To je úplně v pohodě. Jestli to vyznělo jinak, jako že si myslím, že jsou všichni socky, tak to mě mrzí.
Já jenom narážím na to, že jsou auta (obvzláště hybridy a asijská) která mají zajímavou vlastnost vzbuzovat nadšení v určité skupině diskutujících, kteří si je ale nakonec stejně (skoro nikdy) nekoupí. Ale zasypou nás příspěvky typu "D3 se může třást, přišel Stinger a ten jim zatopí". No a pointa je v tom, že ti, kdo by si ta auta mohli (jak píšeš levou zadní) kuopit, si je (skoro) nikdy nekoupí. Skutečná čísla a palce v diskusi jsou šíleně rozdílná a ACZ se pro mě ze všech autowebů profiluje nejvíc jako proelektrická a proasijská. Jenom to jsem myslel.

Ale jinak souhlasím, bavme se raději o autech. 😄
Korendir
SUV, všechny od Lexusu mi připadají divný, takový jak kozy na kolech. Přitom RC, nebo nový LS se mi vyloženě líbí.
Anonym
Mě vždycky asocijuje helmu Dartha Vadera.
Což není cool, protože Darth Vader je na Lexus moc cool. :-! >😒]
kundalini_it
Za mě dobrý, mohli být trochu větší kola. Zadní světla doceladobrý a pěkný nápad co odliší. Pokud by masku na fotkách rozbili SPZtkou vypadá to líp. Audi bez SPZtky?Velrybí tlama zírá na Dartha 😉
Well-being
Yong Rexton je proti tomuto fešák ... 😉