Novinky
Ten dvojity vyfuk bude mit auris taky? Jakoze to bude na 99% imitace, ale i tak.. Dvojity vyfuk k 1.2t nebo hybridu? Dost trapas ne? Jinak ok, povedene...
Na druhou stranu, 132 kW ty 2 laufy unese úplně v pohodě.
Jj, vykon by odpovidal, ale u hybridu, ktery ma byt i ekologicky mi to proste pripada divne, nemuzu si pomoct 😄
Co je na dvou vejfukách (kdyby byly pravý) neekologické?
Myslíš, že kouřej 2xvíc než jeden?
Ne kámo, kouřej každej půlku a v součtu je to to samý.
:-! >😁
Myslíš, že kouřej 2xvíc než jeden?
Ne kámo, kouřej každej půlku a v součtu je to to samý.
:-! >😁
Ale prd, nepochopil jsi me..
Proste spojeni hybrid a dvojity vyfuk mi pripada divne, takovy trapny tuzing.. Neco jako fabka 1.2 htp s napisem v6 vzadu (videl jsem 😊) No nic, asi jsem sam, komu to tak pripada..
Proste spojeni hybrid a dvojity vyfuk mi pripada divne, takovy trapny tuzing.. Neco jako fabka 1.2 htp s napisem v6 vzadu (videl jsem 😊) No nic, asi jsem sam, komu to tak pripada..
Jo me vzdy pobavi falesne vyfuky, bud je delam nebo ne, ty falesne nemam rad...nejvice me pobavi, kdy date za RS takovych penez a mate falesny vyfuk...no a pak projede okolo i40 a ta ma prave...to je ostuda radoby sportovnich vozu...
Konektivita a infotainment, těmto digitálním atributům moderní doby je prostě design palubky podřízen. Samotné řízení auta je až na druhém místě. Ta "televiza" uprostřed vypadá otřesně. Mám ji v autě taky, ale aspoň nikde nevyčnívá, zapadne a vypadá decentně (současná Corolla/Auris). Chybí displej v kapličce, je tam místo něj velký rychloměr, jenže údaj o rychlosti se mnohem lépe čte jako číslice na displeji, než odečítá ze stupnice. Jinak je to hezké auto, ta obří tlama na přídi je ale zbytečně agresivní. U toyoty se rozdováděli, protože tohle nikdy nebyl jejich styl. ;-\
Pomalu zvažuji, za co vyměnit stávající auris a jak to vypadá, klidně by to mohl být auris nový (zase v kombajnu, pochopitelně). Krok vpřed je určitě návrat k otočnému ovladači hlasitosti. Už jen počkat, jak bude vypadat cenovka silnějšího hybridu, že to nebude za 550 je asi jasné, ale snad ani 750 😲
Ta palubka vypadá docela dobře, ale třeba ta řadička automatické převodovky vypadá dost chudě. Další čeho jsem si všiml: Proč u těch tlačítek pro vytápění sedaček je červeně znázorněno LOW a modře HIGH???
No, taky mě to napřed překvapilo (i když je to Kojota) - a pak si říkám, že to bude chlazení.
Dávno to v týhle třídě jde - třeba Astra.
Jinak by to nescpali na dvě fotky. Hele nevím..
Ovšem logika ovládání mi uniká.
Ale možná to chlazení není a jsou to jen d€bilové, nevím.
Dávno to v týhle třídě jde - třeba Astra.
Jinak by to nescpali na dvě fotky. Hele nevím..
Ovšem logika ovládání mi uniká.
Ale možná to chlazení není a jsou to jen d€bilové, nevím.
to je podla vsetkeho len odraz svetla na vypnutej diode... na dalsej fotke je vidno, ze aj high svieti na zlto, [odkaz]
ak chces odvetravanie, musis zajst ku konkrencii ako je i30tka, alebo spominana astra...
ale kvitujem, ze ovladanie tempomatu presunuli na volant 😄
ak chces odvetravanie, musis zajst ku konkrencii ako je i30tka, alebo spominana astra...
ale kvitujem, ze ovladanie tempomatu presunuli na volant 😄
Ani nový Auris pro mě nenabízhí nic zajímavého - design přídě i zádě s vykouslými spodky světel je podivný, bok nevyvážený (zadní dveře jsou oproti těm předním příliš krátké, resp. ty přední jsou příliš dlouhé). Naprosto zoufalá je nabídka motorizací - kromě základního benzínu už jenom hybridy! 8-s 8-s 8-s :no:
Myslím si, že je stále lepšie ponúknuť menej motorov ale kvalitných, ako ich ponúknuť desať ale všetky sú na figu... Toyota je proste orientovaná na hybridy. A super, že ich ponúkajú dva. V tomto segmente bol hybrid doteraz hlavne pre čo najnižšiu spotrebu, ale teraz už konečne existuje aj výkonnejší variant.
Dizajn je subjektívna záležitosť. U mňa nikdy nebol najdôležitejší. Ale tento Auris je pre mňa z pohľadu dizajnu úplne v pohode.
Dizajn je subjektívna záležitosť. U mňa nikdy nebol najdôležitejší. Ale tento Auris je pre mňa z pohľadu dizajnu úplne v pohode.
jo, s tím bych žít uměl. 😄 Jen škoda toho dementního tvaru zádi, ten prostě ne-e...
Velký lajk za normální, tlačítkové ovládání jak klimatizace, tak infotainmentu. :yes: Dnes už se člověk děsí, co za hovadinu kdo vymyslí a protlačí ji jako trend.
Super, zatím to vypadá dobře, uvidíme v reálu. Co mě ale potěšilo je, že konečně je ovládání tempomatu na volantu, což je, alespoň pro mě, nejlepší možné řešení. Ovládání přes páčku je na ....
A je jedno jestli je extra jako doteď u Toyoty a dalších nebo na "standardní" páčce jako u Škodovky a dalších.
A je jedno jestli je extra jako doteď u Toyoty a dalších nebo na "standardní" páčce jako u Škodovky a dalších.
Okrem hardvérových tlačidiel a ovládačov, ja oceňujem, že palubovka neodoberá veľa priestoru a že medzi prednými sedadlami nie je vyvýšený tunel (ako to býva dnes módou), teda je tam voľnosť pre kolená.
Čo sa týka toho tabletu: mal som Mazdu3 SkyActiv, ktorá to mala podobne riešené. Tiež sa mi to nepáčilo. Ale z praktického hľadiska je to veľmi dobré, lebo človek nemusí sklápať zrak. A takto vysoko vytiahnuť celú palubovku, len aby sa do nej schoval, tak to by bola asi hrôza. No a postupne som si na takýto dizajn zvykol, potom mi to už menej vadilo.
Čo sa týka toho tabletu: mal som Mazdu3 SkyActiv, ktorá to mala podobne riešené. Tiež sa mi to nepáčilo. Ale z praktického hľadiska je to veľmi dobré, lebo človek nemusí sklápať zrak. A takto vysoko vytiahnuť celú palubovku, len aby sa do nej schoval, tak to by bola asi hrôza. No a postupne som si na takýto dizajn zvykol, potom mi to už menej vadilo.
Tak za mě, ten interiér nic moc a tak nějak se neliší od zbytku pole. Pořád nějak nechápu, proč všichni musí do interiéru lepit ten trčící tablet...
Exteriér má na Toyotu celkem šťávu a mě se líbí, konečně to není nuda 😉
Exteriér má na Toyotu celkem šťávu a mě se líbí, konečně to není nuda 😉
Možná u nový RAV4 = tam by se to už cenově snad vešlo = i když konkurence to nedělá ani v její cenový hladině 😐