Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeFord v Číně otevřel automat na auta. Zápůjčka vozu je snadná jako koupě sodovky
13 komentářů
Googlit
Náhodou tohle by fungovat mohlo. S Fordem už (po více než sto letech) nebude muset mít člověk strach, že se bude muset vracet domů vlakem. Jak se to rozsype, tak si půjčí v automatu další kus, stejně jednoduše jako by si koupil sodovku. Za mě :yes:
To by byla show!!!
To je právě ta evropská papírovačka, která nás tolik ničí.
Techničák bude asi za stínítkem.
Ale stejně je to až moc cool.
Zajímalo by mě, jak to je doopravdy.
Spíš šlo oto, aby tam byl ten smatfoun nějak zapojenej. Číňani jsou tím posedlý. V Pekingu jsem pohořel v KFC - neměl jsem v telefoni appku, a nedokázal jsem si téměř objednat kuře a zaplatit. Celý systém byl o hodně zdlouhavější, žádný pracovní místa se neušetřiliy, ale všichni to používali. Co se Číňanů a smartfounů týká, je to šílenství v pravém slova smyslu atěžko si to lze představit, když to nevidíš.
No, jsou místa v Číně, že bys koukal.
Ťan šan, Půlměsíční oáza v Gobi.
Problém je, že kde to za něco stojí, nastavěj tam okolo infrastrukturu a sejmou tomu tu roušku exotičnostia přitáhnou statisíce...turistů se smartfounama.
Třeba Šaolin nebo Kamenný les.
ale v aprili idem na 10 dni do nemecka tak sa tesim... este sa rozhodujeme ci autom cez prahu alebo zhora cez polsko 😄 ...ja osobne by som chcel ist cez prahu a konecne to tam u vas po 10 rokoch opat kusok pokukat .... tak uvidime
PS: skus si v cine ten vysuty najdlhsi skleneny most >😁 medzi utesmi ... len nedavno ho otvorili a uz vsade o tom pisu.... aj ked asi aj tam to bude uz ako na vaclavaku ...
JInak Mongolsko jsem nebyl, ale znám lidi, co tam byli na e😜edici a asi fakt hustý - i Bajkal.
Máme stejnej vkus na krajinu - narozdíl od aut.😊
Jinak Ključevskaju jsem nahradil Pektusanem. je to stejnej pás a stejný klima pásmo, ale Paektu je prostě asi monumentálnější - mrkni na to monstrum na google earth.
Jeď přes Česko! A klidně dej vědět. ..pojedeš-li přes Brno.