Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
fOE
Co bude ajatollah automobilismu delat? Snad jedine lexus by mohl u atmosfer jeste chvilku zustat. >:-[]
Presne tuto istu otazku som si kladol aj ja >:D
Lexus prechadza na turbo tiez. Toto su posledne modely s V8 atmo. Chysta sa 4.0 Biturbo. Ale, ze by som z toho mal radost, povedat nemozem.
Lexus prechadza na turbo tiez. Toto su posledne modely s V8 atmo. Chysta sa 4.0 Biturbo. Ale, ze by som z toho mal radost, povedat nemozem.
Tak s V8 atmo skončila 2015.
Nepovídej = povídej :-)
Chybička se vlodila.
Omlouvám se.
Myslel jsem u R8.
Nevěděl jsem, že se tu diskutuje o kastrolech na rejži.
>:D
Omlouvám se.
Myslel jsem u R8.
Nevěděl jsem, že se tu diskutuje o kastrolech na rejži.
>:D
iudex
To je zase článok... 8-s Tak podľa nadpisu R8 končí, podľa textu nástupca R8 nebude a na záver sa dočítame, že R8 dostane nové motorizácie. Tak ako teda, končí R8, alebo bude pokračovať, len s menšími motormi?
Současná verze dostane V6 jako základ, nástupce bude v podobě baterek, tak jsem to pochopil já.
Áno, to by malo logiku. V6 Biturbo je dostatočne výkonné a dynamické aj pre superšport (RS4 Avant s ním má parametre 280 m/h a 4,1s, takže je predpoklad, že ľahšia R8 bude ešte o chlp dynamickejšia). Plus ak na V6 dajú výrazne nižšiu cenu, ako na V12, mohlo by to predajmi výrazne zahýbať.
;-), aj keby bola 2 alebo 3x rychlejsia, stale to nebude dost :-)
A stejně to nebude V12, jak píše ludex.:)
Nezahýbá to ničím.
R8 V6 nekoupí skoro nikdo. Doufám, že ani nebude.
Skoro nikdo nechce ani tu slabší verzi V10.
Prodává se OK, ale žere moc zákazníků Huracánu a Porschákům, tak končí. Ale není to jediný důvod.
Nezahýbá to ničím.
R8 V6 nekoupí skoro nikdo. Doufám, že ani nebude.
Skoro nikdo nechce ani tu slabší verzi V10.
Prodává se OK, ale žere moc zákazníků Huracánu a Porschákům, tak končí. Ale není to jediný důvod.
Proč by si R8 s V6 z RS nikdo nekoupil? Byla by to hlavně otázka ceny...
Mě by v ní nevadila ani "půlka" motoru (R5 z RS3/TTRS). ;-)
Mě by v ní nevadila ani "půlka" motoru (R5 z RS3/TTRS). ;-)
No tak si kup TTRS.
To je právě vono, sáms to napsal.
To je právě vono, sáms to napsal.
TTRS nechci, nejsem kadeřník... >:-[] ;-)
Zajímalo by mě, jak tahle hloupá škatulka vznikla.
Podobně jako všechny další... :-)
V anglii bylo puvodni TT autem letusek (dle nejakeho pruzkumu zamestnani nejcasteji kupujicich jsem kdysi cetl) => letuska = zenske povolani => TT = zenske auto => chlap v zenskem aute = "kadernik"
???
Nebo mozna nejake info z USA, tam podobne ankety existuji uz dlouho a ano, darilo se v nich treba miate, treba VW new beetle, treba BMW Z4, nove treba fordu mustang a (a to nevim, to se ptam) treba i TT?
???
Nebo mozna nejake info z USA, tam podobne ankety existuji uz dlouho a ano, darilo se v nich treba miate, treba VW new beetle, treba BMW Z4, nove treba fordu mustang a (a to nevim, to se ptam) treba i TT?
_Karel_
to vymyslel ten manažér, co ho přetáhli z Volva. To byl kauf 8-s
Možná by měli zkusit přetáhnout někoho = od Lexusu? ;-)
Ale holí - za to příšerný ovládání těch jejich palubních systémů. >:D
CHerokee
Parádní motor, kvalitní technika a design, který zkrátka nechytá za srdíčko. A taky proč takovou pálku dát za Audi, které obvykle řidičsky zas tak zajímavé není. To, co se prodá u Lamba, u Audi zdá se, nefunguje. Škoda.
Jestli víš o dalších atmosférách = šup sem s nima = já zmínil [odkaz] [odkaz] lepší přidat další = než kritizovat = že je dělá ve velkym zrovna Lexus [odkaz]