Design
No, je to načerveno nabarvený Cross coupe GTE z roku 2015, tedy Cross blue coupe z roku 2013 a to včetně pohonu. Je "zajímavý", že VW prezentuje na USA trhu PHEV, ikdyž je tam nechce dodávat. Každopádně uložení baterií ve středovým tunelu nezní špatně.
Jinak pokud jsem četl správně předcházející články, tak se počítá i s možností prodeje v EU. Ostatně v případě "X6" varianty Tourega by podstatně jednodušší pohon a motory ani nemusely vadit. S 2,0 TDI, 2,0 TSI a koncepčním PHEV si to klidně u nás představit dokážu. Spíš je otázka, jak takhle velký a těžký auto sestaví na MQB, za mě jednoznačně Touareg...
Jinak pokud jsem četl správně předcházející články, tak se počítá i s možností prodeje v EU. Ostatně v případě "X6" varianty Tourega by podstatně jednodušší pohon a motory ani nemusely vadit. S 2,0 TDI, 2,0 TSI a koncepčním PHEV si to klidně u nás představit dokážu. Spíš je otázka, jak takhle velký a těžký auto sestaví na MQB, za mě jednoznačně Touareg...
Velké a těžké auto na MQB není žádný problém, problém je, že MQB bude pořád MQB i v autě dlouhém 6 metrů a širokém 2.5, tedy motory napříč, čtyřkolka přes spojku, motory maximálně šestiválce a další omezení (třeba absence vzduchu) proti MLB, které je technicky (nikoliv velikostí) jinde. Touareg je sympatický tím, že nejde do nějakého velikostního extrému (asi není problém na MLB postavit hebedo o půl metru delší než třeba Q7) a drží si relativně "kompaktní" rozměry (jakkoliv slovo kompaktní v této třídě velkých SUV může znít podivně).
Jo jinak byl představen Cadillac XT4, výroba od podzimu 😉
[odkaz]
[odkaz]
Btw: VW mělo nejsilnější první dva měsíce za poslední 4 roky.
Podívej se kolik prodá Hyundai, Kia, Ford, Chevrolet a další masové značky v USA
Q7 166tis.
A ty nuzky se dal rozeviraji.
V takove konstalaci tam nema smysl vozit auto vyrobne drahe skoro jako Q7 abys ho prodaval levneji a stejne s tim takhle paberkoval. 😉
What are you driving these days Jeremy... >😁
Asi tolik k tomu jak kdyz dva prodavaji totez, neni to totez. 😉